2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende cok nadir iciyorum ❤ pek icmemekde fayda var zaten

Su içince gelişimi hızlı mı oluyor peki
Canım doktorum bana bol su iç ve günde 1 tane muz ye gelişim için dedi.Ben 3 litreye içmeye başladım hemde idrar yolu enfeksiyonu varsa ona da iyi geliyor.

Aserme başladı mı adamı biraz ugrastirayim diyom yok anam canım bişey çekmiyo

Ben hamile oldugumu ogrenmedwn asermisim canim gece yesil erik istemisti uykudan uyanip ama hamilelige ihtimal vermeyince hic aklima gelmedi. Ama oyle cok aman aman aserme olmuyor ya bi de ilk ogrendigimde burnuma dut kokusu gelmisti bi de gecenlerde ne alaka bilmem ama biz Hardal deriz bazi yerde ege otu olarak da gecer onu haslayip sumakla yeriz onu canim istedi ama boyle.illada yicem sekilde olmuyo aserme.. annemlere falan soyledim ama sonunda esim bulmus o canin az sa istediyse yiceksin diyo

Bize kız mı geliyo acaba

Beni kim gorse kizin olur diyo ama esim erkek hissediyormus annem hamile oldugumu ogrenmeden once sarisin bi erkek cocuk seviyomus ayni babasi gibi diye diye ama gorumcem de gecen ruyasinda halam kiz sen ne guzelsin boyle diyomus ama gormemis yuzunu hatirlamiyo sadece oyle diyodum diyo

Ben bı kere marketteyken yeşil elma istedim ama hayatımda ilk kez ağzım sulandı o derece yeşil elma istedim normalde de hiç sevmem benim çocuk babasına düşkün herhalde insan markette mi aserir

Aserme başladı mı adamı biraz ugrastirayim diyom yok anam canım bişey çekmiyo
Tam olarak değil de suya karşı düşkünlüğüm oldu Valla benim canım bi şey istedi de mevsimi değil düşünmemeye çalışıyorum sana da derdim ama isteyeceğin falan tutar

Ben bı kere marketteyken yeşil elma istedim ama hayatımda ilk kez ağzım sulandı o derece yeşil elma istedim normalde de hiç sevmem benim çocuk babasına düşkün herhalde insan markette mi aserir

Babaya simdiden duskunluk varsa kiz gelebeilir

Bizde hep kız hissediyoruz benim için fark etmez ama eşim kız çocuk konusunda daha istekli babasına düşkün olurmuş ondan

Tam olarak değil de suya karşı düşkünlüğüm oldu Valla benim canım bi şey istedi de mevsimi değil düşünmemeye çalışıyorum sana da derdim ama isteyeceğin falan tutar
Mesela ne söyle canım cekerse benimkini arayayim azıcık uğraşsın uyuz oldum bugün ona ugrastirasim var şaka bu arada ya canim biseyi çekse söylemeye bile cekinirim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…