- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Hayirli olsun canim senin ultrason goruntune tahmin yurutmus muyduk?Doktordan geldik tarama ve diger testlerimiz temiz sukurler olsunve oglumuz oluyooo
saglikla gelsin butun bebeklermiz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim senin ultrason goruntune tahmin yurutmus muyduk?Doktordan geldik tarama ve diger testlerimiz temiz sukurler olsunve oglumuz oluyooo
![]()
Geçmiş olsun canım ilki ne zaman vefat etti ne kadarlıktı inşallah Rabbım hayırlısıyla sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahÇoook teşekkür ederim. %75 dedi ama kesin gibi bişey galiba. Çünkü vajinal de baktı . İlki kızdı vefat etti kısmet erkegeymis inşallah sağlıklı doğar hepimizinki
Teşekkür ederim. İlki 42 haftalik doğdu doğumda öldü edward sendromuyduGeçmiş olsun canım ilki ne zaman vefat etti ne kadarlıktı inşallah Rabbım hayırlısıyla sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rabbım inşallah şefaatçimiz eylesin meleklerimiziTeşekkür ederim. İlki 42 haftalik doğdu doğumda öldü edward sendromuydu
Amiiin inşallah sizinki de aynıydı demi yanlış hatirlamiyorsamRabbım inşallah şefaatçimiz eylesin meleklerimizi![]()
Insallahh ilk kiz demisti bugun erkek hala cok saskinmCanim benim saglicakla kucagina alirsin insallah cok hayirlo bor oglun olur . :)
Yok ben telefondn girdigim icin hic resim atamiyorumHayirli olsun canim senin ultrason goruntune tahmin yurutmus muyduk?
Ben 12. Haftdan oncede kullandim kasintim var diyince verdi. Sadece daha once verdiginden aliyim mi dedim artik o olmaz baska vericem dediYok yok sen net ogren
Cnm doktorum.ozellikle.12. Haftayi bitirmemi bekledi vermek icin bir zarari yokmus 12. Haftadan sonra
Benim 18+5 te kızımın kalbi durmuştu normal doğum yaptım herhangi bir teşhis koyamadılar sebep de söyleyemediklerim Rabbım böyle sevdi böyle verdi imtihanımız buymuşAmiiin inşallah sizinki de aynıydı demi yanlış hatirlamiyorsam
Adi neydi sana verdigi fitilin cnmBen 12. Haftdan oncede kullandim kasintim var diyince verdi. Sadece daha once verdiginden aliyim mi dedim artik o olmaz baska vericem dedi
ne zaman kız demişti ve kaç haftalıksın şu an cnm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Doktordan geldik tarama ve diger testlerimiz temiz sukurler olsunve oglumuz oluyooo
![]()
Bende hissediyorum bugün 15+0 önden gidiyor ama benimde bebişimIlk gebeligi olmayanlar karninizda bir hareketlilik hissediyor musunuz acaba? Ben arada hissediyor gibiyim. 14+4 ama biraz da onden gidiyor sanirim. Mumkun mu acaba:)
12+5ti kiza benziyo dedi bugun 15+4 erkek dedi amin insallah hepimizin kucagnda bebekleri olsunne zaman kız demişti ve kaç haftalıksın şu an cnm. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Gyno canestan.. kreminide verdiAdi neydi sana verdigi fitilin cnm
Bu ara unibaby islak mendik jokerde indirimde ama ben nifty testimin sonucu gelince basliycam alisveriseKizlar burdan bebek için yaptigimiz alisverisleri de paylassak ya surda indirim var sunu su kadara aldim falan diye. Bence faydali olur.
Unibaby nin islak mendili a101de 10 lira alisverise 12.90a dusuyor 4lu paketBu ara unibaby islak mendik jokerde indirimde ama ben nifty testimin sonucu gelince basliycam alisverise
Ben son zamanlara kadar alışveriş yapmayı düşünmüyorum canım ama fikir alışverişinde bulunabilirimKizlar burdan bebek için yaptigimiz alisverisleri de paylassak ya surda indirim var sunu su kadara aldim falan diye. Bence faydali olur.