Su olayı bende de var.Dünyanın suyunu içiyorum hala ağzım kuru oluyor.Her seferinde sanki saatlerce susuz kalmışım gibi içiyorumTam olarak değil de suya karşı düşkünlüğüm olduValla benim canım bi şey istedi de mevsimi değil düşünmemeye çalışıyorum sana da derdim ama isteyeceğin falan tutar
Bizim de ilk bebeğimiz yeni evli sayılırız zaten sadece benim korkularım var evliliği tam oturtamadan birde çocukSaglikli hayirli bi sekilde gelsinler de cidden farketmez bizim ilk bebisimiz yeter ki o saglikli olsun gelsin kucagimiza❤❤
Su olayı bende de var.Dünyanın suyunu içiyorum hala ağzım kuru oluyor.Her seferinde sanki saatlerce susuz kalmışım gibi içiyorum
Bizim de ilk bebeğimiz yeni evli sayılırız zaten sadece benim korkularım var evliliği tam oturtamadan birde çocuk
Bende enfeksiyon çıktığı için içiyorum 3 litre.Bulantı olsa bende içemezdimKızlar konu dışı ama su içemiyorum günde 1 litre en fazla malesef sizde durumlar nasil
Ay çok teşekkür ederim bu bilgiler içinCanım doktorum bana bol su iç ve günde 1 tane muz ye gelişim için dedi.Ben 3 litreye içmeye başladım hemde idrar yolu enfeksiyonu varsa ona da iyi geliyor.
Ben de su severim normaldeama bende içemiylrjm mide bulantjsının psikolojik etkisi galiba.içine zencefil elma limon vs doğrayıp içmek lazımKızlar konu dışı ama su içemiyorum günde 1 litre en fazla malesef sizde durumlar nasil
Normal geldi bana.Tsh değeri 1.79 olması iyi bişey mi kızlar
Haftaya cuma göstericem sonucu nette de düZgün bişey bulamadımNormal geldi bana.
Benim de aynı neden böyle ki . Bir anda kesildim resmenKızlar konu dışı ama su içemiyorum günde 1 litre en fazla malesef sizde durumlar nasil
Evet iyi benim en son 1.3 çıktı doktor süper dedi :)Tsh değeri 1.79 olması iyi bişey mi kızlar
Hangi aralıkta olması gerektiği yazar normalde.Benim testim 2.44 çıkmış normal aralıkta görünüyor.Haftaya cuma göstericem sonucu nette de düZgün bişey bulamadım
İleriki haftalarda çeker belkiMesela ne söyle canım cekerse benimkini arayayim azıcık uğraşsın uyuz oldum bugün ona ugrastirasim varşaka bu arada ya canim biseyi çekse söylemeye bile cekinirim ben ☺
İyi bi şey neyse ki bebek için, acaba kilosunu da arttırır mı suyu bol içmek ben tombiş bebek seviyorum daSu olayı bende de var.Dünyanın suyunu içiyorum hala ağzım kuru oluyor.Her seferinde sanki saatlerce susuz kalmışım gibi içiyorum
Ye tatlıyı çıkar Hakkı’yı doğru mu bakalımEkşi ekşi ekşitatlıyı çok severim ama yiyesim gelmiyo bende şoktayım
Bebeği bilmem de ben baya tombiş olurum sonlara doğruİyi bi şey neyse ki bebek için, acaba kilosunu da arttırır mı suyu bol içmek ben tombiş bebek seviyorum da
Kaç çıkmış canımKızlar peki wbc değeri nedir bilen var mı doktor her şey iyi dedi eve gelince bu değere dikkat ettim referans aralığının baya üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?