2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Keseyle kalp atışını beraber görürüm diye 6+3 te gitmiştim(oğlumun 6+4te duyuldu diye) ama kalp atışını görmek için bugün çağırdı. Zaten bundan sonra ayda bire düşecek.

canım geç gördüm kusurabakma

hepatit b riskine yakalanma durumun yok,
uçuk yada genital uçuk daha önce geçirmişsin yeniden yakalanma ihtimalin yok,
kızamıkçık geçirme ihtimalinde yok,
toxoplazma ya dikkat et salam sucuk kokoreç vs şeyler yeme elinde açık yara varken çiğ ete dokunma . temizlipğinden emin olmadığın şeyleri yeme ve temas etme

Bana da 3 hafta sonraya randevu verdi. Ondan sonraki de ayda bi olur artık.

Ayy ne kadar güzel darısı bizim gibi kalp atışı bekleyenlerin başına

Arkadaşımın hiç olmadı hamile gibi hissetmiyorum kendimi diyordu hep inşallah sizin de olmaz zira çok fena bısey
İlk gebeliğimde 3 ay bulantı 9 ay agzım zehir gibiydi 6 kilo verdim 8.5 aldım bunda nasıl olucam cok merak ediyorum damacana gibi olmasam bari boyda kısa

Hamilelikte toxoplazmasının pozitif olduğu tespit edilen var mı? Benim >475 çıkmış Yarın doktora gidicem sonuçlar için.

Hamilelikte toxoplazmasının pozitif olduğu tespit edilen var mı? Benim >475 çıkmış Yarın doktora gidicem sonuçlar için.
Pozitif oldugunu nasil ogrendin?
Ben kan tahlili verdim rdvum 13unde ozaman ogrenicem
Eger sonucta herhangi bisey varsa seni ararim Haber ederim demisti. Aramadigina gore bi sorun yok Demekki

Hanımefendi toxoplazma igg mi pozitif çıkmış?Eğer o pozitif çıktıysa zaten olması gereken de o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…