2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah cnm yarın güzel haber alırsam sanırım bi nebze rahatlıcam ☺ Geldii mi peki eşin nasıl tepki verdi ilk duyunca bari görüntülü filan arasaydın kız ☺
Goruntulu telefonu yoktu zaten Tup bebek ya o yokken trasfer oldum haberi bekliodu cok sevindi kek meyve suyu dagitcm gusel haber verirsen diodu ama korkuda var bizde digerleri gibi bisi olmasin die

Goruntulu telefonu yoktu zaten Tup bebek ya o yokken trasfer oldum haberi bekliodu cok sevindi kek meyve suyu dagitcm gusel haber verirsen diodu ama korkuda var bizde digerleri gibi bisi olmasin die
Ohh Allah kabul etsin inşallah bişi olmıcak bnce bi şekilde his diyelim sende hep güzel düşün

Canm 6.hfta duymustum ilk bebislerin kalbini 10 gune duyarsin

Bazi sebeblerden dolayi hesabi kapatıyorum Allaha emanet olun hepiniz. Hersey icin çok sagolun guzel zamanlardi Rabbim hepinize sağlıkla kucaklariniza almayi nasip etsin.

Bazi sebeblerden dolayi hesabi kapatıyorum Allaha emanet olun hepiniz. Hersey icin çok sagolun guzel zamanlardi Rabbim hepinize sağlıkla kucaklariniza almayi nasip etsin.
Neden kapatıyorsun canım yardımcı olabileceğimiz birşey varsa eğer

Merhaba burnum tıkalı , sürekli hapşuruyorum ve ara ara öksürüyorum o sırada da karnıma sancı giriyor. Bütün kış gayet sağlıklıyken tam zamanında hasta olmak beni çok üzüyor. Yarın bir dahiliye dr sine gideceğim. Umarım kanımda birşey çıkmaz. Burnum tıkalı oluncada iyi nefes alamıyorum bu da paniğe neden oluyor. Zaten anksiyetem var offf umarım biran önce geçer. Ha birde bulantımda bugün başladı. Allah yardımcımız olsun

Allah kolaylık versin, ben 2-3 gün öncesine kadar felaket durumdaydım. Normalde ilaçsız atlatamayan insan bu halimle hafif ağrı kesici bile içmedim ama çook zor geçmiş olsun. 2 gündür hayata döndüm diyebilirim. Yutkunmakta zorluk öksürük var evet hem karnıma hem kasıklarıma ağrı giriyor. Allah daha beterinden saklasın. Bol bol c vitamini niyetine meyve yiyin. Sıcak ılık suya limon damlatp icin ve sizin firsatınız varsa yatıp dinlenin.

Gecmis olsunn cnmm insallah bi an once iyilesirsiniz

Yarin blli olcK ama tek yumurta ikizi gibiydi ama kanamam oldu bu gece acile gittik tekini gorduler bence teki gitti yarin dr um solicek bak kesemin resmini atiyim
Acildekiler uzman doktor olmuyo genelde canim gorememistir belki hcg kac cikti

Kizlar doktordan geliyorum 5+2 deyim kese gozuktu ama 4 haftayla uyumlu kese dedi doktor sorun cikar mi sizce 2 hafta sonra gel dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…