2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
EVeeettt çok zor oluyo pazartesi inşallah doktora gitcem noolur dua edin bi aksilik olmasın ona demedim ama kendim şimdidedn birsürüüü hayal kurdm planlamalarımı yaptm😂
Bence korkma gusel bi supriz olcak esine ck gusel hadi hayirlisi ama sabrina hayran kaldim benimki bedelli askerlik yapiodu ogrendigmde hemen msnj attim gelmesini bile bekleyemedim😂😂

Bence korkma gusel bi supriz olcak esine ck gusel hadi hayirlisi ama sabrina hayran kaldim benimki bedelli askerlik yapiodu ogrendigmde hemen msnj attim gelmesini bile bekleyemedim😂😂
Benimki de kasimda gidecek bedelliye nasil zor mu? Telefon goturebiliyor mu yaninda?

Hayırlı olsun canım 🙏🏼 Benim de hemen hemen aynı, 6 yıllık evliyiz. Haziranda tüp bebek yapacakken hamile olduğumu öğrendim. İLERİ pkos var bende. Sadece 2 kere yumurtlama takibi yaptırmıstım. Rabbim bizede mucizemizi nasip etti. Herkese nasip olsun inşallah. Bu arada 6+4 üz şuan :))))
Cok sevindim cnm tup bebekle hamile kalmis biri olarak eziyetlerin hicbirini cekmedigin icin cok sanslisin hayrlisi olsun insallah🥰hosgeldin

Kizlar gunluk tukettiginiz kafein miktarina dikkat ediyo musunuz mesela bir fincan turk kahvesinde 60 gr kafein varmis ve 300 grami asmamaliymisiz ayrıca cay kahve dondurma cikolatada kafein varmis
Cok kahve icmemek gerek bencede zaten sevmem sansliyim okonuda diger seyler de cok takilmamk lazm bence

Normal rahim büyüyor ilerleyen zamanda da olabilir korkma cok kanama olursa gidersin doktora
İnşallah olmaz canım olursa tekrar gidicem zaten

bende kendimi çok yordum malum ramazan gelen giden benim biraz fazla oldu Dr a gittim ilaç verdi uzan dinlen dedi.Sende dikkat et canım hiç bir şey bebeğinden önemli değil
Benimde aynı çalışıyorum haftasonu misafir eksik olmuyor mecbur yoruluyorum ama bugün çok yormadım kendimi doğru söylüyorsun kimse önemli değil canım

İnşallah cnm yarın güzel haber alırsam sanırım bi nebze rahatlıcam ☺️ Geldii mi peki eşin nasıl tepki verdi ilk duyunca bari görüntülü filan arasaydın kız ☺😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X