- 11 Mayıs 2019
- 400
- 504
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 kusure dusuyor jokerde.. gecen hafta oyleydiUnibaby nin islak mendili a101de 10 lira alisverise 12.90a dusuyor 4lu paket
Evet canim tam da oyle birseyKızlar yaa ne sorcam, bebeği hissetmek tam olarak nasıl bişey?bugün 13+5iz biz. Böyle bi yerimiz seğirir ya, onun gibi birşey hissediyorum karnımda ara ara. Böyle bişi mi ilk hisler? İlk bebeğim ya emin olamıyorum
14 hafta içindeyken erken mi yoksa hissetmek için?
Evet tam olarak öyle bende bu hafta hafiften başladım hissetmeye ama çok hafif daha seninde çok erken zamanla güçlenecekKızlar yaa ne sorcam, bebeği hissetmek tam olarak nasıl bişey?bugün 13+5iz biz. Böyle bi yerimiz seğirir ya, onun gibi birşey hissediyorum karnımda ara ara. Böyle bişi mi ilk hisler? İlk bebeğim ya emin olamıyorum
Bende son aylara birakmak istemiyorum yavas yavas odemek için yoksa zorlayabilirBen son zamanlara kadar alışveriş yapmayı düşünmüyorum canım ama fikir alışverişinde bulunabilirim![]()
4lu paketi mi iyiymis o zaman8 kusure dusuyor jokerde.. gecen hafta oyleydi
Ben cok erken hissettim halada cok hareketli ama cinsiyetine kiz dedilerErkek bebekler daha erken hareketleniyormus kizlar daha gec. Dogru mu acaba erkek bebek anneleri daha once mi hissetti :)
Son anda erkek cikmasinBen cok erken hissettim halada cok hareketli ama cinsiyetine kiz dediler![]()
Burda ne tahmin etmistik seninkiniBEn bu hafta tam his ediyorum erkekler hareketli olur doğru bende bi cinsiyet öğrensem rahatlicam doktorum bi erkeğe benziyor bi kıza benziyor dedi icene meraklandırdı Çarşamba tekrar gidicez cinsiyet için merak ediyoruz![]()
Canım dünkü resmî atayım mı banada yorum yapcakmısınCanim goruntu hic net degil kafasini bulamadim bile :)
Kız sen nerlerdesin herkes seni merak ettiKızlar yaa ne sorcam, bebeği hissetmek tam olarak nasıl bişey?bugün 13+5iz biz. Böyle bi yerimiz seğirir ya, onun gibi birşey hissediyorum karnımda ara ara. Böyle bişi mi ilk hisler? İlk bebeğim ya emin olamıyorum
At bakalim biCanım dünkü resmî atayım mı banada yorum yapcakmısın![]()
Kacli bilmiyorum ama cokluydu.. 12li falan olabilir4lu paketi mi iyiymis o zaman
Bebeginin ismi hazir olanlar var mi?:) Benim erkek olursa esim Ali Kaan istiyor. (Ali babasinin adi cunku:) Kiz olursa hicbir fikrimiz yok. Gecen gun ruyamda bir kiz ismi gordm ama unuttm![]()
Bizimki kesin oz Türkçe bir isim olacak ama tam karar vermedik cinsiyeti bir ogrensek :) erkek olursa buyuk Türk hukumdarlarindan birinin adi olacakBebeginin ismi hazir olanlar var mi?:) Benim erkek olursa esim Ali Kaan istiyor. (Ali babasinin adi cunku:) Kiz olursa hicbir fikrimiz yok. Gecen gun ruyamda bir kiz ismi gordm ama unuttm![]()
Kıza benziyor demiştinizBurda ne tahmin etmistik seninkini