Bahar kıskanç değil. Benim kiz da siddet eğilimli değil, pek merhametli. Mesela oyuncakla bana pat pat vuruyor şakasına, akabinde kardesine yaparken o kadar minnak yapiyor ki cani acimasin diye :) anlasiyorlar, yemek yaparken kahvalti hazirlarken camasir asarken yurutece koyuyorum o sirada oynuyorlar, isimin olmadigi her dakika 3 müz takiliyoruz 9 aydır kendimi unutmuş bi haldeyim. Şükürler olsun ki eşim aksamlari cok yardimci. Vallahi evlat aşkı olmasa insan asla cocuk yapmaz. Resmen sadece onlar icin yaşıyorsun. Bi öpüyorsun hersey unutuluyor oh mis :)
Evet oydu. Nasil acaba o ve gulcin başı cekenlerdi.
Mutlu yillari olsun ogluşunun.
Iyiki doğmuş Deniz bey
Aslinda kardesi olsun fikri olmasa bence cogu kisi 1 cocukta kalir. Sadece manen madden de degil neyse derin mevzular bunlar
kesinlikle tek cocuklular keyfini cikartsin katılıyorum. Meger ne kadar rahatmisimdi. 2.cocuk olmadan da tek cocukluyken zaten anlamiyorsun ki. Kıskançlık cok şükür yok. Illali Bahar in elindekileri almak istiyor canavar gibi girtlaktan ses cikarip saldirircasina. Kizim da sadece no bebek hayir Deniz anne yaaa vs seyler diyor.
Deniz in alt 2 disi 8.ayda cikmisti. Usttekilerden haber yok ama salyalar cogaldi yakında patlar diye dusunuyorum.
Aynen aynen. Bahar krese başlayacaktı onun icin de cok harika olacakti ama pamdemi ve istanbul da oldugumuz icin bu riski alamadik. Bu sene boyle gececek seneye nasipse gidecek. Pek bi sosyal izlenimime gore. Avm de abla abi gorusuruz byby lar bi gorsen :)))