- 7 Temmuz 2008
- 4.826
- 11.554
Ben istanbul,tuzla.Aranızda İzmir’de olan var mı ?
Var mi bana yakin olan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben istanbul,tuzla.Aranızda İzmir’de olan var mı ?
Hiç korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz. Çikolata kisti hamilelikte küöçülüp yok oluyor. Ben 8 cm le hamile kalmıştım geçen yavrum da. Masallah hiçbişey olmadı küçüldü. Şimdi yine var bir yumurtalığımda. Hamile kalmana engeli dışında bir zararları yok hamilelikte.Ben de kendimden korkuyorum benim 2 tane çikolata kistim var onlar zarar verir mi kötü bişeye sebep olur mu diye hep aklım onlarda inşllah şu ilk 3 ayı sorunsuz atlatırız hepimiz
Merhaba CanımHiç korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz. Çikolata kisti hamilelikte küöçülüp yok oluyor. Ben 8 cm le hamile kalmıştım geçen yavrum da. Masallah hiçbişey olmadı küçüldü. Şimdi yine var bir yumurtalığımda. Hamile kalmana engeli dışında bir zararları yok hamilelikte.
Kızlar benim gittiğim doktor keseyi bile ölçmedi düşünün. Baktı kese var dedi çekti aleti. Devlet hastanesi doktorları böyle oluyor sanırım genelde. Elevit ve kan ilacı yazmıs ama içmedim sadece folik asit iyot ve b12 içeren ilacına devam ediyorum. Özel hastaneye giden arkadasıma sormuştum. İyi mi ettim bilmem. Kalp atışına özele gidicem o sırada gerekli görürse kan ilacı yazar. Kanım iyi ama demir depoları boşmuş benim. Kan ilacı içen var mı şimdiden? 7.haftada kalp atışı için gidince verirse içsem geç kalmış olmam umarım
İlk gebeliğimde de 3 ay sonra başlatmıştı doktorum kan ilacına çok kabız yapıyor o nedenle hiç almak istemedim. Bir de folik asit içeren bir kan ilacı yazmış devlet hastanesi doktoru kullandığım folik asit de oldugundan kendi doktoruma sormadan içmek istemedim. İlk 3 ay elzem mi acaba kan ilacı onu bilmiyorumMerhaba Canım
bana da doktorum kan ilacı verdi, henüz almadım bile
mide bulantısı yaparsa içme sıkıntı olmazsa günde 2 tane iç, çok sorun değil.. dedi.
sanırım çok gerekli değildi üzerine çok düşmedi çünki. bende almadım açıkcası, inşallah bende ihmal etmiyorumdur
Hmmm, bende gidip bugün alayım bari yaa :/İlk gebeliğimde de 3 ay sonra başlatmıştı doktorum kan ilacına çok kabız yapıyor o nedenle hiç almak istemedim. Bir de folik asit içeren bir kan ilacı yazmış devlet hastanesi doktoru kullandığım folik asit de oldugundan kendi doktoruma sormadan içmek istemedim. İlk 3 ay elzem mi acaba kan ilacı onu bilmiyorum
Hiç korkma ya gerek yok aslında alın yazımız neyse onu yaşıyoruz hakkımızda hangisi hayırlı ise o olsun Allah dan gelen her şeye raziyim inşallah sağlıklı ilerler gebeliklerimizOlsun görmüş en azından canım drlar anlıyo hemen bişey olsa erken tarihe çağırırdı takip etmek için,
Amin inşallah ilk 3 ayı sorunsuz atlatırız cümlemiz, bende kendimden korkuyorum hazırladım şimdiden kendimi nedense ilk gebeliğim bide bi korku başladı
Kizlar aranızda cok acikan var mi ?
Varsa her acıktığınızda ana öğünler haric, nasil geçiştiriyorsunuz?
Hiç korkma Allah'ın izniyle bişey olmaz. Çikolata kisti hamilelikte küöçülüp yok oluyor. Ben 8 cm le hamile kalmıştım geçen yavrum da. Masallah hiçbişey olmadı küçüldü. Şimdi yine var bir yumurtalığımda. Hamile kalmana engeli dışında bir zararları yok hamilelikte.
Kızlar benim gittiğim doktor keseyi bile ölçmedi düşünün. Baktı kese var dedi çekti aleti. Devlet hastanesi doktorları böyle oluyor sanırım genelde. Elevit ve kan ilacı yazmıs ama içmedim sadece folik asit iyot ve b12 içeren ilacına devam ediyorum. Özel hastaneye giden arkadasıma sormuştum. İyi mi ettim bilmem. Kalp atışına özele gidicem o sırada gerekli görürse kan ilacı yazar. Kanım iyi ama demir depoları boşmuş benim. Kan ilacı içen var mı şimdiden? 7.haftada kalp atışı için gidince verirse içsem geç kalmış olmam umarım
Kizlar aranızda cok acikan var mi ?
Varsa her acıktığınızda ana öğünler haric, nasil geçiştiriyorsunuz?
BEnAranızda İzmir’de olan var mı ?
Aa neresi
Teşekkür ederimMerhaba,ben atakent acibadem hastanesinde derya uyana ilk gittim ilk kontrole.ilk izlenimim iyiydi.deneyebilirsin bence
Teşekkür edeeimBende avrupa dayım daha öncede yazdım Dr.Sait Halil e gidiyorum 3. Gebeliğim olacak Pazartesi tekrar .3 bebekte buluşacağız ilk muayenemiz olacak. Araştırabilirsiniz
Teşekkür edeeimCanım bende avrupa yakasındayım esenler medipole gittim diğer rahatsızlıklarımda da 3 doktoru sildim orda ilgisizlerdi beta değerimi değerlendirdi o zaman nöbetciydi gülsün armağan karakoca o gün çok ilgiyli dikkat etmem gereken şeyleri söyledi ama bir türlü sonra denk gelemedik yarın randevum var onunla devam etmek istediğimi söylüceğim, sonrasını bilmiyorum inşallah yarın memnun kalırım :)
Teşekkür ederimgaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezi nefise rafet meriç e gidiyorum ilk kez gittim çok sevdim onda devam edicem :)
Benim kızımın Doğum günü 9 Şubat benimde 9 Şubat bakalım bu nasıl olacak
Merhaba, uc gun oldu ikinci gun kahve leke geliyordu bugun yine kirmizi kan. Sizdede devam etti mi bu sekilde.Gecmis olsun canim ben ogluma hamileyken icerde kanama oldu hatta baya buyukdu ama şükur ki kucagima aldm 9 ay zehir zemberek gecti diyebilirim
Merhaba Canım
bana da doktorum kan ilacı verdi, henüz almadım bile
mide bulantısı yaparsa içme sıkıntı olmazsa günde 2 tane iç, çok sorun değil.. dedi.
sanırım çok gerekli değildi üzerine çok düşmedi çünki. bende almadım açıkcası, inşallah bende ihmal etmiyorumdur