- 11 Haziran 2019
- 404
- 512
- 29
Canim beninkinin mizmizligi 6 gün sürmüştüQiremimmm canım senin bebiş bugün nasıl bizimki çok mızmız sürekli emmek istiyor ve kucakta uyumak istiyor yatağına koyunca uyanıyor hemen yoruldum vallahi
Şu anki kilosu değilde kilo alımı önemli canım ayda 500-1000 gr alması gerekiyor eğer alıyorsa bence mama başlama hiçKızlar bugün kontrole götürdüm kilo almıyor gibi hissediyordum. 85 günlük 6220 kilo, 64 cm. Mama eklerim diye düşünüyordum ama iyi gibi
Hadi yaa baya uzun sürmüş sizindeCanim beninkinin mizmizligi 6 gün sürmüştü5 li karma asi 4 ila 6 gun arasi huzursuzluk yapiyormus. Azicik sabret gececek insallah.
2. Ay aşısının etkileri mi? Bizimki son zamanlarda genel olarak öyle kucakta uyuyor ve zor oluyor gerçekten. Acaba 4 aydan önce uyku eğitimi verebilir miyim diye düşünüyorumQiremimmm canım senin bebiş bugün nasıl bizimki çok mızmız sürekli emmek istiyor ve kucakta uyumak istiyor yatağına koyunca uyanıyor hemen yoruldum vallahi
Diger aşılar 1 gün sürüyor ama bu karma aşı dedikleri uzun sürüyor malesefHadi yaa baya uzun sürmüş sizindeben 1 gün sürer diye düşünmüştüm öğrendiğim iyi oldu canım dayancaz artık
Benim en cok korktuğum zaman dilimi4. Ay iyi gelmedi bize huysuz benimki sürekli herşeye ağlıyor
MaşallahKızlar bugün kontrole götürdüm kilo almıyor gibi hissediyordum. 85 günlük 6220 kilo, 64 cm. Mama eklerim diye düşünüyordum ama iyi gibi
Başınız sağ olsun. Dilerim tez zamanda sağlığına kavuşur inşallahİyi akşamlar kızlar iki hafta önce babannemi kaybettim şimdide iki gündür anneannem yoğun bakımda beyninde pıhtı oluşmuş korona olduğu için annemgil gidemiyo almıyolarmış hastaneye pek bilgide alamıyoruz hastanede yoğunmuş lütfen dualarınızı eksik etmeyin duaya ihtiyacım var üst üstte ağır geliyo böyle olması bi an önce iyileşir inşallah
Allah rahmet eylesin.İyi akşamlar kızlar iki hafta önce babannemi kaybettim şimdide iki gündür anneannem yoğun bakımda beyninde pıhtı oluşmuş korona olduğu için annemgil gidemiyo almıyolarmış hastaneye pek bilgide alamıyoruz hastanede yoğunmuş lütfen dualarınızı eksik etmeyin duaya ihtiyacım var üst üstte ağır geliyo böyle olması bi an önce iyileşir inşallah
Nekadarlık sizinki?? İnşallah bizimki de hep böyle kalmazz2. Ay aşısının etkileri mi? Bizimki son zamanlarda genel olarak öyle kucakta uyuyor ve zor oluyor gerçekten. Acaba 4 aydan önce uyku eğitimi verebilir miyim diye düşünüyorum
Başınız sağolsun canım. Ananene de geçmiş olsun inşallah iyileşir bi an önceİyi akşamlar kızlar iki hafta önce babannemi kaybettim şimdide iki gündür anneannem yoğun bakımda beyninde pıhtı oluşmuş korona olduğu için annemgil gidemiyo almıyolarmış hastaneye pek bilgide alamıyoruz hastanede yoğunmuş lütfen dualarınızı eksik etmeyin duaya ihtiyacım var üst üstte ağır geliyo böyle olması bi an önce iyileşir inşallah
Canım ben dünden sokağa çıkma yasağını geçirmek için anneme gelmiştim ev değişik olduğu için sanırım dikkatini çekiyor pek huysuzlanmadı benimki uyanıyor bakınıyo faln ağlamadı pek ama ben sabh yine calpol verdim akşm üstü sadece bi ara fazla ağladı o zamnda uykusunu alamamıştı ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama yine de belki ağrısı vardır diye calpol verdim bi ölçek daha. Bi de burada babam annem falan da ilgileniyor tek yük bana kalmadığı için huysuzlansa bile anlayamamış olabilirim ama anormal bi hali yoktu herzamnki kadar ağladı hep fazla değilQiremimmm canım senin bebiş bugün nasıl bizimki çok mızmız sürekli emmek istiyor ve kucakta uyumak istiyor yatağına koyunca uyanıyor hemen yoruldum vallahi
Ben verdim canım hemşire vermemi söyledi aynı zamnda ağrı kesici özelliği olduğu için ateş olmasada vermek istedim sadece hemşirenin söylediği dozdan az verdimHepiniz 2. Ay alışından sonra ateşi olmasa da calpol verdiniz mi ? Bana ateşi olursa ver dedi ateşi olmadı bende vermedim
Bende hiç anlam veremiyorum o tarz diyenlere büyük konuşmayayım ama asla yapamam öyle bi eğitimi ne vicdanım rahat eder ne ben kabul edebilirim. Bi daha bu dönemleri geri gelmiycek onu ağlayarak bırakıp gidip kafamı yastığa rahat koyamam yaniKızlar uyku eğitimini (özellikle beşiğine bırak biraz ağlar susar, ağlaması protesto amaçlı falan diyenleri) hiç ama hiç tavsiye etmem. Bebeğiniz ağlayarak uyumayı değil, sadece sizin gelmeyeceğinizi(ya da yanında olsanızda desteklemeyeceğinizi) öğrenir. Güvenli bir bağ kurmaz, öğrenilmiş çaresizlik durumu yaşar. Okul öncesi ve pdr eğitimi almış biri olarak söylüyorum. Kulakdan dolma kesinlikle değil.
Başınız sağ olsun. Dilerim tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah❤
Allah rahmet eylesin.
Anneannene de acil sifalar dilerim, tez zamanda sagligina kavusur insaAllah
Çok teşekkür ederim sağolun amin inşallahNekadarlık sizinki?? İnşallah bizimki de hep böyle kalmazzuyku eğitimini hiç bilmiyorum ya vermek iyi ama sanki ben yapamazmışım gibi geliyor
Başınız sağolsun canım. Ananene de geçmiş olsun inşallah iyileşir bi an önce
Benimde aynı ama benim genelde öyle geceleri çok az yapıyor yada yapmıyor normal diye biliyorumKızlar bebişimin bezini 10-11 arası değiştirmiştim sonra uyudu 3 gibi uyandı emzirdim altını almk için bezine baktım hiç çiş yapmamışilk defa böyle oluyor bu kadar saat çiş yapmaması normal mi. Normalde 2 saatte 3 saatte birde baksam bezi çişli olurdu. Kilo alımı iyi sadece anne sütü veriyorum neden böyle oldu ki