• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Gun gunu tutmuyo bebisi gormeye gittigimde heyecandan midir nedir 2 gundur cok iyyidim derken bu sabah minnak 5 bucukta beni mide bulantisiyla uyandirdi AMA bende sabah bulantisi ögurme seklinde oluyo gune Boyle basliyorum tuzlu bseyler yiyince geciyo
Uyku bugun daha fazlaydi hala uyumak istiyorum 😂 yemek kokusundan hic tiksinmedim bu zamana kadar. Istemedigin tek set nedense cay oldu.. bi Boyle sogur gibi oldum cay gormek pek hosuma gitmiyo😃😃
Bende cok nadir iciyorum ❤ pek icmemekde fayda var zaten

Aserme başladı mı 🙈 adamı biraz ugrastirayim diyom yok anam canım bişey çekmiyo 😂

Ben hamile oldugumu ogrenmedwn asermisim🙈 canim gece yesil erik istemisti uykudan uyanip ama hamilelige ihtimal vermeyince hic aklima gelmedi. Ama oyle cok aman aman aserme olmuyor ya bi de ilk ogrendigimde burnuma dut kokusu gelmisti😂 bi de gecenlerde ne alaka bilmem ama biz Hardal deriz bazi yerde ege otu olarak da gecer onu haslayip sumakla yeriz onu canim istedi😂😂 ama boyle.illada yicem sekilde olmuyo aserme.. annemlere falan soyledim ama sonunda esim bulmus o canin az sa istediyse yiceksin diyo🙈🙈

Bize kız mı geliyo acaba 🤗

Beni kim gorse kizin olur diyo ama esim erkek hissediyormus🙄 annem hamile oldugumu ogrenmeden once sarisin bi erkek cocuk seviyomus ayni babasi gibi diye diye😁 ama gorumcem de gecen ruyasinda halam kiz sen ne guzelsin boyle diyomus ama gormemis yuzunu hatirlamiyo sadece oyle diyodum diyo😁😁

Ben hamile oldugumu ogrenmedwn asermisim🙈 canim gece yesil erik istemisti uykudan uyanip ama hamilelige ihtimal vermeyince hic aklima gelmedi. Ama oyle cok aman aman aserme olmuyor ya bi de ilk ogrendigimde burnuma dut kokusu gelmisti😂 bi de gecenlerde ne alaka bilmem ama biz Hardal deriz bazi yerde ege otu olarak da gecer onu haslayip sumakla yeriz onu canim istedi😂😂 ama boyle.illada yicem sekilde olmuyo aserme.. annemlere falan soyledim ama sonunda esim bulmus o canin az sa istediyse yiceksin diyo🙈🙈
Ben bı kere marketteyken yeşil elma istedim ama hayatımda ilk kez ağzım sulandı o derece yeşil elma istedim normalde de hiç sevmem benim çocuk babasına düşkün herhalde insan markette mi aserir 😂

Aserme başladı mı 🙈 adamı biraz ugrastirayim diyom yok anam canım bişey çekmiyo 😂
Tam olarak değil de suya karşı düşkünlüğüm oldu 😁 Valla benim canım bi şey istedi de mevsimi değil düşünmemeye çalışıyorum sana da derdim ama isteyeceğin falan tutar 🤣

Beni kim gorse kizin olur diyo ama esim erkek hissediyormus🙄 annem hamile oldugumu ogrenmeden once sarisin bi erkek cocuk seviyomus ayni babasi gibi diye diye😁 ama gorumcem de gecen ruyasinda halam kiz sen ne guzelsin boyle diyomus ama gormemis yuzunu hatirlamiyo sadece oyle diyodum diyo😁😁
Bizde hep kız hissediyoruz benim için fark etmez ama eşim kız çocuk konusunda daha istekli babasına düşkün olurmuş ondan 😂

Tam olarak değil de suya karşı düşkünlüğüm oldu 😁 Valla benim canım bi şey istedi de mevsimi değil düşünmemeye çalışıyorum sana da derdim ama isteyeceğin falan tutar 🤣
Mesela ne söyle canım cekerse benimkini arayayim azıcık uğraşsın uyuz oldum bugün ona ugrastirasim var 😂 şaka bu arada ya canim biseyi çekse söylemeye bile cekinirim ben ☺️

Back
X