• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar merhaba .Bugün randevüm vardı . Bir haftadır eşimle birlikte bebişimizi görelim diye bekledik . Tam gidecektik ki arayıp doktorun ameliyata gittiğini bir kaç saatte anca çıkacağını ve mesai süresininde biteceğini söylediler . Modum düştü :KK43: pazartesi gidecez inşallah . Düşündümde doğuma gidilince mesela o an başından beri muayene olduğun doktor yok o zamanlarda ne yapılıyor . Bilgisi olan var mı ? Özel hastanede

Merhaba arkadaslar esenyurt bolgesıne yakın ozel hastaneye gıdıp hamılelık takıbını yaptıran ve memnun olan varsa hastanelerını paylasabılırmı hem hamılelık takıbı hemde dogum yapabılecegım bır hastane dusunuyorum sımdıden tesekkur ederim 🙂

Dün kullandım daha antibiyotik ama bu testi 15 gün kadar önce yapmıştık hiçbir ilaç almadan yani
Vücutta enfeksiyon olduğunda wbc yüksek çıkar genelde canım.vücuttaki hastalıkla savaşan bağışıklık sistemimizi gösteriyor bu değer diye biliyorum.Genellikle iltihap enfeksiyon gibi durumlarda yüksek çıkıyor

Vücutta enfeksiyon olduğunda wbc yüksek çıkar genelde canım.vücuttaki hastalıkla savaşan bağışıklık sistemimizi gösteriyor bu değer diye biliyorum.Genellikle iltihap enfeksiyon gibi durumlarda yüksek çıkıyor
Bunu doktor neden söylemedi ki her şey normal dedi bana 😡 dünden önceki gece acile gittim kulak boğaz ağrısına dayanamayıp kulağında enfeksiyon var dedi doktor belki de ondandır dediğin gibi. Bebeğe bir zararı yoktur inşallah 🙏

Kızlar merhaba .Bugün randevüm vardı . Bir haftadır eşimle birlikte bebişimizi görelim diye bekledik . Tam gidecektik ki arayıp doktorun ameliyata gittiğini bir kaç saatte anca çıkacağını ve mesai süresininde biteceğini söylediler . Modum düştü :KK43: pazartesi gidecez inşallah . Düşündümde doğuma gidilince mesela o an başından beri muayene olduğun doktor yok o zamanlarda ne yapılıyor . Bilgisi olan var mı ? Özel hastanede
Benim gittiğim gün de son dk ameliyata girmiş doktor ama beklerseniz muayene olursunuz dediler bekledk olduk. Senin doğumunda doktora ulaşılmazsa başkası giriyor ama bazen bi doktora bağlı kalmamakta iyi olabilir doğuma girememe ihtimaline karşı

Bunu doktor neden söylemedi ki her şey normal dedi bana 😡 dünden önceki gece acile gittim kulak boğaz ağrısına dayanamayıp kulağında enfeksiyon var dedi doktor belki de ondandır dediğin gibi. Bebeğe bir zararı yoktur inşallah 🙏
Yok canım benim doktor da önemsemedi hiç.Olabilir hamilelikte bazı değerler dengesizleşebilir dedi.Benim daha önceden de bu değerim hep yüksek çıkardı.Benim neye olduğunu bilmediğim alerji ve egzemalarım var o bile yüksek çıkmasına neden olabilirmiş çünkü vücut bunları yenmek için hep savaş halinde olurmuş.

Benim gittiğim gün de son dk ameliyata girmiş doktor ama beklerseniz muayene olursunuz dediler bekledk olduk. Senin doğumunda doktora ulaşılmazsa başkası giriyor ama bazen bi doktora bağlı kalmamakta iyi olabilir doğuma girememe ihtimaline karşı
Ben gittiğim hastanede bir doktor değiştirdim . O doktor denk gelirse. :( mesela . Bugün hafta sonu olduğu için sanırım öyle dediler. Ben de şaşırdım saati biraz geç aldım anca denk geliyordu bize ama öyle dediler. Kendimi önemsiz hissettim

Yok canım benim doktor da önemsemedi hiç.Olabilir hamilelikte bazı değerler dengesizleşebilir dedi.Benim daha önceden de bu değerim hep yüksek çıkardı.Benim neye olduğunu bilmediğim alerji ve egzemalarım var o bile yüksek çıkmasına neden olabilirmiş çünkü vücut bunları yenmek için hep savaş halinde olurmuş.
Anladım canım teşekkür ederim sorun yoktur o zaman 🙏

Ben gittiğim hastanede bir doktor değiştirdim . O doktor denk gelirse. :KK43: mesela . Bugün hafta sonu olduğu için sanırım öyle dediler. Ben de şaşırdım saati biraz geç aldım anca denk geliyordu bize ama öyle dediler. Kendimi önemsiz hissettim
Kendni önemsiz hissettiren her şeyden uzak dur valla sağlık önemli heleki doğum süreci

Kendni önemsiz hissettiren her şeyden uzak dur valla sağlık önemli heleki doğum süreci
Doktor iyi biri aslında benim normal muayene olacağımı düşünüp arattırdı sanırım . Ben asistanına hamileyim onun için gelcektim bir haftafır bekliyordum hemen gelsek dedim . Gitti ameliyata dedi . Asistanda şaşırdı . Sevindi. Ama ben sevinemedim.

Doktor iyi biri aslında benim normal muayene olacağımı düşünüp arattırdı sanırım . Ben asistanına hamileyim onun için gelcektim bir haftafır bekliyordum hemen gelsek dedim . Gitti ameliyata dedi . Asistanda şaşırdı . Sevindi. Ama ben sevinemedim.
O kadar takma şimdiii güzel şeyler düşün madem memnunsun doktora git yine pzt inş ☺️

O kadar takma şimdiii güzel şeyler düşün madem memnunsun doktora git yine pzt inş ☺
İnşallah kötü şeylerlee. Karşılaşmam kafama takmam da hem doktor değiştim hem ailem yakınımda değil tek başımayım . O yüzden doktor da beni yalnız bırakırsa diye düşündüm. Eşim var gerçi ama olsun :)

İnşallah kötü şeylerlee. Karşılaşmam kafama takmam da hem doktor değiştim hem ailem yakınımda değil tek başımayım . O yüzden doktor da beni yalnız bırakırsa diye düşündüm. Eşim var gerçi ama olsun :)
Eşin sana destek olması çok önemli ama hormonlarımızda tavan yaptığı için insan ailesini özlüyor haklısın :) kendni güzel şeylerle oyala kitap film yürüyüş

Canim böbrek taşın fln mı var?Hiç ultrasona fln girdin mi yada batın fln.Bu nedenle protein atılımı yapmış olabilir bobregin.Aman geç kalma bende yaşadım.Ve c vitamini kullanıyormusun?
Hiç sorun yasamadım canım böbrekten p tesi gidecem inş Allah doktor multivitamin vermişti prenatal life diye ayrı c vitamini kullanmıyorum

Normal doğumlarda ameliyat kapısında şahit oldum. Ebe gereken herşeyi yapıyor doktor bebeğin başı görününce geliyor. 5 dk ya kalıyor ya kalmıyor doğumda. Uzun sancı süreci varsa arada uğrayıp talimat verip gidiyor. Her özelde her doktorda böylemi bilmiyorum. Benim sezeryan olduğu için farklı tabi. Uyumadan geliyor ve uyandırıldığım ana kadar yanımdaydı.

Back
X