2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay insAllah sorun cikmaz ya cok stres ettim ya

InsAllah öyle olur bakalim ilac almak istemiyorum ama mecbur bi gidm yonlendirdi iste bakimm ne diyecek

Canim sacmalamis ya benimde yuksek cikti 10 cikti 3 dr a gittim hicbiri oyle demedi basta tshin hic etkisi yok daha bebek yok ortada nasil gelisimini etkilesin organlar yok dedi sakin aglama takilmaa simdi anca 3 e dusurduk ilacla
Hadi insAllah ya benimki de sorun olmaz resim attim cnm bakin bi ne kadar banada ilaca verir büyük ihtimalle

Bilmem ki cnm resim attim anlayan varsa baksin sana ne dedi doktor
Benim tsh değerim 4.38 çıktı ilaç kullanıyorum hamile kalmadan önce başlamıştım ilaca ama 2.5 altına düşmüyo bi türlü doktor 5 in altında kaldığı sürece hiç problem yok ilacını kullanmaya devam et dedi

Bilmem ki cnm resim attim anlayan varsa baksin sana ne dedi doktor
Senin sonuçlarını anlayamadım pek ama aman aman bi yükseklik yok gibi sanki neden öyle söyledi doktor anlayamadım ve bende endişelendim başka bir doktora randevu aldım şimdi

Senin sonuçlarını anlayamadım pek ama aman aman bi yükseklik yok gibi sanki neden öyle söyledi doktor anlayamadım ve bende endişelendim başka bir doktora randevu aldım şimdi
Bende baska bi doktora aldim cnm haftaya pazartesine dahilyeye aldin demi sende ya bunlar adami verem kanser ederler bi sözleriyle

Hm anladim cnm.peki sana hangi bölüm doktoru ilaç verdi endokrin mi

Hm anladim cnm.peki sana hangi bölüm doktoru ilaç verdi endokrin mi
Dahiliye doktoru verdi endokrin bölümüne gidicek kadar yüksek değil dedi ama dediğim gibi başka bir dahiliye doktoruna randevu aldım şimdi aklımda kalmasın senin de kafana takılmasın tedavisi mümkün olan bi durum sonuçta çok şükür düzenli ilaç kullanmak gerek sadece

Ya kadin dogum doktoru dedi bu islemi oda yapabilir diye niye yapmadi fln başından savdi dedim . Ya bende baska doktora gideyim bakayim o ne diyecek insAllah cok buyuk sorun olmaz . Valla yavrum iyi olsun kullanirim.hersey

Hadi insAllah ya benimki de sorun olmaz resim attim cnm bakin bi ne kadar banada ilaca verir büyük ihtimalle
Tsh inda hicbirsey yok ki nasil oyle bisey demis anlamiorum hic takilma bana guven ben 5 yildir triod hastasıyım ilaclarimin dozunu bile kendim ayarliorum o derce neye gore ole konusmus anliyamadim

Tsh inda hicbirsey yok ki nasil oyle bisey demis anlamiorum hic takilma bana guven ben 5 yildir triod hastasıyım ilaclarimin dozunu bile kendim ayarliorum o derce neye gore ole konusmus anliyamadim
Kesin anlamadi ha bidaha baska doktora göstereyim cnm sagolasiniz hepiniz insAllah sizlerin dedigi gibi sorun çıkmaz

Ben sekiz yıllık evliyim ilk 1,5 yıl korundum , genetik testler temiz, bende pko var, ilk tüp düşük oldu 2 ci tutmadı üzerinden 1,5 yıl geçti tedavi görmeyeli bu arada reglim düzene girdi
Şiddetli ağrım var KASIKLARDA şişkinlik ayın 1 de olmam gerekiyordu halen gelen giden yok

ÜSTTEKİ MESAJI HATIRLAYANLAR VARDIR BELKİ HAMİLEYMİŞİM 6 HAFTALIK DÜN KALP ATIŞIDA DUYDUK
BENİM SEKİZİNCİ YILIMDA GELEN MUCİZEMMMM
KAN TAHLİLİ İÇİN BAYAĞ BEKLEDİM NASIL OLSA OLMUYOR DİYE

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…