2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay çok sevindim, baya sıkıntılı bi gündü, ilaç oldu miniğim annesine
.

Evet canim tam da oyle birsey cinsiyeti belli oldu mu senin
Doktorum geçen sefer tahminim erkek olduğu yönünde ama kesin değil demişti. Haftaya gidicem kesin belli olur heralde artık

Evet tam olarak öyle bende bu hafta hafiften başladım hissetmeye ama çok hafif daha seninde çok erken zamanla güçlenecek
Sen benden 2 hafta büyüksün, ilk gebeliğin de değil, daha yeni hissediyorum demişsin. Acaba ben başka birşeyle mi karıştırdım ki o zaman, erken mi sanki beni için? aman neyse mutlu oldum sonuçta ben

Yurtdışındayım kuzum, internetim yok, arada wifi bulunca girip baktım foruma ama bütün mesajları okuyamadım o sebeple de yazamadım. Duydum, dönünce gelicem aranıza inşallah çok canımsınız ya valla sağolun merak etmişsiniz

Bende son aylara birakmak istemiyorum yavas yavas odemek için yoksa zorlayabilir
alirken son kullanma tarihlerine bakmayi unutmayin.bazi marketler son kullanma tarihi az ilan uretimleri indirime koyuyor.

bende 1 ay sonra ufaktan baslarim diyorum. bebek bezinde hangi marka dusunuyorsunuz? ben kaliteli bez alip okadar para vermek istemiyorum.ucuzlarda pisik yaparmi bilemiyorum.

Benim arkadaslarim sleepy kullaniyor iyi diyorlar ama ben bez stogu yapmicam cunku her bebege iyi gelmiyor her bez. Mesela annem anlatir bana prima bile alerji yapmis

Evet iki hafta var aramızda ama belli olmaz kişiden kişiye değişir o bağırsak hareketleri ile karıştırıyor da olabilirsin bebiştir inş

Ocak ta dogum olacagı için, bende alıcam bebeğe de düşünüyorum ama, dr bir ay daha bekle dedi, net birşey demedi. Unisex birşeyler yavaştan alıcam kışlık bebeğe
Lcw nin outlet bolumde bebek kislik ürünler var polar tulum falan 30 tl

Ben e bebekten 1ve 1 numara premium care aldım 1er paket, indirim vardı ekstra ikincide %50 indirim vardı tanesi 50 kuruşa falan geldi. 1numara zaten 1 paket anca kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…