• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar gebelikte istenen kan idrar testleri oluyo ya Ben dun yaptirdim doktor sut iznine cikiyomus erken gitmis gosteremedim sonucu. Aranizda anlayan var mi atsam. INternette bakmaya calistim IgG olan gecirilmis demekmis falan deniyo ama yuksek cikmasi da endiselendirdi beni
bU TESTLERİ DAHİLİYECİYE Mİ YAPTIRDIN CANIM

Ya kizlar yanlis anlamayinda yorumlar I okuyorum da pazara gider gibi doktora gidiliyo o_O yani yanlis anlmayin algilamakta zorluk cekiyorum.
Nerdeyse her hafta doktor muayeneniz oluyo
Ben bi gittim 3 hafta sonra ya randevuyu (13/12)diger randevuda 4 hafta sonra (10/01) verdi. o_O

Bana da doktor çok normal şu an çok küçük dedi ama işte insan evhamlanıyor 🤗 haftaya bizde tekrar gideceğiz inşallah. Bebek peki kaç cm yada mm çıktı kuzum senin
Kendi doktorum değildi devlet hastanesiydi o yüzden bana ultrason görüntüsü vermedi bilmiyorum kaç cm olduğunu.Devlete de mecburen gitmiştim.

Ya kizlar yanlis anlamayinda yorumlar I okuyorum da pazara gider gibi doktora gidiliyo o_O yani yanlis anlmayin algilamakta zorluk cekiyorum.
Ben bi gittim 3 hafta sonra ya randevuyu (13/12)diger randevuda 4 hafta sonra (10/01) verdi. o_O
Ben ilk gittigimde keseyi gördü 2 hafta sonrasina randevu verdi bebegi gormek icin ona da yarin gidiyorum :) ekstra bir durum olmadikca bundan sonrasi ayda bir kontrol olur demisti doktorum

Benimki riskli gebelik olduğu için 12 14.haftaya kadar 10 güne bir göreceğim dedi.Çünkü iğne vs kullünıyorum.Sizin ilk gebeliğiniz mi?Bi de yurtdışında kolay kolay doktora gidilmiyor zaten.Orası bu konuda bence sıkıntılı.Biz çok şükür her koşulda doktorumuza ulaşabiliyoruz.Rabbim yokluklarını göstermesin.

Ben ilk gittigimde keseyi gördü 2 hafta sonrasina randevu verdi bebegi gormek icin ona da yarin gidiyorum :) ekstra bir durum olmadikca bundan sonrasi ayda bir kontrol olur demisti doktorum
Benimki keseyi gordu 3hafta sonra ya rdvu verdi mesela

Benimki riskli gebelik olduğu için 12 14.haftaya kadar 10 güne bir göreceğim dedi.Çünkü iğne vs kullünıyorum.Sizin ilk gebeliğiniz mi?Bi de yurtdışında kolay kolay doktora gidilmiyor zaten.Orası bu konuda bence sıkıntılı.Biz çok şükür her koşulda doktorumuza ulaşabiliyoruz.Rabbim yokluklarını göstermesin.
Riskli gebelik se anlayabilirim. Evet benim ikinci ama 1in uzerinden 10yil gecti :D
Skntili oldugu icin degil. Ben kendim hastanede calisiyorum istedigim an rdv alabilirim bunun icin sorun yok ama doktor Demekki gerek duymuyor diyorum
Burada bakinca her hafta doktor kontrolleri tuhafima gitti acikcasi

Riskli gebelik se anlayabilirim. Evet benim ikinci ama 1in uzerinden 10yil gecti :KK70:
Skntili oldugu icin degil. Ben kendim hastanede calisiyorum istedigim an rdv alabilirim bunun icin sorun yok ama doktor Demekki gerek duymuyor diyorum
Burada bakinca her hafta doktor kontrolleri tuhafima gitti acikcasi
Canim her gebeligin kendine gore sorunlari ve tetikleri oluyor herkesi bir olacak diye bir kayde yok ben ilk gittim kese yokttu 1 hafta sonra tekrar gittim keseyi gorduk 7mm dedi. Simdi aralikda gidecegiz kalp atislari icin sonra rutine biner. Il:anneadayı:k aylar milletin sık sık gitmesi normal bence

Kalp atışı vb durumlar algılanmıyorsa o şekilde çağırıyorlar fakat bende senin gibiyim. kalp atışı duyuldu sonraki kontrole 3 hafta sonra çağrıldım ve sonrasında da ayda 1 kez çağıracak doktorum herhangi bir problem olmadığı sürece.

Kalp atışı vb durumlar algılanmıyorsa o şekilde çağırıyorlar fakat bende senin gibiyim. kalp atışı duyuldu sonraki kontrole 3 hafta sonra çağrıldım ve sonrasında da ayda 1 kez çağıracak doktorum herhangi bir problem olmadığı sürece.
Ben kalp atislarini duymadim
Sadece kese gorundu
3hafta sonraya rdvu verdi Ki ozaman Hem kalp atisini hemde gelisme yi gormek icin

Bende Allah kısmet ederse Temmuz annesi olacağım. Aşırı mide bulantısı istifra boğazımdan hiçbişey geçmiyor bunun içinde vicdan azabı cekiyorım :( yaşadıklarımı yaşayanlar var mı

Ben kalp atislarini duymadim
Sadece kese gorundu
3hafta sonraya rdvu verdi Ki ozaman Hem kalp atisini hemde gelisme yi gormek icin
bende kese diye gitmiştim herşeyi duyduk :D o yüzden süreç aynı ilerliyor. bir de sorunlu hamilelikler de daha temkinli davranıyor doktorlar ve daha sık muayeneye alıyor.

Hayir kadin dogum doktoru kendi istedi
Canım kedi besliyormusun bilmiyorum ama genellikle hayvanlardan geçen kedilerin dışkısında bulunan bi mikrobu kapmışsın (toxo) ama atlatmışsın bu demek oluyorki bünyen bağışıklık kazanmış bu şeye ve birdaha tekrarlanması mümkün değil demişti doktorum bana. Diğerleride aynı şekilde şuan aktif değiller Hamilelikte geçirmiş olsaydın riskliydi ama değerlerine bakınca yeni olmadığı görünüyor Hatta bunları önceden geçirmiş olman iyi çünkü hamişken kapsan mazallah bebeğine zararlıydı. Yinede doktorun her ihtimale karşı Avidite testi isteyebilir. Benim deneyimlediğim buydu bana bunlar soylendi. Çok geçmiş olsun inşallah doktorunda bişey yok diyip bu açıklamayı yapar sana 😘

Back