- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
Keseyle kalp atışını beraber görürüm diye 6+3 te gitmiştim(oğlumun 6+4te duyuldu diye) ama kalp atışını görmek için bugün çağırdı. Zaten bundan sonra ayda bire düşecek.Ya kizlar yanlis anlamayinda yorumlar I okuyorum da pazara gider gibi doktora gidiliyoyani yanlis anlmayin algilamakta zorluk cekiyorum.
Nerdeyse her hafta doktor muayeneniz oluyo
Ben bi gittim 3 hafta sonra ya randevuyu (13/12)diger randevuda 4 hafta sonra (10/01) verdi.
canım geç gördüm kusurabakmaKizlar gebelikte istenen kan idrar testleri oluyo ya Ben dun yaptirdim doktor sut iznine cikiyomus erken gitmis gosteremedim sonucu. Aranizda anlayan var mi atsam. INternette bakmaya calistim IgG olan gecirilmis demekmis falan deniyo ama yuksek cikmasi da endiselendirdi beni
Bana da 3 hafta sonraya randevu verdi. Ondan sonraki de ayda bi olur artık.Ya kizlar yanlis anlamayinda yorumlar I okuyorum da pazara gider gibi doktora gidiliyoyani yanlis anlmayin algilamakta zorluk cekiyorum.
Nerdeyse her hafta doktor muayeneniz oluyo
Ben bi gittim 3 hafta sonra ya randevuyu (13/12)diger randevuda 4 hafta sonra (10/01) verdi.
Anlatabildin canım çok sağolBen sordugumda normal dedi Dr. Aciklamasinida yapti ama bunu türkçe anlamak benim icin biraz zor olacak
Yani soyle diyim kese buyudugu icin karinda Ki kaslar lastik gibi cekiyo yani anlatabildimmi bilmiyorum
Ayy ne kadar güzel darısı bizim gibi kalp atışı bekleyenlerin başınaDun gittim bende doktora soyledigine gore 6+5im. Bebisi kalp atisini duyduk cok sukurAma uygulamada daha ilerisini gosteryo sanirim bulantilarim gecti benim suanlik. AMA batmalar.oluyo ara ara bugun mesela bicak saplanir gibi sol tarafta oldu hassasiyeti solda hissediyorum daha cok.
Simdi kactasin?Keseyle kalp atışını beraber görürüm diye 6+3 te gitmiştim(oğlumun 6+4te duyuldu diye) ama kalp atışını görmek için bugün çağırdı. Zaten bundan sonra ayda bire düşecek.
İlk gebeliğimde 3 ay bulantı 9 ay agzım zehir gibiydi 6 kilo verdim 8.5 aldım bunda nasıl olucam cok merak ediyorum damacana gibi olmasam bari boyda kısaArkadaşımın hiç olmadı hamile gibi hissetmiyorum kendimi diyordu hep inşallah sizin de olmaz zira çok fena bısey
Eczaneden hindistan cevizi yagı al onu kullanKızlar erken mi bilmiyorum ama çatlamamak adına krem yada yağ kullanmaya başladınız mı? Hazır indirimler varken bebek yağı aldım bugün :) zaten cildim normalde de çok kuru o yüzden biraz korkuyorum
Pozitif oldugunu nasil ogrendin?Hamilelikte toxoplazmasının pozitif olduğu tespit edilen var mı? Benim >475 çıkmışYarın doktora gidicem sonuçlar için.
Hanımefendi toxoplazma igg mi pozitif çıkmış?Eğer o pozitif çıktıysa zaten olması gereken de oHamilelikte toxoplazmasının pozitif olduğu tespit edilen var mı? Benim >475 çıkmışYarın doktora gidicem sonuçlar için.
anti toxoplazma igg yazıyoHanımefendi toxoplazma igg mi pozitif çıkmış?Eğer o pozitif çıktıysa zaten olması gereken de o
Olması gereken değer aralığı yazıyo yanında. 10.5 üstü pozitifmişPozitif oldugunu nasil ogrendin?
Ben kan tahlili verdim rdvum 13unde ozaman ogrenicem
Eger sonucta herhangi bisey varsa seni ararim Haber ederim demisti. Aramadigina gore bi sorun yok Demekki
Tamam canım sıkıntı yok bağışıklığın varmış ona bu iyi birşeyanti toxoplazma igg yazıyo
Gerçekten mi, öyle mi demekTamam canım sıkıntı yok bağışıklığın varmış ona bu iyi birşey
bende varım
Kaç haftalıksın şu an canım? Geç döllenme miydi bide? Vallahi insan stres yapıyor işte ister istemez ☹ Hayırlısı olsun inşallah
Benimde sağ tarafa yakın evet bende de oluyor canım.
Kaç haftalıktın canım?Belki geç döllenmedirKalp atımı yokperşembe günü tekrar bakıcak yoks kürtaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?