- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
- 133
Maşallah canım böyle gitsin hep, bizimki de geçer kısa sürede inşAllah.Evet canim sukurler olsun hic bulantim olmuyo
Ilk hamileligimdede hic olmamisti
Bunda sadece uykuya dustum koala gibiyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım böyle gitsin hep, bizimki de geçer kısa sürede inşAllah.Evet canim sukurler olsun hic bulantim olmuyo
Ilk hamileligimdede hic olmamisti
Bunda sadece uykuya dustum koala gibiyim![]()
İlk hamileligim gibi olmaz ins ya ben 9 ay bulanti cektim, ilk gebelik tecrubem bayagi sorunluydu ama bu kez pozitifim insalllah iyi gececek cunku bir de bana ihtiyaci olan minnak kizim varBenim de erken başladı bu kez, oğlumda bukadar degildim
Çok sevindim, darisi basimaBen yeni gittim kalbinizde duydum.
Inşallah canımbu kez kisa sürsun, ben rapor aldım okula gidemiyorum o derece oldu, bünyemize dokunuyor bu hormon yükselişi demekkiİlk hamileligim gibi olmaz ins ya ben 9 ay bulanti cektim, ilk gebelik tecrubem bayagi sorunluydu ama bu kez pozitifim insalllah iyi gececek cunku bir de bana ihtiyaci olan minnak kizim varbulantisiz sorunsuz misler gibi gebelik surecimizi tamamlariz hepimiz insalllah
![]()
Çok teşekkür edrrimÇok sevindim canım. Bana da adetine üç gün varken beta hcg 30du doktor geç döllenme demişti. Senin beta nasıldı. 7+4te gidicem görünür mu acaba
Ya heyecandan tuşlara yanlış basmışım 6+6 olacaktiTebrik ederim canım.
Darısı başımıza inşallah..6+9derken 7+2mi acaba tam anlamıyla.kalp atışını ne zaman duydunuz?
Canım benim ilk gittigimde sat ta göre 7 +1idiSen kaç haftalıkken görememıstın ve kaç haftalıkken gormustun inşallah bakalım çarşamba gnune az kaldı
Ay yine yanlış bastım 6+6 olacaktiSen kaç haftalıkken görememıstın ve kaç haftalıkken gormustun inşallah bakalım çarşamba gnune az kaldı
Insallah canimMaşallah canım böyle gitsin hep, bizimki de geçer kısa sürede inşAllah.
Gecmis olsun canim ya keske sen temizlemeseydinHayırlı geceler hanımlar sizleri takip edemiyorum bi kaç gündür nasılsınız??eşim askerden geldi ailemde memleketten geldı yoğun gecıo gunlerım...Oyy Oyy birde başıma negeldi bir bilsenizzeşim askerdeyken 20 gundr kaynanmdaydım ve esşim geldi ailem geldi hersey gayet guzell aksam oldu ve hep beraber benım eve geldık kapıyı açmamla leş gbi kokunun yüzüme çarpması bir oldu aman Allahım o nasıl bir koku evde ölü var sandım kafamı kaldrdım birde baktımkiii dondurucunun kapagı açık kalmış
thersey erimiş dolabın boyunca kan akmış tavuklar öyle bi hale gelmişki çoğalmışlar anlayın siz artık valla ben o kokuda o dolabı nasıl temzledım bılmıorum valla temzlerken bişeym yoktu sonradan bir tiksindim ne yemek yıyesım kaldı ne su içesim sagolsun annem babam esım seferlık ilan ettık gece 12 ye kadar dolap temzledık ayyy dehset bıseydı ya hala bile kokuo ne yapacagımı bılemıorum
![]()
Siz Maraş merkezde misiniz?Ben elbistandayım burada da randevu bulunmuyor ne yazık ki.bence gidip bi görüşün.Off randevum iptal edilmiş ya zaten 10 15 gunde buluoz ne yapacam şimdi ya daha ne bebegı ne kalp atısını gorebıldım offf sabah sabah canım sıkıldı ya
bende ekşi ve tuzluuu.. Tatlıyı çok seven ben yemek istemiyorumBenim de bulantım yok sürekli tatlı yemek istiyorumtatlı
tatlı
![]()
![]()
Daha güzel oturur sıkıntı yapma:) Gereksiz hiç bir şeye takılmazsın :)Bizim de ilk bebeğimiz yeni evli sayılırız zaten sadece benim korkularım var evliliği tam oturtamadan birde çocuk![]()
Allah yardımcın olsun zor bir süreç.. Umarım her şey iyi gider senin için . . Gitmez ise de kendini mümkün olduğunca üzmemeye çalış, her şey Allahtan. Dualarımız seninle..Dün gittim bende normal ultrasonda karından görünmedi, daha detaylı bi makinede baktılar ordada 7+2 göründü bebek ama kalp atışı görünmedi, en son vajinal bakıldı ordada yoktuperşembeye kadar bekleyeceğiz eğer yoksa kürtaj olacak
hazırlıklı gelmemi söyledi doktor. 7+2 bile görünse o haftada duyulması lazımdı kalp atışının o yüzden ümidim yok
![]()
Ayy Bende elbistandayım canım mustafa beye aldgım randevu iptal olduSiz Maraş merkezde misiniz?Ben elbistandayım burada da randevu bulunmuyor ne yazık ki.bence gidip bi görüşün.
Aaa öyle mii.Cok sevindim.Ben çok severim mustafa beyi.Yarın da ben gideceğim sonuç göstermeye.Niye iptal olmuş acaba.Sabah erken saatte gitsen belki randevu alabilirdin.Ayy Bende elbistandayım canım mustafa beye aldgım randevu iptal oldu
canım aşıyla alakası yok bunun parazit aşılı hayvanlarda da olur kedi kumundan uzak dur. tüy döktüyse orda oturma vsYa esim.sehir diana ise gidiyo zaman zaman gorumcemde kaliyorum onun kedisi var asi falan yaptirdim diyodu AMA ne bilim ondan bseyler olur mu ki acaba tedirgin oldum simdi. Dedigin seyleri yemicem cok sagol![]()