- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Evet son anda hepsini odemek bizi zorlar acikcasi çünkü dogumu da ozelde yapmak istiyorumWalla cnm şimdiden almak mantıklı, bir kerede, almaktansa yavaş yavaş almak mantıklı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet son anda hepsini odemek bizi zorlar acikcasi çünkü dogumu da ozelde yapmak istiyorumWalla cnm şimdiden almak mantıklı, bir kerede, almaktansa yavaş yavaş almak mantıklı.
Haklısın cnm. Benim kızlarım ait bebek kıyafetleri olarak hiç birşey yok, ihtiyacı Olanlara vermiştim, şimdi herşeye ihtiyacım var, eşimde bekle cinsiyet kesinleşsin bir kerede alalım diyor. Ama ben şimdiden beğendiğim şeyleri alıcam, bir kerede, istediğin şeyi bulamıyada biliyorsun,Evet son anda hepsini odemek bizi zorlar acikcasi çünkü dogumu da ozelde yapmak istiyorum
Bizim ilk bebek bizde de hic birsey yokHaklısın cnm. Benim kızlarım ait bebek kıyafetleri olarak hiç birşey yok, ihtiyacı Olanlara vermiştim, şimdi herşeye ihtiyacım var, eşimde bekle cinsiyet kesinleşsin bir kerede alalım diyor. Ama ben şimdiden beğendiğim şeyleri alıcam, bir kerede, istediğin şeyi bulamıyada biliyorsun,
Bence aldıklarını 3_6ay agırlıklı al. 0_3 çok almaBizim ilk bebek bizde de hic birsey yok
Oyle yapiyorum zaten :) cok cabuk buyuyorlar hatta ben staj yaparken bazen bebeklere dogumda giysileri kucuk geliyordu biz giydiriyoruz cunku :)Bence aldıklarını 3_6ay agırlıklı al. 0_3 çok alma☺
Oyle yapiyorum zaten :) cok cabuk buyuyorlar hatta ben staj yaparken bazen bebeklere dogumda giysileri kucuk geliyordu biz giydiriyoruz cunku :)
Evet dogarken ilk bakismayi yasamak cok guzel :) atanmayi bekliyorum bu sene de dersaneye yazilmistim bebege babasi bakacak artik ben dersanedeyken :)![]()
Çok tatlı oluyor ya,
yeni dogduklrında ne mutlu size
![]()
İnşlh bebeğin ugur getirir cnm atanırsınEvet dogarken ilk bakismayi yasamak cok guzel :) atanmayi bekliyorum bu sene de dersaneye yazilmistim bebege babasi bakacak artik ben dersanedeyken :)
TeşekkürlerBen gecen hafta almistim ama bugun baktim hala vardi cinsiyet belli olunca o renkten de alicam :)
Sagol canim umarim sans getirirİnşlh bebeğin ugur getirir cnm atanırsın
bana kalin geliyordu kislik elbise almismstim daha rahat gelmisti bana kazakta esiminkileri giymistim.oda minyon oluncaKızlar lcw nın İnt. Sitesinde, henüz erken ama kışlık, hamile kazakları felan indirim de, 20_30 TL bi bakın bence ☺☺
Onlarada eskiden vergi verilmiyordu artik butun urunler gumrukte takiliyormusbana kalin geliyordu kislik elbise almismstim daha rahat gelmisti bana kazakta esiminkileri giymistim.oda minyon olunca
aliekspresede bakin oradaki bebek kiyafetleri burdakilerden daha tatli geliyor bana.
Bakmadığım site kalmadı cnm 5 yıl ara verdim ilk çocuk gibi heyecanlıyım, eşimde hala bir umut var belki cinsiyeti değişir diye bence ondan acele etme diyorbana kalin geliyordu kislik elbise almismstim daha rahat gelmisti bana kazakta esiminkileri giymistim.oda minyon olunca
aliekspresede bakin oradaki bebek kiyafetleri burdakilerden daha tatli geliyor bana.
Yaa cok guzelmiş ne zaman gelmişti bu bende alırdım içinde görmenide nasip etsin rabbimKizlar mesela ben bunu 10 liraya aldim şok marketten ve kumasi guzel zaten %100 pamuk yaziyor gunluk giyim icin 5 li takimEki Görüntüle 2290287
Sagol canim ben gecen hafta aldim ama hala vardi bugun gördümYaa cok guzelmiş ne zaman gelmişti bu bende alırdım içinde görmenide nasip etsin rabbim![]()
Yakınımda var birtane yarın gidip bakayım bariSagol canim ben gecen hafta aldim ama hala vardi bugun gördüm
Boyle ucuz bulunca almak lazımYakınımda var birtane yarın gidip bakayım bari![]()
Ohh süper bende e bebek ten aldm 5 al 4 öde vardı 2 tane yenidoğan 3 tane 3 aylık kısa kollu beyaz zıbın kaliteside güzeldi tanesi 5 tlye geliyordu galibaBoyle ucuz bulunca almak lazımgecende beyaz zibin gelmisti bime onlardan da aldim 6 tane
![]()