• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaa ne sorcam, bebeği hissetmek tam olarak nasıl bişey? 😁 bugün 13+5iz biz. Böyle bi yerimiz seğirir ya, onun gibi birşey hissediyorum karnımda ara ara. Böyle bişi mi ilk hisler? İlk bebeğim ya emin olamıyorum 😊 14 hafta içindeyken erken mi yoksa hissetmek için?

.
Kızlar yaa ne sorcam, bebeği hissetmek tam olarak nasıl bişey? 😁 bugün 13+5iz biz. Böyle bi yerimiz seğirir ya, onun gibi birşey hissediyorum karnımda ara ara. Böyle bişi mi ilk hisler? İlk bebeğim ya emin olamıyorum 😊 14 hafta içindeyken erken mi yoksa hissetmek için?
Evet canim tam da oyle birsey:-) cinsiyeti belli oldu mu senin😇

Evet tam olarak öyle bende bu hafta hafiften başladım hissetmeye ama çok hafif daha seninde çok erken zamanla güçlenecek

Erkek bebekler daha erken hareketleniyormus kizlar daha gec. Dogru mu acaba erkek bebek anneleri daha once mi hissetti :)

BEn bu hafta tam his ediyorum erkekler hareketli olur doğru bende bi cinsiyet öğrensem rahatlicam doktorum bi erkeğe benziyor bi kıza benziyor dedi icene meraklandırdı Çarşamba tekrar gidicez cinsiyet için merak ediyoruz😁
Burda ne tahmin etmistik seninkini

Canim goruntu hic net degil kafasini bulamadim bile :)
Canım dünkü resmî atayım mı banada yorum yapcakmısın 😂
Kız sen nerlerdesin herkes seni merak etti 😬 vatsapta bile nici ni yazıp herkez birbirine seni sordu... son zamanlarda bişey yazmadın ama biri dedi girip bakıyor die neyse iyi olmana sevindim 🤲

Bebeginin ismi hazir olanlar var mi?:) Benim erkek olursa esim Ali Kaan istiyor. (Ali babasinin adi cunku:) Kiz olursa hicbir fikrimiz yok. Gecen gun ruyamda bir kiz ismi gordm ama unuttm:(

Bebeginin ismi hazir olanlar var mi?:) Benim erkek olursa esim Ali Kaan istiyor. (Ali babasinin adi cunku:) Kiz olursa hicbir fikrimiz yok. Gecen gun ruyamda bir kiz ismi gordm ama unuttm:(

Kiz bizim esim jülyet e takti.. ama degisiyor. Julide nehir karla pera falan boyle gidiyo bakalim

Bizimki kesin oz Türkçe bir isim olacak ama tam karar vermedik cinsiyeti bir ogrensek :) erkek olursa buyuk Türk hukumdarlarindan birinin adi olacak

Tekrar foto atim😂
2290265

Bacak arasında şişkinlik var kızların böyle oluyor mu dikkatli bakınca görünüyor 🤔

Back
X