Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canim saglicakla kucagina alirsin oglusunu insallah :) ne guzel sizin doktorlar soyluyor . Benim doktorum soylemedi. 14+5 haftalikti ama 16.haftasi dolmadan soyleyemem simdi kiz olsa bile erkege benzeyebilir dedi :) senin doktordan once gormende cok guzel :)Ohhh çok şükür doktora gittim hiçbir sıkıntı yokmuş eski kan geliyormuş. Cinsiyetini sormadan pipisini doktordan önce gördüm ben%75 erkek dedi
Neslihan bana erkek yazcazmıGunaydin kizlar listede ismi olup bebeginin cinsiyeti belli olan arkadaslar beni etiket yaparak yazsin kaciriyorum bazen ekleyeyim
Yaa sana bile erkek demiş 14 haftada bana erkek beziyor ama emin deılım dio pööffOhhh çok şükür doktora gittim hiçbir sıkıntı yokmuş eski kan geliyormuş. Cinsiyetini sormadan pipisini doktordan önce gördüm ben%75 erkek dedi
Çok teşekkürler doğum zamanınımız aynı görünüyor sizinleGünaydın herkese güzel haberlerle dolu bır gün diliyorum
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım bir sorun çıkmazGünaydın arkadaşlar .benim 2 haftadır kahve akıntım var hala devam ediyor korkuyorumdua edin bana bugün doktoruma gitmeyi düşünüyorum inşallah bir sıkıntı yoktur
![]()
Peki fitilin bebeğe zararı varmı acaba bilgin varmı canım. Pazartesi gideceğim bakalım ne dicek.Maalesef ayni dert bende var gecen ikili fitil kullandim tam gecti dedim yine basladi nefret ediyorum kasintida cabasi bugun kontrol vardi eve gelince basladi sansima ne yapacagimi sasirdim temizligime dikkat ediyorum.yine de olusuyor bir sekilde sen doktorunla gorus bakalim ne diyecek
Aynen şaşkınlıkla izliyorum ya sonra Allah’a şükrediyorum en sonunda verdi diye nasıl güzel duyguymuş gerçekten tarifsiz anlatılmaz yaşanır dedikleri bence buOyy masallah sana kuzu. Ayni poz bizde de var ama yukleyemedim boyutu buyuk dedi:) Cok guzel bir duygu ekranda onlari izlemek. Ama 1 ay cok uzun komtrol icin ya ozluyor merak ediyor insan:) Masallah hepsine de. Saglikla gelsinler ins.
Çoook teşekkür ederim. %75 dedi ama kesin gibi bişey galiba. Çünkü vajinal de baktı . İlki kızdı vefat etti kısmet erkegeymis inşallah sağlıklı doğar hepimizinkiAy canim saglicakla kucagina alirsin oglusunu insallah :) ne guzel sizin doktorlar soyluyor . Benim doktorum soylemedi. 14+5 haftalikti ama 16.haftasi dolmadan soyleyemem simdi kiz olsa bile erkege benzeyebilir dedi :) senin doktordan once gormende cok guzel :)
Vajinal de baktı . Ama yine de %100 demem ben dedi. Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da . Ama ocak ayı erkek ayı galiba .Yaa sana bile erkek demiş 14 haftada bana erkek beziyor ama emin deılım dio pööffhayılı olsun erkekin bu arada saglıcakla gelsin
![]()
Amiiin inşallah .hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz inşallah . 12. Hafta bitti çok şükür gelişimi de 6 gün önde . Çok net görünüyordu.Ay canim saglicakla kucagina alirsin oglusunu insallah :) ne guzel sizin doktorlar soyluyor . Benim doktorum soylemedi. 14+5 haftalikti ama 16.haftasi dolmadan soyleyemem simdi kiz olsa bile erkege benzeyebilir dedi :) senin doktordan once gormende cok guzel :)
Valla sıktınız artık. Bu kadar uzatılmaz bi mevzu. Ben artık yazmayacağım.WhatsApp mı maşallah daha 3 ay da gruplaşma olmuşbende diyorum ne kadar sakin burası.. E psikolojisi bozulan oluyor, herkesin sorununu dinlemek istemeyen oluyor ya ondan herhalde..
Yok yok sen net ogrenNeslihan bana erkek yazcazmıyok yok bekleyelım kesin desin demi
![]()
Cnm doktorum.ozellikle.12. Haftayi bitirmemi bekledi vermek icin bir zarari yokmus 12. Haftadan sonraPeki fitilin bebeğe zararı varmı acaba bilgin varmı canım. Pazartesi gideceğim bakalım ne dicek.![]()
Ben de ultrasyon goruntusu bile yok tahmin almak icin. Yuzuk testini bende deniyeyim bari :) beninkide gozukurdu ama bakmadi . Zaten bilgisayari bozukmus birazda morali bozuk gibiydi o da bana rastladiYuzük Testim tuttu galiba benim
Amiiin inşallah .hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz inşallah . 12. Hafta bitti çok şükür gelişimi de 6 gün önde . Çok net görünüyordu.
Canim bu yuzuk testi dogru mu acaba :) kizimin basina tuttum nasil yuvarlak dönüyor hic kimildatmadim elimi . Karnima tuttum ileri geri gitti. Yuvarlak donmesi cok garibime gittiYuzük Testim tuttu galiba benim
Amiiin inşallah .hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz inşallah . 12. Hafta bitti çok şükür gelişimi de 6 gün önde . Çok net görünüyordu.
Canim benim saglicakla kucagina alirsin insallah cok hayirlo bor oglun olur . :)Doktordan geldik tarama ve diger testlerimiz temiz sukurler olsunve oglumuz oluyooo
saglikla gelsin butun bebeklermiz
![]()
Evet aynı görünüyoruz 2 li test yaptırdınız mıÇok teşekkürler doğum zamanınımız aynı görünüyor sizinle☺
Evet aynıyız 2 li test yaptırdınızmıÇok teşekkürler doğum zamanınımız aynı görünüyor sizinle☺