Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer ki sağlıklıysa bnmle ise evlilik yıldönümümüzde öğrencekNiye kiz babaya demedin
EVeeettt çok zor oluyo pazartesi inşallah doktora gitcem noolur dua edin bi aksilik olmasın ona demedim ama kendim şimdidedn birsürüüü hayal kurdm planlamalarımı yaptmSuprizmi yapcnnn nasil dayandın kiz![]()
Hm insAllah sağlıklıdır cnm iyi düşünEğer ki sağlıklıysa bnmle ise evlilik yıldönümümüzde öğrencekHiç beklemiyo şu an hem çok heyecanlıyım hem çok endişeli çok karmakarısığım anlayacağın
Ben sekiz yıllık evliyim ilk 1,5 yıl korundum , genetik testler temiz, bende pko var, ilk tüp düşük oldu 2 ci tutmadı üzerinden 1,5 yıl geçti tedavi görmeyeli bu arada reglim düzene girdi
Şiddetli ağrım var KASIKLARDA şişkinlik ayın 1 de olmam gerekiyordu halen gelen giden yok
ÜSTTEKİ MESAJI HATIRLAYANLAR VARDIR BELKİ HAMİLEYMİŞİM 6 HAFTALIK DÜN KALP ATIŞIDA DUYDUK
BENİM SEKİZİNCİ YILIMDA GELEN MUCİZEMMMM
KAN TAHLİLİ İÇİN BAYAĞ BEKLEDİM NASIL OLSA OLMUYOR DİYE
Günaydın kızlar merhaba dün biraz kendimi yormuştum ilk kez peçeteye kahverengi leke geldi korktumağrı ve kanama yok tekrarı da olmadı internetten bakınca korkulacak bişey yok gibi ama içimi rahatlatırmısınız benim inşallah bişey olmaz
![]()
Ben de geldim31 ocak
Hoşbulduuum inşallah sağlıcakla doğar lar . İlk bebegimi 6 ay önce kaybettim doğumda . İnşallah herkesin bebeği sağlıcakla doğarHOŞgeldn canım hayırlı olsun
Korkma bnimde hafif oldu iki gündür lekelenme gibi bende korktum insAllah devamı gelmezGünaydın kızlar merhaba dün biraz kendimi yormuştum ilk kez peçeteye kahverengi leke geldi korktumağrı ve kanama yok tekrarı da olmadı internetten bakınca korkulacak bişey yok gibi ama içimi rahatlatırmısınız benim inşallah bişey olmaz
![]()
InsAllah saglikla kucagina alirsin cnm iyi düşün hakkında hayırlısı olsunMerhaba kızlar bende varım bir kızım var 6 yaşında tam 1 yıldır uğraşıyoruz kardeş için 2 ay önce bir düşük yaşadım kürtaj oldum inşallah bu sefer sağlıkla gelir minigim
Hadi hayırlısı olsun cnm benim ☺Saglikla kucagina almayı nasip etsin insAllahSelam kızlar bende dün hamile olduğumu öğrendim ama henüz hastaneye gidemedimHesaplarıma göre ocak sonu bebeğimi kucağıma alıcam inşallah
![]()
Hos geldin hayırlısı olsunBen de geldim31 ocak
Teşekkür ederümHadi hayırlısı olsun cnm benim ☺Saglikla kucagina almayı nasip etsin insAllah
Hakkında hayırlısı olsun cnm benim komsununki 3. Ayında duyuldu böyle erken rahatsizlik olmadikca dikkat edin derimDün ben de 6+4 de kalp atışlarını duydum içim rahatladı, ilk bebeğim 9. Haftaya kadar duyulmadığı için alınmıştı. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz![]()
Ricalar cnm insAllahTeşekkür ederümamiin inşallah hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Ya bende de çok oldu dkr diycm şurup versin oructa zorlaniyorumKizlar ben bugun 4+6 dayim ama asiri midem yaniyor sizde de var mi? Sadece sabahlari değil gun icinde de yanma oluyor.