• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Valla bilemiyorum ki işte kese 5. Haftada görünmüştü. Ama kalp atışı vakti değildi diyelim inş cuma günü hayırlı haberi almak için bekliyorum. Ben muhtemelen adetin bittiği gün hamile kaldım ama yinede geç döllenme olabiliyor mu 😂
Onu bende bilemedim şimdi 🤔 inşallah cuma hayırlı haberle gelirsin

Aramızda bir gün varmış 😁 aynı hassasiyet benim de sağ tarafta.Bir sonraki doktor kontrolün ne zaman.

Aslinda uygulama bende 1 hafta onceyi gosteryo yani suan bebis 7+1 oldu bugun doktor 12 haftaya kadar bu sekilde gidelim ama arada bikontrol.daha istiyoruz 9. 10cu haftalar icinde bi daha goruselim dedi

Hiç endişelenmeyin bende de aynısı oldu,10 gün gittim ve bebegide gördük kalp atislarinida duyduk..bende çok kötü olmuştum kendime gelemedim kontrole kadar ama kendinize dar etmeyin o günleri enimim göreceksiniz 🙏
Sen kaç haftalıkken görememıstın ve kaç haftalıkken gormustun inşallah bakalım çarşamba gnune az kaldı

Aslinda uygulama bende 1 hafta onceyi gosteryo yani suan bebis 7+1 oldu bugun doktor 12 haftaya kadar bu sekilde gidelim ama arada bikontrol.daha istiyoruz 9. 10cu haftalar icinde bi daha goruselim dedi
Benim bugün 7+0 oldu salı günü bir daha gitcem kalp atışına.ama sanırım 10.haftaya kadar her hafta gitcem.İçim rahat etmez.biliyorum allahtan gelene yapacak birşey yok ama olsun

Gun gunu tutmuyo bebisi gormeye gittigimde heyecandan midir nedir 2 gundur cok iyyidim derken bu sabah minnak 5 bucukta beni mide bulantisiyla uyandirdi AMA bende sabah bulantisi ögurme seklinde oluyo gune Boyle basliyorum tuzlu bseyler yiyince geciyo
Uyku bugun daha fazlaydi hala uyumak istiyorum 😂 yemek kokusundan hic tiksinmedim bu zamana kadar. Istemedigin tek set nedense cay oldu.. bi Boyle sogur gibi oldum cay gormek pek hosuma gitmiyo😃😃
Ay seninle aynıyız

Kizlar bebek 5+2
Kahverengi leke geliyor. Aşırı değil ama. Ilk gördüğümde acile gitmiştim alttan baktı keseyi gördü.bi sorun yok olabilir dedi. 1 hafta önceydi. Şimdi yine geliyor az az var mı bunu yaşayan? Zırt pırt acile gidip alttan baktırmak istemiyorum. 4unde zaten randevum var ama endiseliyimmmmmm
Progestan alıyormısunuz. Dinlenin en azından.

Merhaba arkadaslar esenyurt bolgesıne yakın ozel hastaneye gıdıp hamılelık takıbını yaptıran ve memnun olan varsa hastanelerını paylasabılırmı hem hamılelık takıbı hemde dogum yapabılecegım bır hastane dusunuyorum sımdıden tesekkur ederim 🙂
ben avcılar medicana ya gidiyorum, ilk hamileliğim de çok sorunluydu ve Seçil Hocan çok iyi yönetti çok şükür kızım 5.5 yaşında şu anda.

Benim bugün 7+0 oldu salı günü bir daha gitcem kalp atışına.ama sanırım 10.haftaya kadar her hafta gitcem.İçim rahat etmez.biliyorum allahtan gelene yapacak birşey yok ama olsun

Ya bende kalp atisini duydum ya simdi ondan rahatladim hani kalp atisi var atiyo suan oyle odakliyorum kendimi her hafta gidip acaba bu hafta atacak mi atmicak mi diye endiselenirim ben🙈

Ben doktorumdan kesinlikle
Doktordan hastaneden memnunsunuz degılmı dogumu orada mı yaptınız nasıl gectı?
Ben doktorumdan çok memnunum, doğumu da orada yapmıştım. İlk bebeği 38 yaşında kucağına aldığımı, 54 ile hamile kalıp 52 ile doğuma gittiğimi söylesem ne kadar sorunlu bir 9 ayı başarıyla yönettiğini daha net anlatabilirim sanırım. Önümüzdeki hafta yine görüşeceğiz malum yaş daha da ileride şu anda.

Allah yardımcınız olsun sagsaglım kucagınıza alın ınsallah 🤲🏻Muayıne fiyatları ve dogum fıyatları ıle ılgılı bılgı verebılırmısınız?
Ben doktorumdan kesinlikle

Ben doktorumdan çok memnunum, doğumu da orada yapmıştım. İlk bebeği 38 yaşında kucağına aldığımı, 54 ile hamile kalıp 52 ile doğuma gittiğimi söylesem ne kadar sorunlu bir 9 ayı başarıyla yönettiğini daha net anlatabilirim sanırım. Önümüzdeki hafta yine görüşeceğiz malum yaş daha da ileride şu anda.

Ya bende kalp atisini duydum ya simdi ondan rahatladim hani kalp atisi var atiyo suan oyle odakliyorum kendimi her hafta gidip acaba bu hafta atacak mi atmicak mi diye endiselenirim ben🙈
Ben de duydum ama daha önce bununla ilgili kötü tecrübelerim olduğu için ben riskli gebelik kategorisindeyim canım o yüzden doktorum 10 güne bir görmek istiyorum dedi.inşallah 3 4 aylık zamanları görürüz

Ben de duydum ama daha önce bununla ilgili kötü tecrübelerim olduğu için ben riskli gebelik kategorisindeyim canım o yüzden doktorum 10 güne bir görmek istiyorum dedi.inşallah 3 4 aylık zamanları görürüz

Aa o zaman ihmal etme canim tabiki doktorun nasil dediyse. Benim daha ill gebeligim insallah sorunsuz sekilde kucagimiza aliriZ hergun bunun icin dua ediyorum

Kiz su zorla içilir mi, ben 2litrelere kadar kolaylik la geliyorum. Mesrubat falan hic icemiyorum. Elimde suya sarhos gibi dolaniyorum :KK70:
Ya ben iki bardak anca, ben ilk hamileliğimde öyleydim, 4. Aydan sonra tabi bulantı bitince bu icemediklerimi de içeceğim kısmetse, siz şanslı kesimsiniz bulantisiz rahat gecirengillerden 🤗

Ya ben iki bardak anca, ben ilk hamileliğimde öyleydim, 4. Aydan sonra tabi bulantı bitince bu icemediklerimi de içeceğim kısmetse, siz şanslı kesimsiniz bulantisiz rahat gecirengillerden 🤗
Evet canim sukurler olsun hic bulantim olmuyo
Ilk hamileligimdede hic olmamisti
Bunda sadece uykuya dustum koala gibiyim 🐨

Back
X