Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninkine bi tahmin yurutemedim canim yaCAnım yüklenmemiş şimdi oldu sanırım
Cümlemize inşallahallah
allah gonlunuze gore versin.
Aynen bende de varbugun telefondan girilmiyor hiç sorun var sanırım
bugun telefondan girilmiyor hiç sorun var sanırım
Benimde var doktora soyledim metpamid verdi gunde bir tane aç karnaHayırlısıyla bizde ögreniriz inşallah cinsiyeti bide benim bulantı hala devam ediyor
Aynen anca girebildimbugun telefondan girilmiyor hiç sorun var sanırım
Banada söyledide çok mecbur kalmadıkça içmemek gerekiyoBenimde var doktora soyledim metpamid verdi gunde bir tane aç karna
Ben icmezsem hergun kusuyorumBanada söyledide çok mecbur kalmadıkça içmemek gerekiyo
Mantar enfeksiyonu olabilir. Doktorunuza söyleyinKızlar günaydın koyu sarı renkli kokusuz akıntım var enfeksiyon felan olabilir mi acaba ya ? Ara ara da kasık ağrım oluyor
Emin değilim ama biraz geç oluyor sanki. Ben de şehir dışında olduğum için bulunduğum yerde yaptırdım.Arkadaşlar merhaba sayfayı ara ara takipteyim malum ikinci bebekişten güçten pek vakit olmuyor. Zannediyorum ki 12+3 teyim ve il dışında olduğum için haftaya kalacak ikili testim. Bilgisi olan var mı acaba çok geç olur mu?
Olabilir sağlık ocağında bi tahlil verin bence bakteri fazla çıkarsa doktorunuz antibiyotik yazarKızlar günaydın koyu sarı renkli kokusuz akıntım var enfeksiyon felan olabilir mi acaba ya ? Ara ara da kasık ağrım oluyor