2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar merhaba dün biraz kendimi yormuştum ilk kez peçeteye kahverengi leke geldi korktum :( ağrı ve kanama yok tekrarı da olmadı internetten bakınca korkulacak bişey yok gibi ama içimi rahatlatırmısınız benim inşallah bişey olmaz😔

Ben sekiz yıllık evliyim ilk 1,5 yıl korundum , genetik testler temiz, bende pko var, ilk tüp düşük oldu 2 ci tutmadı üzerinden 1,5 yıl geçti tedavi görmeyeli bu arada reglim düzene girdi
Şiddetli ağrım var KASIKLARDA şişkinlik ayın 1 de olmam gerekiyordu halen gelen giden yok

ÜSTTEKİ MESAJI HATIRLAYANLAR VARDIR BELKİ HAMİLEYMİŞİM 6 HAFTALIK DÜN KALP ATIŞIDA DUYDUK :anneadayı:
BENİM SEKİZİNCİ YILIMDA GELEN MUCİZEMMMM
KAN TAHLİLİ İÇİN BAYAĞ BEKLEDİM NASIL OLSA OLMUYOR DİYE

Hayırlı olsun canım 🙏🏼 Benim de hemen hemen aynı, 6 yıllık evliyiz. Haziranda tüp bebek yapacakken hamile olduğumu öğrendim. İLERİ pkos var bende. Sadece 2 kere yumurtlama takibi yaptırmıstım. Rabbim bizede mucizemizi nasip etti. Herkese nasip olsun inşallah. Bu arada 6+4 üz şuan :))))

Günaydın kızlar merhaba dün biraz kendimi yormuştum ilk kez peçeteye kahverengi leke geldi korktum :KK43: ağrı ve kanama yok tekrarı da olmadı internetten bakınca korkulacak bişey yok gibi ama içimi rahatlatırmısınız benim inşallah bişey olmaz😔

Günaydın canım korkma hiçbişey olmaz Allahın izniyle. Bugun dinlenmeye çalış biraz

Günaydın kızlar merhaba dün biraz kendimi yormuştum ilk kez peçeteye kahverengi leke geldi korktum :( ağrı ve kanama yok tekrarı da olmadı internetten bakınca korkulacak bişey yok gibi ama içimi rahatlatırmısınız benim inşallah bişey olmaz😔
Korkma bnimde hafif oldu iki gündür lekelenme gibi bende korktum insAllah devamı gelmez

Dün ben de 6+4 de kalp atışlarını duydum içim rahatladı, ilk bebeğim 9. Haftaya kadar duyulmadığı için alınmıştı. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz 🙏
Hakkında hayırlısı olsun cnm benim komsununki 3. Ayında duyuldu böyle erken rahatsizlik olmadikca dikkat edin derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X