Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi
Gözünüz aydın.Benim sat 13 ekim ben de duyabilirim diye düşünüyorum.Salı günü küçücükte olsa bebeği ve yolk sacı görmüştük.Peki ultrason görüntüsünde bebek boyutu nedir?
Başka ildemi öyle acaba. İstanbulda cumarteside bütün eczaneler açık eczacı çok yakın arkadaşım var her gün mutlaka bir posta uğrarım. İki saat önce oradaydım hatta. . Diğer şehirlerde mi kapalı acaba.
Başka ildemi öyle acaba. İstanbulda cumarteside bütün eczaneler açık eczacı çok yakın arkadaşım var her gün mutlaka bir posta uğrarım. İki saat önce oradaydım hatta. . Diğer şehirlerde mi kapalı acaba.
Benim ilk tahlilimde de yüksekti çok az doktor dahiliyeye yönlendirdi, ayrıntılı tahlili tekrarladık. Bu sefer iyiymiş değerim sadece ayda bi kere tahlili tekrarlayalım dedi doktorum. Yüksek çıksa da sorun değil takipte olup ilaç kullanılıyormuş sadece. Geçmiş olsun canım