Canım kedi besliyormusun bilmiyorum ama genellikle hayvanlardan geçen kedilerin dışkısında bulunan bi mikrobu kapmışsın (toxo) ama atlatmışsın bu demek oluyorki bünyen bağışıklık kazanmış bu şeye ve birdaha tekrarlanması mümkün değil demişti doktorum bana. Diğerleride aynı şekilde şuan aktif değiller Hamilelikte geçirmiş olsaydın riskliydi ama değerlerine bakınca yeni olmadığı görünüyor Hatta bunları önceden geçirmiş olman iyi çünkü hamişken kapsan mazallah bebeğine zararlıydı. Yinede doktorun her ihtimale karşı Avidite testi isteyebilir. Benim deneyimlediğim buydu bana bunlar soylendi. Çok geçmiş olsun inşallah doktorunda bişey yok diyip bu açıklamayı yapar sana
kese ve kalp atışını duyana kadar her hafta çağırıyor ama sonrasında 3-4 haftada 1 kere çağırıyorlar yani bende öyle oldu. İlk haftalardaki hamilelik olup olmadığını garantilemek adına sık çağırıyorlar sanırımYa kizlar yanlis anlamayinda yorumlar I okuyorum da pazara gider gibi doktora gidiliyoyani yanlis anlmayin algilamakta zorluk cekiyorum.
Nerdeyse her hafta doktor muayeneniz oluyo
Ben bi gittim 3 hafta sonra ya randevuyu (13/12)diger randevuda 4 hafta sonra (10/01) verdi.
Merhaba, hangi antibiyotiği kullanıyorsunuz doktor bana da verdi debende soyledim yasak oldugunu belirtti ama o kadar emin bi sekilde bu antibiyotigin emzirmede ve hamilelikte rahatlikla kullanilir demesi sasirtti ben yinede parcalayip ictim
Hmmmkese ve kalp atışını duyana kadar her hafta çağırıyor ama sonrasında 3-4 haftada 1 kere çağırıyorlar yani bende öyle oldu. İlk haftalardaki hamilelik olup olmadığını garantilemek adına sık çağırıyorlar sanırım
Hmmm
Anladim sanirim turkiyede boyle gelisiyor
Cunki ben ilk hamileligimdede bir gittim 4 hafta sonra cagirdi
Bundada gittim kese gordu kalp atisini dinlemedik
3hafta sonraya rdvu verdi
Hayirlisi bakalim
13unde gidip duyariz insallah
Insallah canimYa ben de hemen gitmeyeyim büyüsün biraz diye 2 hafta bekleyip öyle gitmiştim ilk kontrole iyi ki de beklemişim geç döllenmeymiş belki hemen gitsem olumsuz şeyler duyacaktım. Aslında doktorlarla birlikte bizde de acelecilik var 4. haftada kontrole gidince sonu gelmiyor bekleyişin.
İnşallah duyarsınız sağlıkla
Kasik agrisi bendede cok oluyo. Benim ilk Dr rdvum 5+3 deydi. Keseyi gordu sadeceKizlarr nasıl gidiyor gebelik kaçıncı haftalardasınız?
Belirtileriniz neler?Benim ara ara olan kasık ağrılarım devam ediyor bazen adet olacak gibi anlık oluyor geçiyor. Sağ tarafta batma oluyor kasigimin ignelenme gibi sonra vajinama geliyor o ignelenme hissi.Birde Gebeliğim kesinleşmeden önce bacakların çok sızlıyordu diz ve dizden aşşagisi hala devam ediyor.Bulanti yok 5+3üm.Pazartesi ilk doktor randevum var çok heecanli ve telaşliyimSizin Kasık agrilari var mı?
ben 6 haftalıkken gitmiştim ama doktor geç döllenme dedi 6 gün ileri aldı son adet tarihimi 5 haftalıkken gitmiş oldumInsallah canim
Ben gittim de 5. Haftadaydim
Sen Kacinci Haftada gittin
Benimde pazartesi 5+6olucak canim o gün gidicem ilk randevuya.Kasık ağrıları inşallah zararsızdir özellikle sabah yatarken yada akşam yatarken oluyor bazen de gün içinde ama şiddetli değil.Kasik agrisi bendede cok oluyo. Benim ilk Dr rdvum 5+3 deydi. Keseyi gordu sadece
Bidahaki rdvumda 8+3 olmus olacak insallah
Bende asiri uyku istegim Var
Ben sordugumda normal dedi Dr. Aciklamasinida yapti ama bunu türkçe anlamak benim icin biraz zor olacakBenimde pazartesi 5+6olucak canim o gün gidicem ilk randevuya.Kasık ağrıları inşallah zararsızdir özellikle sabah yatarken yada akşam yatarken oluyor bazen de gün içinde ama şiddetli değil.
Kizlarr nasıl gidiyor gebelik kaçıncı haftalardasınız?
Belirtileriniz neler?Benim ara ara olan kasık ağrılarım devam ediyor bazen adet olacak gibi anlık oluyor geçiyor. Sağ tarafta batma oluyor kasigimin ignelenme gibi sonra vajinama geliyor o ignelenme hissi.Birde Gebeliğim kesinleşmeden önce bacakların çok sızlıyordu diz ve dizden aşşagisi hala devam ediyor.Bulanti yok 5+3üm.Pazartesi ilk doktor randevum var çok heecanli ve telaşliyimSizin Kasık agrilari var mı?
Ah canımm nasıl anlıyorum seni bir bilsennn6.haftada
Ben de düşünüyorjm bunu ya :)) hatta müge bozun kendi yaptığı krem vardı. Onı yapmayı düşünüyorumKızlar erken mi bilmiyorum ama çatlamamak adına krem yada yağ kullanmaya başladınız mı? Hazır indirimler varken bebek yağı aldım bugün :) zaten cildim normalde de çok kuru o yüzden biraz korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?