2020 Şubat Anneleri

Qiremimmm canım senin bebiş bugün nasıl bizimki çok mızmız sürekli emmek istiyor ve kucakta uyumak istiyor yatağına koyunca uyanıyor hemen yoruldum vallahi
2. Ay aşısının etkileri mi? Bizimki son zamanlarda genel olarak öyle kucakta uyuyor ve zor oluyor gerçekten. Acaba 4 aydan önce uyku eğitimi verebilir miyim diye düşünüyorum

İyi akşamlar kızlar iki hafta önce babannemi kaybettim şimdide iki gündür anneannem yoğun bakımda beyninde pıhtı oluşmuş korona olduğu için annemgil gidemiyo almıyolarmış hastaneye pek bilgide alamıyoruz hastanede yoğunmuş lütfen dualarınızı eksik etmeyin duaya ihtiyacım var üst üstte ağır geliyo böyle olması bi an önce iyileşir inşallah

Başınız sağ olsun. Dilerim tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah

Allah rahmet eylesin.
Anneannene de acil sifalar dilerim, tez zamanda sagligina kavusur insaAllah

2. Ay aşısının etkileri mi? Bizimki son zamanlarda genel olarak öyle kucakta uyuyor ve zor oluyor gerçekten. Acaba 4 aydan önce uyku eğitimi verebilir miyim diye düşünüyorum
Nekadarlık sizinki?? İnşallah bizimki de hep böyle kalmazz uyku eğitimini hiç bilmiyorum ya vermek iyi ama sanki ben yapamazmışım gibi geliyor

Başınız sağolsun canım. Ananene de geçmiş olsun inşallah iyileşir bi an önce

Hepiniz 2. Ay alışından sonra ateşi olmasa da calpol verdiniz mi ? Bana ateşi olursa ver dedi ateşi olmadı bende vermedim

Qiremimmm canım senin bebiş bugün nasıl bizimki çok mızmız sürekli emmek istiyor ve kucakta uyumak istiyor yatağına koyunca uyanıyor hemen yoruldum vallahi
Canım ben dünden sokağa çıkma yasağını geçirmek için anneme gelmiştim ev değişik olduğu için sanırım dikkatini çekiyor pek huysuzlanmadı benimki uyanıyor bakınıyo faln ağlamadı pek ama ben sabh yine calpol verdim akşm üstü sadece bi ara fazla ağladı o zamnda uykusunu alamamıştı ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama yine de belki ağrısı vardır diye calpol verdim bi ölçek daha. Bi de burada babam annem falan da ilgileniyor tek yük bana kalmadığı için huysuzlansa bile anlayamamış olabilirim ama anormal bi hali yoktu herzamnki kadar ağladı hep fazla değil

Hepiniz 2. Ay alışından sonra ateşi olmasa da calpol verdiniz mi ? Bana ateşi olursa ver dedi ateşi olmadı bende vermedim
Ben verdim canım hemşire vermemi söyledi aynı zamnda ağrı kesici özelliği olduğu için ateş olmasada vermek istedim sadece hemşirenin söylediği dozdan az verdim

Kızlar uyku eğitimini (özellikle beşiğine bırak biraz ağlar susar, ağlaması protesto amaçlı falan diyenleri) hiç ama hiç tavsiye etmem. Bebeğiniz ağlayarak uyumayı değil, sadece sizin gelmeyeceğinizi(ya da yanında olsanızda desteklemeyeceğinizi) öğrenir. Güvenli bir bağ kurmaz, öğrenilmiş çaresizlik durumu yaşar. Okul öncesi ve pdr eğitimi almış biri olarak söylüyorum. Kulakdan dolma kesinlikle değil.

Bende hiç anlam veremiyorum o tarz diyenlere büyük konuşmayayım ama asla yapamam öyle bi eğitimi ne vicdanım rahat eder ne ben kabul edebilirim. Bi daha bu dönemleri geri gelmiycek onu ağlayarak bırakıp gidip kafamı yastığa rahat koyamam yani

Başınız sağ olsun. Dilerim tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah❤
Allah rahmet eylesin.
Anneannene de acil sifalar dilerim, tez zamanda sagligina kavusur insaAllah
Çok teşekkür ederim sağolun amin inşallah

Kızlar bebişimin bezini 10-11 arası değiştirmiştim sonra uyudu 3 gibi uyandı emzirdim altını almk için bezine baktım hiç çiş yapmamış ilk defa böyle oluyor bu kadar saat çiş yapmaması normal mi. Normalde 2 saatte 3 saatte birde baksam bezi çişli olurdu. Kilo alımı iyi sadece anne sütü veriyorum neden böyle oldu ki

Benimde aynı ama benim genelde öyle geceleri çok az yapıyor yada yapmıyor normal diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…