• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Birde ben aldigim seyleri biraz buyuk aliyorum çünkü cok cabuk büyüyorlar ve kilolu bebek olursa yenidogan urunleri kucuk geliyor

Evet son anda hepsini odemek bizi zorlar acikcasi çünkü dogumu da ozelde yapmak istiyorum
Haklısın cnm. Benim kızlarım ait bebek kıyafetleri olarak hiç birşey yok, ihtiyacı Olanlara vermiştim, şimdi herşeye ihtiyacım var, eşimde bekle cinsiyet kesinleşsin bir kerede alalım diyor. Ama ben şimdiden beğendiğim şeyleri alıcam, bir kerede, istediğin şeyi bulamıyada biliyorsun,

Haklısın cnm. Benim kızlarım ait bebek kıyafetleri olarak hiç birşey yok, ihtiyacı Olanlara vermiştim, şimdi herşeye ihtiyacım var, eşimde bekle cinsiyet kesinleşsin bir kerede alalım diyor. Ama ben şimdiden beğendiğim şeyleri alıcam, bir kerede, istediğin şeyi bulamıyada biliyorsun,
Bizim ilk bebek bizde de hic birsey yok

Kızlar lcw nın İnt. Sitesinde, henüz erken ama kışlık, hamile kazakları felan indirim de, 20_30 TL bi bakın bence ☺☺
bana kalin geliyordu kislik elbise almismstim daha rahat gelmisti bana kazakta esiminkileri giymistim.oda minyon olunca 😂😂

aliekspresede bakin oradaki bebek kiyafetleri burdakilerden daha tatli geliyor bana.

bana kalin geliyordu kislik elbise almismstim daha rahat gelmisti bana kazakta esiminkileri giymistim.oda minyon olunca 😂😂

aliekspresede bakin oradaki bebek kiyafetleri burdakilerden daha tatli geliyor bana.
Bakmadığım site kalmadı cnm 5 yıl ara verdim ilk çocuk gibi heyecanlıyım, eşimde hala bir umut var belki cinsiyeti değişir diye bence ondan acele etme diyor 🙈 😂

Back
X