Amin canim icimi rahatlattin cok endiselenmistimBen varım. 4.47 çıktı tiroid. Doktor ilaca başlattı beni. Sabahları aç karina içiyorum 4-5 gündür. Çok arastirdım. Hamilelikte zararı yokmuş bu ilacın. Ki zaten doktor da söyledi :) Size de geçmiş olsun korkmayın. Allah büyük dert vermesin.
Bol Bol su ic canim pazartesiye kadar.P. Tesi gideyim o zamn kendi doktorum şehşr dısında ona gitmem zor eşim izin alamaz yeni aldı p.tesiye kadar inş bişey olmax
Benimde hemen yukselmiş 5.88 olmuştu ilaöı yukseltti doktor 50 mg verdi hasimato var bende sizde de öylemi
Canim böbrek taşın fln mı var?Hiç ultrasona fln girdin mi yada batın fln.Bu nedenle protein atılımı yapmış olabilir bobregin.Aman geç kalma bende yaşadım.Ve c vitamini kullanıyormusun?Kızlar bende kontrole gittim 6 haftalık olduk haftaya cuma kalp atışı için cagırdı doktor kan idrar verdim ama gec çıktı doktora gösteremedim şdrarımda protein çıkmış anlayanınız varmı Eki Görüntüle 2560221
Geçmiş olsun canım, kese oluşmamışsa nasıl kürtaj yapacak ki anlayamadım. Değer düşer kendi gider zaten. Yani kimyasal gebelik bu. Olmayan şeyin kürtajını nasıl yapacak.Merhaba kızlar ben de temmuz annesi olmayı umuyorum inşallah ama zor gibi 19 kasım da beta hcg 74 çıktı ve 25 inde tekrar test yaptım 217 di sonuç ve bugün keseyi görmeyi umuyorduk ama değerlerim yükselmiyo 222 olmuştu doktor değerler düşük salı tekrar gel dedi kürtaj olabilirsin dedi
Canim tebrikler saglikla kucagina al insallah. Ilk kese gordugunde doktor tek mi gordu cift mi ?Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı ikizlere hamileyim pazartesi bir tanesinin kalp atışını duyamadık amaaaaaaa bugün çok şükür onuda duydukikisininde kalbi pıtır pıtır atıyor 6+5 olduk MaşaAllah günbe gün büyüyor bebişlerimiz İnşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı ikizlere hamileyim pazartesi bir tanesinin kalp atışını duyamadık amaaaaaaa bugün çok şükür onuda duydukikisininde kalbi pıtır pıtır atıyor 6+5 olduk MaşaAllah günbe gün büyüyor bebişlerimiz İnşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Teşekkür ederim canım iki kese gördük ilk günden 4 haftalıktı 1 hafta sonra kanama oldu korktuk birini kaybettik diye neyseki tutunmuş bebeğim bırakmamış:) çok şükürCanim tebrikler saglikla kucagina al insallah. Ilk kese gordugunde doktor tek mi gordu cift mi ?
Sağol canım cümlemizin :)Yaaa ne kadar guzel sag salim gelsinler insallah
Selam tatli gebislerim nasilsiniz ? Nasil gidiyor ne durumdasiniz bulanti istah uyku ağrilar
Hala bulantı yok sadece iştah fazlasıyla açık.Onun dışında hamile gibi değilim.Selam tatli gebislerim nasilsiniz ? Nasil gidiyor ne durumdasiniz bulanti istah uyku ağrilar
Benmde bulantı 5 gün var iki gün yokSelam tatli gebislerim nasilsiniz ? Nasil gidiyor ne durumdasiniz bulanti istah uyku ağrilar
Benim de bulantım yok sürekli tatlı yemek istiyorumSelam tatli gebislerim nasilsiniz ? Nasil gidiyor ne durumdasiniz bulanti istah uyku ağrilar
Bir iki hafta önde ya da geride olabiliyor bunlara takılma.Suyunu bol iç canımBir şey sormak istiyorum ben pazartesi günü doktora gitmiştim 7+1 idi. Bugün gittim tekrar grip olduğum için ultrasonda da baktı doktor 7+2 çıktı. Bugün 8+0 olması gerekiyordu. Doktor bu günü gününe gidecek diye bir şey yok 1 hafta sonra gelirsin bakarsın 9 haftalık çıkar dedi. Ama ben çok üzüldüm. Bu durum kötü bir şey mi sizce ben mi abartıyorum
Masallah benimde istahim acildi bulanti bendede yok cok sukur sadece arada ağrilarim var.Benim de bulantım yok sürekli tatlı yemek istiyorumtatlı tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?