- 9 Ocak 2017
- 590
- 485
- 103
- Konu Sahibi Minikgirl35
Arkadaşlar merhaba, bu konularda pek donanımlı olmadığım için fikirlerinize ihtiyacım var? Geçtiğimiz günlerde ovülasyon testim çift çizgi çıkınca adet zamanıma yakın, gebelik testi yaptım 2 testimde çift çizgi çıkmıştı artımed markasına ait. Sonraki günlerde ovülasyon testlerimde hep çift çizgi çıktı elimde fazla varmış bu sabahta öyle çift çizgi ovülasyon testim. Adetimde 5 gün geçti. Kan vermeye gideyim dedim. Devlet hastanesi kadın doğum dr en erken 5 gün sonraya veriyor. Sağlık ocağı bugün 9 günlük bayram tatili dolayısıyla kapalıymış. Salı ve cuma kan alımı yapıyorlarmış. Özele gideyim dedim geçen ay bir sıkıntım olmuştu adetimle ilgili olmamıştım ve ağrım vardı ama hamilelik şüphem yoktu dr yinede hcg testi yapmak istemişti test ve muayene ücreti toplam 3750 tl civarı ödemiştim. Bugün randevu aldım ama hamile değilsem birde yine o kadar alınacak diye emin olamadım acele etmeyip Salı günü sağlık ocağına mı gitsem. Siz nasıl bir yol izliyorsunuz çünkü sürekli kan vermeye gittim yazıları okuyorum burada? Devlet hastanesi acile falanmı gidiyorsunuz öyle yazanlarda olmuşta o da hoş olmaz belki diye düşündüm beklemek peki yanlış olurmu . Gebelik oluştuysa eğer. Beni yönlendirirseniz sevinirim açıkçası.