2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin insAllah cok zor beklemek o zamanın nasil gectigini anne babadan daha iyi kimse anlayamaz

Cnn beta hcg hormunun da sorun yok troid hormum yuksek cikti dedi dusuk yapabilirisn o kadar agladimki canim cikti daha gitmiycem doktora ya. Evet ihtimal dedi
Canımm yeni gördm geçmiş olsun ama bnde burdaki arkadaşlara katılıyorum sıkma canını Allahn izniyle gelicek bebeğin bi sorun yok bncede hepsi aynı diyemem ama özel hastaneye gittysen bu yoruma hiç şaşırmıcam çok duydum cunku bunun gibi şeyler biraz korkutup yunusak karnımızdan faydalanıyolar gibi bi durum var

Valla cnm ya sagolasin insAllah cok büyük sorun olmaz gideyim cnm bi baska doktora oda ilaç verir büyük ihtimalle bunlar adami verem kanser ederler iki cif lafiyla

Cokkkk
ckk sevindimm cnmmm insallah kavusurz bebeklerimize benimde tup bebek boyle olunca surekli evham halinde oluor insan kolay bulamayinca masallahh bebisine saglikla gelsn insallah

Kizlar ben bugun 4+6 dayim ama asiri midem yaniyor sizde de var mi? Sadece sabahlari değil gun icinde de yanma oluyor.

2016 ocak anneleri grubundaydim ilk cocugumda. Ora cok aktifti. Gecen oyle bi baktim hala konusuyorlar cogunun 2. cocugu olmus :)
Benimkilerin bir kısmının 3. hatta 4. Gelenler bile var. (2010 Ağustos) seninki ne güzel zamanlama olmuş. Ben biraz geç kaldm ama 2010-2020 olacak inş.

Benimkilerin bir kısmının 3. hatta 4. Gelenler bile var. (2010 Ağustos) seninki ne güzel zamanlama olmuş. Ben biraz geç kaldm ama 2010-2020 olacak inş.
Benim de kardeşimle aramda 8 yas var; hem kucuk annesi gibiyim hem arkadasi kucukken arkadas olunmuyor yas farki cok olunca en cok onun eksikligini hissetmistim. Ama buyuyunce fark kapaniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…