2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yeni bi cinsiyet belirleme yöntemi duydum yok okudum göbek deliğiniz aşağıya bakıyosa erkek yukarıya bakıyosa kızmış bebiş
Cinsiyeti belli olanlar baksın bakıyım doğru mu

Maalesef ayni dert bende var gecen ikili fitil kullandim tam gecti dedim yine basladi nefret ediyorum kasintida cabasi bugun kontrol vardi eve gelince basladi sansima ne yapacagimi sasirdim temizligime dikkat ediyorum.yine de olusuyor bir sekilde sen doktorunla gorus bakalim ne diyecek

Bende de oluyor sürekli tekrar ediyo idrar yolu enfeksiyonu + mantar enfeksiyonu 6 haftalıkken antibiyotik kullandım geçti gibi oldu sonra yine başladı dedim sürekli antibiyotik kullanmak iyi değil bol su ile atmaya çalışıyorum bende

Teyzeleri küçücüğüm size el sallıyor bende bi cinsiyet yorumu alırım sizlerden ☺
Oyy masallah sana kuzu. Ayni poz bizde de var ama yukleyemedim boyutu buyuk dedi:) Cok guzel bir duygu ekranda onlari izlemek. Ama 1 ay cok uzun komtrol icin ya ozluyor merak ediyor insan:) Masallah hepsine de. Saglikla gelsinler ins.

Neden kortizon kullanıyorsunuz ? Bende kullanıyorum şuan 4 mg prednol. Ben gebeliğin başından beri 1.5-2 kilo aldım
Alerjik bi durumum vardi o yuzden kullandim baska turlu bastiramadik... ama.zaten tup bebek tedavisinde de baslarda veriliyor. Bakalim simdilik biraktim ama gerekirse tekrar basliycam

Bebeğimin kesin cinsiyeti belli oldu Erkek.! Abisi top oynayacağım onunla dedi dedi tutturdu çocugum. Bu aralar ayakta durmaya bağladığım sürekli alt karın ağrım var ve bu ultrason da da cıktı. Malum 8 saat ayaktayım. Yorgunluğa bağlı sizlerde de oluyormu merak ediyorum. Çünkü idrar da verdim enfeksiyon vs çıkmadı.

Kızlar bana büyük ihtimal erkek dedi doktor ama kızımda da öyle demişti detaylı ultrason da kız çıktı o yüzden çok da güvenemedim CharlesDarwin canım Bi de bize el atsan sence nasıl görüntü

Eklentiler

• 15634300342191045903198604007240.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 53
Of of aynen cnm nasil bir illet resmen psikolojimi bozdu ua
Günaydın arkadaşlar .benim 2 haftadır kahve akıntım var hala devam ediyor korkuyorum dua edin bana bugün doktoruma gitmeyi düşünüyorum inşallah bir sıkıntı yoktur
Cnm iki haftadir hic gitmedin mi? Bu haftalarda grlen lekelenmeler onemlidir ama ins inemli birseyin yoktur

Of of aynen cnm nasil bir illet resmen psikolojimi bozdu ua

Cnm iki haftadir hic gitmedin mi? Bu haftalarda grlen lekelenmeler onemlidir ama ins inemli birseyin yoktur
Doktoruma mesaj atmistim bu haftalarda normal dedi. Eski kan atılıyor olabilir dedi gel bakayım dedi. Yani acil bir durum olmadığını söyledi ama bennrahat edemedim. Kontrolüm yarını bugün gitmis olacagim . İlk bebegimi kaybedince iyice pimpirikli oldum . Doktorum da sağolsun anlayış gösteriyor

Anladim cnm doktorun dedigide olabilir hic panik yapma bende lekelenmelerden korkuyorum 9. Jaftadan beri dusuk tehlikem vardi sukur dunki kontrolde doktor iceride kan var ama rahim kapali risk yok dedi allaha emanetler

Gunaydin kizlar listede ismi olup bebeginin cinsiyeti belli olan arkadaslar beni etiket yaparak yazsin kaciriyorum bazen ekleyeyim

Kızlar bana büyük ihtimal erkek dedi doktor ama kızımda da öyle demişti detaylı ultrason da kız çıktı o yüzden çok da güvenemedim CharlesDarwin canım Bi de bize el atsan sence nasıl görüntü
Canim goruntu hic net degil kafasini bulamadim bile :)

Merhabalar ben geçen haftadan beri sizleri takip ediyorum bugün kayıt oldum. Herkes dayanışma içerisinde bu çok güzel. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Ben de birazdan istanbulda ikili test yaptıracağım 13. Haftaya girdik çok heyecanlıyım 2. Çocuğumuz olacak bakalım doktor cinsiyet hakkında yorum yapacak mı ilk kez bu doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…