2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar merhaba dün biraz kendimi yormuştum ilk kez peçeteye kahverengi leke geldi korktum ağrı ve kanama yok tekrarı da olmadı internetten bakınca korkulacak bişey yok gibi ama içimi rahatlatırmısınız benim inşallah bişey olmaz

Hayırlı olsun canım Benim de hemen hemen aynı, 6 yıllık evliyiz. Haziranda tüp bebek yapacakken hamile olduğumu öğrendim. İLERİ pkos var bende. Sadece 2 kere yumurtlama takibi yaptırmıstım. Rabbim bizede mucizemizi nasip etti. Herkese nasip olsun inşallah. Bu arada 6+4 üz şuan :))))

Günaydın canım korkma hiçbişey olmaz Allahın izniyle. Bugun dinlenmeye çalış biraz

Korkma bnimde hafif oldu iki gündür lekelenme gibi bende korktum insAllah devamı gelmez

Dün ben de 6+4 de kalp atışlarını duydum içim rahatladı, ilk bebeğim 9. Haftaya kadar duyulmadığı için alınmıştı. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz
Hakkında hayırlısı olsun cnm benim komsununki 3. Ayında duyuldu böyle erken rahatsizlik olmadikca dikkat edin derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…