2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bizde sanırim 5+6 olduk bende pcos oldugu icin adetlerim düzensizdi ondan net bisey söylemedi doktorum kesemizi ve yolk kesesini gördük ama bebegi henüz göremedik gecen hafta gittiğimde salı günü kontrolümüz var ins görünür fasulyem çok endişeliyim daha önce 1 dış gebelik geçirdim Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kizlar ben bugun 4+6 dayim ama asiri midem yaniyor sizde de var mi? Sadece sabahlari değil gun icinde de yanma oluyor.
Günaydın kızlar merhaba dün biraz kendimi yormuştum ilk kez peçeteye kahverengi leke geldi korktum :KK43: ağrı ve kanama yok tekrarı da olmadı internetten bakınca korkulacak bişey yok gibi ama içimi rahatlatırmısınız benim inşallah bişey olmaz😔
bende kendimi çok yordum malum ramazan gelen giden benim biraz fazla oldu Dr a gittim ilaç verdi uzan dinlen dedi.Sende dikkat et canım hiç bir şey bebeğinden önemli değil

Merhaba bizde sanırim 5+6 olduk bende pcos oldugu icin adetlerim düzensizdi ondan net bisey söylemedi doktorum kesemizi ve yolk kesesini gördük ama bebegi henüz göremedik gecen hafta gittiğimde salı günü kontrolümüz var ins görünür fasulyem çok endişeliyim daha önce 1 dış gebelik geçirdim Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin insAllah korkma görürsün daha cok küçükler stres etme

Kizlar migdemin yanmasi ve agrisi icin doktora gidip bi ilac yazmasini istycm migde şurubu kullanan varmi ya cok rahatsiz ediyor beni sahur yapamıyorum korkudan :kusmuk:

Kizlar migdemin yanmasi ve agrisi icin doktora gidip bi ilac yazmasini istycm migde şurubu kullanan varmi ya cok rahatsiz ediyor beni sahur yapamıyorum korkudan :kusmuk:
Gaviscon veriliyor hamilelikte ama sen Dr una danış öyle al benim halam şişe şişe içiyordu 😁

Ilaci cok fazla onermiyolar sanirim ama tuzlu kraker beni bastiriyor biraz ve cok tok ve cok ac olmak tetikliyormus

Kizlar gunluk tukettiginiz kafein miktarina dikkat ediyo musunuz mesela bir fincan turk kahvesinde 60 gr kafein varmis ve 300 grami asmamaliymisiz ayrıca cay kahve dondurma cikolatada kafein varmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X