Bence korkma gusel bi supriz olcak esine ck gusel hadi hayirlisi ama sabrina hayran kaldim benimki bedelli askerlik yapiodu ogrendigmde hemen msnj attim gelmesini bile bekleyemedimEVeeettt çok zor oluyo pazartesi inşallah doktora gitcem noolur dua edin bi aksilik olmasın ona demedim ama kendim şimdidedn birsürüüü hayal kurdm planlamalarımı yaptm
Benimki de kasimda gidecek bedelliye nasil zor mu? Telefon goturebiliyor mu yaninda?Bence korkma gusel bi supriz olcak esine ck gusel hadi hayirlisi ama sabrina hayran kaldim benimki bedelli askerlik yapiodu ogrendigmde hemen msnj attim gelmesini bile bekleyemedim
Cok sevindim cnm tup bebekle hamile kalmis biri olarak eziyetlerin hicbirini cekmedigin icin cok sanslisin hayrlisi olsun insallahHayırlı olsun canımBenim de hemen hemen aynı, 6 yıllık evliyiz. Haziranda tüp bebek yapacakken hamile olduğumu öğrendim. İLERİ pkos var bende. Sadece 2 kere yumurtlama takibi yaptırmıstım. Rabbim bizede mucizemizi nasip etti. Herkese nasip olsun inşallah. Bu arada 6+4 üz şuan :))))
Denizliye gitti baya zorlandi canm tuslu telefon goturdu baya gorustuk ama o konuda sknti olmadiBenimki de kasimda gidecek bedelliye nasil zor mu? Telefon goturebiliyor mu yaninda?
Cok kahve icmemek gerek bencede zaten sevmem sansliyim okonuda diger seyler de cok takilmamk lazm benceKizlar gunluk tukettiginiz kafein miktarina dikkat ediyo musunuz mesela bir fincan turk kahvesinde 60 gr kafein varmis ve 300 grami asmamaliymisiz ayrıca cay kahve dondurma cikolatada kafein varmis
17 ocakKIZLAR DOĞUM YAPACAGINIZ TARIHI YAZIN BANA LISTE OLUSTURMAYA CALISCM.SONRADAN GELENLERIDE KAYIDA ALIRIM ZATEN.
Dikkate almiyorum yaKizlar gunluk tukettiginiz kafein miktarina dikkat ediyo musunuz mesela bir fincan turk kahvesinde 60 gr kafein varmis ve 300 grami asmamaliymisiz ayrıca cay kahve dondurma cikolatada kafein varmis
Benimki de amasyaya gidecekDenizliye gitti baya zorlandi canm tuslu telefon goturdu baya gorustuk ama o konuda sknti olmadihayrlisiyla gidio gelsin insallah
Bende kahveciyimdir ama oyle deme canim mesela siyah demleme cayda da cok kafein varmisCok kahve icmemek gerek bencede zaten sevmem sansliyim okonuda diger seyler de cok takilmamk lazm bence
Ben doktorumu instagramda takip ediyorum o paylasmisti gunluk 300 gr gecilmemeli diye ve siyah cayda da cok kafein varmisDikkate almiyorum ya
İnsallah rahat gecirir ama koca adamlar 21 gun cok uzun geldi erken kalk surekli istima falan neyse bitti bi dert daha cok gitseler daha zorBenimki de amasyaya gidecek
Dogrudur kuzum cayda icmiom ben su ve ayran haric bisi icmemBende kahveciyimdir ama oyle deme canim mesela siyah demleme cayda da cok kafein varmis
Aynen canim operasyona falan cikmiyo demi bizimkilerİnsallah rahat gecirir ama koca adamlar 21 gun cok uzun geldi erken kalk surekli istima falan neyse bitti bi dert daha cok gitseler daha zor
İnşallah olmaz canım olursa tekrar gidicem zatenNormal rahim büyüyor ilerleyen zamanda da olabilir korkma cok kanama olursa gidersin doktora
Benimde aynı çalışıyorum haftasonu misafir eksik olmuyor mecbur yoruluyorum ama bugün çok yormadım kendimi doğru söylüyorsun kimse önemli değil canımbende kendimi çok yordum malum ramazan gelen giden benim biraz fazla oldu Dr a gittim ilaç verdi uzan dinlen dedi.Sende dikkat et canım hiç bir şey bebeğinden önemli değil
Yok yok istima zaten yemin torenine hazirlikyuruyus bolca yaptirmislar okdrAynen canim operasyona falan cikmiyo demi bizimkiler
Yemin torenine gittin mi :)Yok yok istima zaten yemin torenine hazirlikyuruyus bolca yaptirmislar okdr
Yok kuzum 4 haftaliktim ya tehlikeye atmak istemedim zateb kolay olmioYemin torenine gittin mi :)
Meraba, benim 14 ocak görünüyo,yani inşallahKIZLAR DOĞUM YAPACAGINIZ TARIHI YAZIN BANA LISTE OLUSTURMAYA CALISCM.SONRADAN GELENLERIDE KAYIDA ALIRIM ZATEN.
Ben 33 haftalik olacam sanirim o zamanYok kuzum 4 haftaliktim ya tehlikeye atmak istemedim zateb kolay olmio
İnşallah cnm yarın güzel haber alırsam sanırım bi nebze rahatlıcamBence korkma gusel bi supriz olcak esine ck gusel hadi hayirlisi ama sabrina hayran kaldim benimki bedelli askerlik yapiodu ogrendigmde hemen msnj attim gelmesini bile bekleyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?