- 21 Ocak 2019
- 118
- 225
- 23
- 30
Kendini ac koyma canim az az ye zaten o sana yer derBenmde bulantı 5 gün var iki gün yokuyku hali devamlı.. iştah böyle yok aslnda ama midem kazındıkca yiyorum
Masallah olsun ye canim bebislerimize sifa olsun bendr bugum oyle bi yemek yedim ki milleti istaha getirdimHala bulantı yok sadece iştah fazlasıyla açık.Onun dışında hamile gibi değilim.
Bende cok nadir iciyorum ❤ pek icmemekde fayda var zatenGun gunu tutmuyo bebisi gormeye gittigimde heyecandan midir nedir 2 gundur cok iyyidim derken bu sabah minnak 5 bucukta beni mide bulantisiyla uyandirdi AMA bende sabah bulantisi ögurme seklinde oluyo gune Boyle basliyorum tuzlu bseyler yiyince geciyo
Uyku bugun daha fazlaydi hala uyumak istiyorumyemek kokusundan hic tiksinmedim bu zamana kadar. Istemedigin tek set nedense cay oldu.. bi Boyle sogur gibi oldum cay gormek pek hosuma gitmiyo
Çok sukur ya benimde ilk kesemi gordugunde 7 mmlimdi normal mi sizce ? Internette hep 3-5 mm de gorursunuz diye yaziyorTeşekkür ederim canım iki kese gördük ilk günden 4 haftalıktı 1 hafta sonra kanama oldu korktuk birini kaybettik diye neyseki tutunmuş bebeğim bırakmamış:) çok şükür
Ekşi ekşi ekşiBenim de bulantım yok sürekli tatlı yemek istiyorumtatlı tatlı
Su içince gelişimi hızlı mı oluyor pekiBir iki hafta önde ya da geride olabiliyor bunlara takılma.Suyunu bol iç canım
Ben de ne ekşi ne tatlı sulu şeyler canım istiyor kuru olan ne varsa yiyemiyorum ya ceviz yemek istiyorum ağzımda kalıyorEkşi ekşi ekşitatlıyı çok severim ama yiyesim gelmiyo bende şoktayım
Ekşi ekşi ekşitatlıyı çok severim ama yiyesim gelmiyo bende şoktayım
Aserme başladı mıBen de ne ekşi ne tatlı sulu şeyler canım istiyor kuru olan ne varsa yiyemiyorum ya ceviz yemek istiyorum ağzımda kalıyor
Bize kız mı geliyo acabaBende cikolatasiz duramazdm ama simdi tuzlu eksi seylere duskunlugum artmaya basladi
Canım doktorum bana bol su iç ve günde 1 tane muz ye gelişim için dedi.Ben 3 litreye içmeye başladım hemde idrar yolu enfeksiyonu varsa ona da iyi geliyor.Su içince gelişimi hızlı mı oluyor peki
Aserme başladı mıadamı biraz ugrastirayim diyom yok anam canım bişey çekmiyo
Bize kız mı geliyo acaba
Ben bı kere marketteyken yeşil elma istedim ama hayatımda ilk kez ağzım sulandı o derece yeşil elma istedim normalde de hiç sevmem benim çocuk babasına düşkün herhalde insan markette mi aserirBen hamile oldugumu ogrenmedwn asermisimcanim gece yesil erik istemisti uykudan uyanip ama hamilelige ihtimal vermeyince hic aklima gelmedi. Ama oyle cok aman aman aserme olmuyor ya bi de ilk ogrendigimde burnuma dut kokusu gelmisti bi de gecenlerde ne alaka bilmem ama biz Hardal deriz bazi yerde ege otu olarak da gecer onu haslayip sumakla yeriz onu canim istedi ama boyle.illada yicem sekilde olmuyo aserme.. annemlere falan soyledim ama sonunda esim bulmus o canin az sa istediyse yiceksin diyo
Tam olarak değil de suya karşı düşkünlüğüm olduAserme başladı mıadamı biraz ugrastirayim diyom yok anam canım bişey çekmiyo
Ben bı kere marketteyken yeşil elma istedim ama hayatımda ilk kez ağzım sulandı o derece yeşil elma istedim normalde de hiç sevmem benim çocuk babasına düşkün herhalde insan markette mi aserir
Bizde hep kız hissediyoruz benim için fark etmez ama eşim kız çocuk konusunda daha istekli babasına düşkün olurmuş ondanBeni kim gorse kizin olur diyo ama esim erkek hissediyormusannem hamile oldugumu ogrenmeden once sarisin bi erkek cocuk seviyomus ayni babasi gibi diye diye ama gorumcem de gecen ruyasinda halam kiz sen ne guzelsin boyle diyomus ama gormemis yuzunu hatirlamiyo sadece oyle diyodum diyo
Bizde hep kız hissediyoruz benim için fark etmez ama eşim kız çocuk konusunda daha istekli babasına düşkün olurmuş ondan
Mesela ne söyle canım cekerse benimkini arayayim azıcık uğraşsın uyuz oldum bugün ona ugrastirasim varTam olarak değil de suya karşı düşkünlüğüm olduValla benim canım bi şey istedi de mevsimi değil düşünmemeye çalışıyorum sana da derdim ama isteyeceğin falan tutar
Şimdiden uyuz oldum biri yetiyodu bana da gunahBabaya simdiden duskunluk varsa kiz gelebeilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?