Sende gitmessinBen 33 haftalik olacam sanirim o zaman
Goruntulu telefonu yoktu zaten Tup bebek ya o yokken trasfer oldumİnşallah cnm yarın güzel haber alırsam sanırım bi nebze rahatlıcam ☺ Geldii mi peki eşin nasıl tepki verdi ilk duyunca bari görüntülü filan arasaydın kız ☺
Ohh Allah kabul etsinGoruntulu telefonu yoktu zaten Tup bebek ya o yokken trasfer oldumhaberi bekliodu cok sevindi kek meyve suyu dagitcm gusel haber verirsen diodu ama korkuda var bizde digerleri gibi bisi olmasin die
23 ocak insallahKIZLAR DOĞUM YAPACAGINIZ TARIHI YAZIN BANA LISTE OLUSTURMAYA CALISCM.SONRADAN GELENLERIDE KAYIDA ALIRIM ZATEN.
Canm 6.hfta duymustum ilk bebislerin kalbini 10 gune duyarsinmerhaba kızlar.benim de son sat 9 nisan.15 inde kese göründü henüz bebek görünmedi.2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor.ama çok sabırsızlanıyorum belki 10 gün sonra bi giderim.duyanlar ne zaman duydunuz acaba.
Neden kapatıyorsun canım yardımcı olabileceğimiz birşey varsa eğerBazi sebeblerden dolayi hesabi kapatıyorum Allaha emanet olun hepiniz. Hersey icin çok sagolun guzel zamanlardi Rabbim hepinize sağlıkla kucaklariniza almayi nasip etsin.
7 Ocak diye görünüyor inşallahhhhhhKIZLAR DOĞUM YAPACAGINIZ TARIHI YAZIN BANA LISTE OLUSTURMAYA CALISCM.SONRADAN GELENLERIDE KAYIDA ALIRIM ZATEN.
Allah kolaylık versin, ben 2-3 gün öncesine kadar felaket durumdaydım. Normalde ilaçsız atlatamayan insan bu halimle hafif ağrı kesici bile içmedim ama çook zor geçmiş olsun. 2 gündür hayata döndüm diyebilirim. Yutkunmakta zorluk öksürük var evet hem karnıma hem kasıklarıma ağrı giriyor. Allah daha beterinden saklasın. Bol bol c vitamini niyetine meyve yiyin. Sıcak ılık suya limon damlatp icin ve sizin firsatınız varsa yatıp dinlenin.Merhaba burnum tıkalı , sürekli hapşuruyorum ve ara ara öksürüyorum o sırada da karnıma sancı giriyor. Bütün kış gayet sağlıklıyken tam zamanında hasta olmak beni çok üzüyor. Yarın bir dahiliye dr sine gideceğim. Umarım kanımda birşey çıkmaz. Burnum tıkalı oluncada iyi nefes alamıyorum bu da paniğe neden oluyor. Zaten anksiyetem var offf umarım biran önce geçer. Ha birde bulantımda bugün başladı. Allah yardımcımız olsun
Benim ki de 16 ocakKIZLAR DOĞUM YAPACAGINIZ TARIHI YAZIN BANA LISTE OLUSTURMAYA CALISCM.SONRADAN GELENLERIDE KAYIDA ALIRIM ZATEN.
Yarin blli olcK ama tek yumurta ikizi gibiydi ama kanamam oldu bu gece acile gittik tekini gorduler bence teki gitti yarin dr um solicek bak kesemin resmini atiyimMstfsevda senin ikiz mi canim
Gecmis olsunn cnmm insallah bi an once iyilesirsinizMerhaba burnum tıkalı , sürekli hapşuruyorum ve ara ara öksürüyorum o sırada da karnıma sancı giriyor. Bütün kış gayet sağlıklıyken tam zamanında hasta olmak beni çok üzüyor. Yarın bir dahiliye dr sine gideceğim. Umarım kanımda birşey çıkmaz. Burnum tıkalı oluncada iyi nefes alamıyorum bu da paniğe neden oluyor. Zaten anksiyetem var offf umarım biran önce geçer. Ha birde bulantımda bugün başladı. Allah yardımcımız olsun
Acildekiler uzman doktor olmuyo genelde canim gorememistir belki hcg kac ciktiYarin blli olcK ama tek yumurta ikizi gibiydi ama kanamam oldu bu gece acile gittik tekini gorduler bence teki gitti yarin dr um solicek bak kesemin resmini atiyim
Beta bakmadilar kuzum artik kese gorundugu icin beta bakmiolar baslarsa cok artiyordu ama kanamam oldu cok korktum kanama alani yok kese duruio ama gerginim hala hayrlisyla gecsedeAcildekiler uzman doktor olmuyo genelde canim gorememistir belki hcg kac cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?