Olur bol bol su ic cok iyi dkr bana dedi cok su ic dediHanımlar bende ağız kuruluğu var bi kaç gündür su çok içiyorum İçtikçe içesim geliyor bu konu hakkında Bilgisi olan var mı ?
İnşallah canım öyle yapıcam bugünGünaydın canım korkma hiçbişey olmaz Allahın izniyle. Bugun dinlenmeye çalış biraz
İnşallah canım ya bende çok korktum benim sadece bikere geldi devamı yokKorkma bnimde hafif oldu iki gündür lekelenme gibi bende korktum insAllah devamı gelmez
Normal rahim büyüyor ilerleyen zamanda da olabilir korkma cok kanama olursa gidersin doktoraİnşallah canım öyle yapıcam bugün
İnşallah canım ya bende çok korktum benim sadece bikere geldi devamı yok
Kizlar ben bugun 4+6 dayim ama asiri midem yaniyor sizde de var mi? Sadece sabahlari değil gun icinde de yanma oluyor.
bende kendimi çok yordum malum ramazan gelen giden benim biraz fazla oldu Dr a gittim ilaç verdi uzan dinlen dedi.Sende dikkat et canım hiç bir şey bebeğinden önemli değilGünaydın kızlar merhaba dün biraz kendimi yormuştum ilk kez peçeteye kahverengi leke geldi korktumağrı ve kanama yok tekrarı da olmadı internetten bakınca korkulacak bişey yok gibi ama içimi rahatlatırmısınız benim inşallah bişey olmaz
Amin insAllah korkma görürsün daha cok küçükler stres etmeMerhaba bizde sanırim 5+6 olduk bende pcos oldugu icin adetlerim düzensizdi ondan net bisey söylemedi doktorum kesemizi ve yolk kesesini gördük ama bebegi henüz göremedik gecen hafta gittiğimde salı günü kontrolümüz var ins görünür fasulyem çok endişeliyim daha önce 1 dış gebelik geçirdim Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin insAllah korkma görürsün daha cok küçükler stres etme
[/QUOTE
Insallahyapmamaya çalısıyorum ama ister istemez oluyor Allahim hakkimizda hayirlisini versin
Gaviscon veriliyor hamilelikte ama sen Dr una danış öyle al benim halam şişe şişe içiyorduKizlar migdemin yanmasi ve agrisi icin doktora gidip bi ilac yazmasini istycm migde şurubu kullanan varmi ya cok rahatsiz ediyor beni sahur yapamıyorum korkudan
YA valla bende diyeyim versin migdem cok rahatsiz cunku |
Benimki 31 ocak görünüyorKIZLAR DOĞUM YAPACAGINIZ TARIHI YAZIN BANA LISTE OLUSTURMAYA CALISCM.SONRADAN GELENLERIDE KAYIDA ALIRIM ZATEN.
Ilaci cok fazla onermiyolar sanirim ama tuzlu kraker beni bastiriyor biraz ve cok tok ve cok ac olmak tetikliyormusKizlar migdemin yanmasi ve agrisi icin doktora gidip bi ilac yazmasini istycm migde şurubu kullanan varmi ya cok rahatsiz ediyor beni sahur yapamıyorum korkudan
Benim 20 ocakKIZLAR DOĞUM YAPACAGINIZ TARIHI YAZIN BANA LISTE OLUSTURMAYA CALISCM.SONRADAN GELENLERIDE KAYIDA ALIRIM ZATEN.
Tutuyorum cnm.ben dkr dedim dedi yeni daha tutabilirsin soru olmazOruç tutuyor musunuz arkadaşlar . Ben dün öğrendim orucu bırakmalı miyiz acaba
Ben de tutuyorum yarın doktora gidip hcg artışına bakacaz ondan sonra bırakacam orucu doktorum öyle söylediTutuyorum cnm.ben dkr dedim dedi yeni daha tutabilirsin soru olmaz
15 ocakKIZLAR DOĞUM YAPACAGINIZ TARIHI YAZIN BANA LISTE OLUSTURMAYA CALISCM.SONRADAN GELENLERIDE KAYIDA ALIRIM ZATEN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?