Su tarz bir ultrason yok muTekrar foto atimEki Görüntüle 2290265
Doktorum geçen sefer tahminim erkek olduğu yönünde ama kesin değil demişti. Haftaya gidicem kesin belli olur heralde artık.
Evet canim tam da oyle birseycinsiyeti belli oldu mu senin
Sen benden 2 hafta büyüksün, ilk gebeliğin de değil, daha yeni hissediyorum demişsin. Acaba ben başka birşeyle mi karıştırdım ki o zaman, erken mi sanki beni için?Evet tam olarak öyle bende bu hafta hafiften başladım hissetmeye ama çok hafif daha seninde çok erken zamanla güçlenecek
Canım dünkü resmî atayım mı banada yorum yapcakmısın
Kız sen nerlerdesin herkes seni merak ettivatsapta bile nici ni yazıp herkez birbirine seni sordu... son zamanlarda bişey yazmadın ama biri dedi girip bakıyor die neyse iyi olmana sevindim
At bakalim bi
alirken son kullanma tarihlerine bakmayi unutmayin.bazi marketler son kullanma tarihi az ilan uretimleri indirime koyuyor.Bende son aylara birakmak istemiyorum yavas yavas odemek için yoksa zorlayabilir
Benim arkadaslarim sleepy kullaniyor iyi diyorlar ama ben bez stogu yapmicam cunku her bebege iyi gelmiyor her bez. Mesela annem anlatir bana prima bile alerji yapmisalirken son kullanma tarihlerine bakmayi unutmayin.bazi marketler son kullanma tarihi az ilan uretimleri indirime koyuyor.
bende 1 ay sonra ufaktan baslarim diyorum. bebek bezinde hangi marka dusunuyorsunuz? ben kaliteli bez alip okadar para vermek istemiyorum.ucuzlarda pisik yaparmi bilemiyorum.
VarSu tarz bir ultrason yok mu Eki Görüntüle 2290267
Hala kiz diye düşünüyorum :)
Evet iki hafta var aramızda ama belli olmaz kişiden kişiye değişir o bağırsak hareketleri ile karıştırıyor da olabilirsin bebiştir inşAy çok sevindim, baya sıkıntılı bi gündü, ilaç oldu miniğim annesine
Doktorum geçen sefer tahminim erkek olduğu yönünde ama kesin değil demişti. Haftaya gidicem kesin belli olur heralde artık
Sen benden 2 hafta büyüksün, ilk gebeliğin de değil, daha yeni hissediyorum demişsin. Acaba ben başka birşeyle mi karıştırdım ki o zaman, erken mi sanki beni için?aman neyse mutlu oldum sonuçta ben
Yurtdışındayım kuzum, internetim yok, arada wifi bulunca girip baktım foruma ama bütün mesajları okuyamadımo sebeple de yazamadım. Duydum, dönünce gelicem aranıza inşallah çok canımsınız ya valla sağolun merak etmişsiniz
Hayırlısı olsunHala kiz diye düşünüyorum :)
Sağlıkla giydirmeyi RABBİM nasip etsinKizlar mesela ben bunu 10 liraya aldim şok marketten ve kumasi guzel zaten %100 pamuk yaziyor gunluk giyim icin 5 li takimEki Görüntüle 2290287
Simdiden almak mantikli kisin onlar 70 lira olur :)Kızlar lcw nın İnt. Sitesinde, henüz erken ama kışlık, hamile kazakları felan indirim de, 20_30 TL bi bakın bence ☺☺
Ocak ta dogum olacagı için, bende alıcamSimdiden almak mantikli kisin onlar 70 lira olur :)
Lcw nin outlet bolumde bebek kislik ürünler var polar tulum falan 30 tlOcak ta dogum olacagı için, bende alıcambebeğe de düşünüyorum ama, dr bir ay daha bekle dedi, net birşey demedi. Unisex birşeyler yavaştan alıcam kışlık bebeğe ☺
Ne zmn aldın cnm bu hafta mı gelmiş şokaKizlar mesela ben bunu 10 liraya aldim şok marketten ve kumasi guzel zaten %100 pamuk yaziyor gunluk giyim icin 5 li takimEki Görüntüle 2290287
Ben gecen hafta almistim ama bugun baktim hala vardi cinsiyet belli olunca o renkten de alicam :)Ne zmn aldın cnm bu hafta mı gelmiş şoka
Walla cnm şimdiden almak mantıklı, bir kerede, almaktansa yavaş yavaş almak mantıklı.Lcw nin outlet bolumde bebek kislik ürünler var polar tulum falan 30 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?