Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insAllah cok zor beklemek o zamanın nasil gectigini anne babadan daha iyi kimse anlayamazBen sekiz yıllık evliyim ilk 1,5 yıl korundum , genetik testler temiz, bende pko var, ilk tüp düşük oldu 2 ci tutmadı üzerinden 1,5 yıl geçti tedavi görmeyeli bu arada reglim düzene girdi
Şiddetli ağrım var KASIKLARDA şişkinlik ayın 1 de olmam gerekiyordu halen gelen giden yok
ÜSTTEKİ MESAJI HATIRLAYANLAR VARDIR BELKİ HAMİLEYMİŞİM 6 HAFTALIK DÜN KALP ATIŞIDA DUYDUK
BENİM SEKİZİNCİ YILIMDA GELEN MUCİZEMMMM
KAN TAHLİLİ İÇİN BAYAĞ BEKLEDİM NASIL OLSA OLMUYOR DİYE
Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insAllah cok zor beklemek o zamanın nasil gectigini anne babadan daha iyi kimse anlayamaz
Canımm yeni gördm geçmiş olsun ama bnde burdaki arkadaşlara katılıyorum sıkma canını Allahn izniyle gelicek bebeğin bi sorun yok bncedeCnn beta hcg hormunun da sorun yok troid hormum yuksek cikti dedi dusuk yapabilirisn o kadar agladimki canim cikti daha gitmiycem doktora ya. Evet ihtimal dedi
Benm daha babanın haber yok kendi kendime ölüp ölüp dirliyorum çok fenaa bişeymiş bu endişe haliRabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insAllah cok zor beklemek o zamanın nasil gectigini anne babadan daha iyi kimse anlayamaz
Haklisin cnm insAllah sağlıkla kucaginada alırsınBeklemeyi en iyi ben bilirim sanırım en önemlisi kucağıma alma inş, bulantılarım mide yanmam tam gaz devam ediyor :)
Valla cnm ya sagolasin insAllah cok büyük sorun olmaz gideyim cnm bi baska doktora oda ilaç verir büyük ihtimalle bunlar adami verem kanser ederler iki cif lafiylaCanımm yeni gördm geçmiş olsun ama bnde burdaki arkadaşlara katılıyorum sıkma canını Allahn izniyle gelicek bebeğin bi sorun yok bncedehepsi aynı diyemem ama özel hastaneye gittysen bu yoruma hiç şaşırmıcam çok duydum cunku bunun gibi şeyler biraz korkutup yunusak karnımızdan faydalanıyolar gibi bi durum var
Niye kiz babaya demedinBenm daha babanın haber yok kendi kendime ölüp ölüp dirliyorum çok fenaa bişeymiş bu endişe hali
CokkkkBen sekiz yıllık evliyim ilk 1,5 yıl korundum , genetik testler temiz, bende pko var, ilk tüp düşük oldu 2 ci tutmadı üzerinden 1,5 yıl geçti tedavi görmeyeli bu arada reglim düzene girdi
Şiddetli ağrım var KASIKLARDA şişkinlik ayın 1 de olmam gerekiyordu halen gelen giden yok
ÜSTTEKİ MESAJI HATIRLAYANLAR VARDIR BELKİ HAMİLEYMİŞİM 6 HAFTALIK DÜN KALP ATIŞIDA DUYDUK
ckk sevindimm cnmmm insallah kavusurz bebeklerimize benimde tup bebek boyle olunca surekli evham halinde oluor insan kolay bulamayinca masallahh bebisine saglikla gelsn insallahBen sekiz yıllık evliyim ilk 1,5 yıl korundum , genetik testler temiz, bende pko var, ilk tüp düşük oldu 2 ci tutmadı üzerinden 1,5 yıl geçti tedavi görmeyeli bu arada reglim düzene girdi
Suprizmi yapcnnn nasil dayandın kizBenm daha babanın haber yok kendi kendime ölüp ölüp dirliyorum çok fenaa bişeymiş bu endişe hali
Cokkkk
ckk sevindimm cnmmm insallah kavusurz bebeklerimize benimde tup bebek boyle olunca surekli evham halinde oluor insan kolay bulamayinca masallahh bebisine saglikla gelsn insallah
Merhaba hos geldin kendimizce takılıyoruz isteGaliba en aktif 2020 ocak anneleri grubu burasi. Merhabalar
2016 ocak anneleri grubundaydim ilk cocugumda. Ora cok aktifti. Gecen oyle bi baktim hala konusuyorlar cogunun 2. cocugu olmus :)Merhaba hos geldin kendimizce takılıyoruz iste
Yaaa masAllah cok iyiymis ya insAllah burada o kadar aktif olur sohbetimiz daim olur2016 ocak anneleri grubundaydim ilk cocugumda. Ora cok aktifti. Gecen oyle bi baktim hala konusuyorlar cogunun 2. cocugu olmus :)
Oh iyi iyi maşAllahBeklemeyi en iyi ben bilirim sanırım en önemlisi kucağıma alma inş, bulantılarım mide yanmam tam gaz devam ediyor :)
Benimkilerin bir kısmının 3. hatta 4. Gelenler bile var.2016 ocak anneleri grubundaydim ilk cocugumda. Ora cok aktifti. Gecen oyle bi baktim hala konusuyorlar cogunun 2. cocugu olmus :)
Benim de kardeşimle aramda 8 yas var; hem kucuk annesi gibiyim hem arkadasiBenimkilerin bir kısmının 3. hatta 4. Gelenler bile var.(2010 Ağustos) seninki ne güzel zamanlama olmuş. Ben biraz geç kaldm ama 2010-2020 olacak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?