2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ayy ne kadar güzel darısı bizim gibi kalp atışı bekleyenlerin başına

Amin bekleyis cok stresli oluyo biliyorum Bende 10.gun once gittigimde bebegi gormemistim haftaya gel dedi Ben 10 gunu bekledim. Aslinda o biz farkinda olmadan gelisiyo 10 gun once bombos bi keseye bakiyoken simdi orda pit pit atan bi kalp goruyosun sag Salim kucagimiza aliriz insallah burda tum bekleyen herkes. Sende emin ol duyacaksn korkma hic

Benim de anti cmv Igg 191 çıkmış yeni aldım sonuçları ama ne demek ben de merak ediyorum. Bi de idrarda keton pozitif çıkmış o ne demek acaba çok telaş yaptım kötü bi şey mi acaba

Ya esim.sehir diana ise gidiyo zaman zaman gorumcemde kaliyorum onun kedisi var asi falan yaptirdim diyodu AMA ne bilim ondan bseyler olur mu ki acaba tedirgin oldum simdi. Dedigin seyleri yemicem cok sagol

Ya esim.sehir diana ise gidiyo zaman zaman gorumcemde kaliyorum onun kedisi var asi falan yaptirdim diyodu AMA ne bilim ondan bseyler olur mu ki acaba tedirgin oldum simdi. Dedigin seyleri yemicem cok sagol
Ben evimde besliyorum dışkısına dokunmadıktan temas etmedikten sonra hiç birşeş olmaz canım.

Ben evimde besliyorum dışkısına dokunmadıktan temas etmedikten sonra hiç birşeş olmaz canım.

Yani temiz kedi bende severim hayvanlari cok seviyorum falan ama kumu zaten balkonda benim kedinin kumuyla falan da isim olmadigindan diskisina temas falan olmaz yani

Yani temiz kedi bende severim hayvanlari cok seviyorum falan ama kumu zaten balkonda benim kedinin kumuyla falan da isim olmadigindan diskisina temas falan olmaz yani
O zaman hiç sıkıntı olmaz.Ete çıplak elle dokunmayın yeşillikleri meyveleri sebzeleri bol suyla yıkayın hiç birşey olmaz.Ben doktoruma sordum kedim var sakınca olur mu anneme yollayım mı dedim hayır sakın yollama sadece kumuna temas etme eşin temizlesin dedi.

Benim de anti cmv Igg 191 çıkmış yeni aldım sonuçları ama ne demek ben de merak ediyorum. Bi de idrarda keton pozitif çıkmış o ne demek acaba çok telaş yaptım kötü bi şey mi acaba
Aç gittiysen keton onunla alakalı olabiliyor diye biliyorum.İgg antikor oluyor bağışıklığın var bu virüse karşı yani zamanında gecirmissin bağışıklık kazanmissin canım.Şuan için bir tehlikesi yoktur ama yinede doktorun doğru bilgiyi verir.

Ben biraz arastirdim da IgG olanlarin pozitif olmasi kotu bsey degilmis gecirilmis veya bagisiklik kazanilmiss gibi anlami varmis. Onemli olan igM nin pozitif olmamasi diyenler falan olmus

Aynen dikkat edicem bundan sonra bunlara da

@bilgili Evet aç gel demişti. Doktorum olmadığı için soramadım ondan telaşlandım çok teşekkür ederim

Ben biraz arastirdim da IgG olanlarin pozitif olmasi kotu bsey degilmis gecirilmis veya bagisiklik kazanilmiss gibi anlami varmis. Onemli olan igM nin pozitif olmamasi diyenler falan olmus

Eklentiler

• IMG-20191129-WA0012.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20191129-WA0009.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 50
Kizlar peki burda yazan maya epitel degerleinden anlayan var mi.. Ben hamileligimde ilk haftalar mantar oldum ilk defa.. tabi bilmiyodum o zaman ama hamile oldugunu neyden nasil oldu onu da anlamadim sadece oldugum gun cok fazla temizlik deterjani kullanmistim arkasina banyo yapmistim

Eklentiler

• 20191129_181053.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 53
Hiç bir bilgim yok.

Hiç bi fikrim yok inşallah sıkıntı yoktur

Muhtemelen mantardan kaynaklı maya ve epiteller yani enfeksiyona bağlı canım..Hala devam ediyor mu tedavi gördün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…