2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Slm kızlar bende 8 hafta 6 günlüğüm RABBİM hepimize sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin. Benim 3.bebeğim.

Slm kızlaar,biz 11+3olduk dün 2 li tarama testimiz yapıldı.ense kalinliğı çok şükürki normal çıktı.bu arada bizim bebiş çok hareketli ultrason esnasında bile durmadan takla atti maşallah keyfi yerinde görünüyor.Bu arada 20.hafta sa detayli usg yapilmasi gerekiyormus onun icinde perinatoloji uzmanina yönlendirdi.bu arada bende hemsireyim.ilk perinatolojiden detayli usg yaptiracaksiniz deyince kilitlenip kaldim,boğazım düğümlendi konuşamadimda sorun nedir diyebildim sadece aglamaya basladim.Sorun yok artik rutinde radyoloji dr lari yerine perinatoloji uzmanlarinin bu tetkiki yapmalari daha uygun goruluyor dedi.inanin yaklasik 2 saat kendime gelemedim nasil korktuysam.Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah...

Ben tarama testlerini yaptırmıycam ama detaylı ultrason istiyorum genetik kusur dışındaki doğunca müdahale edilebilecek sıkıntıları öğrenmek için varsa eğer, fakat perinatoloji uzmanından kadın doğum yönlendirmedikçe devletten randevu alınmıyor, doktorunuz bilgi verdi mi ya da istekte bulundu mu ya da özelde mi yaptıracaksınız ultrasonu merak ettim

bende yeni öğrendim inşallah yeni yılda bebişim gelecek gerçi benim şimdilik 29 ocak gibi gözüksede belki şubat annesi bile olabilirim :)

hali hazırda bir başlığımız var buradan takip eder misiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…