Kafasi belirgin olsa ben tahmin yazardim ama belli degil canim alni cenesi falan cok karanlik cikmisTeyzeleri küçücüğüm size el sallıyorbende bi cinsiyet yorumu alırım sizlerden
Evet ikili testte çekilen bir foto. En net bu varKafasi belirgin olsa ben tahmin yazardim ama belli degil canim alni cenesi falan cok karanlik cikmis
Maalesef ayni dert bende var gecen ikili fitil kullandim tam gecti dedim yine basladi nefret ediyorum kasintida cabasi bugun kontrol vardi eve gelince basladi sansima ne yapacagimi sasirdim temizligime dikkat ediyorum.yine de olusuyor bir sekilde sen doktorunla gorus bakalim ne diyecekKızlar sanırım idrar yolu enfeksiyonum geçmedi lokasit yüksekliğinden 2 adet fitil kullandım ama geçmedi afedersiniz akıntım kokulu şekilde. Kokuyada hassasiyetim var. Fena durumdayım yani günde 2 defa duş alır oldum. Ne yapmam lazım varmı çaresi
Bende de oluyor sürekli tekrar ediyo idrar yolu enfeksiyonu + mantar enfeksiyonu 6 haftalıkken antibiyotik kullandım geçti gibi oldu sonra yine başladı dedim sürekli antibiyotik kullanmak iyi değil bol su ile atmaya çalışıyorum bendeMaalesef ayni dert bende var gecen ikili fitil kullandim tam gecti dedim yine basladi nefret ediyorum kasintida cabasi bugun kontrol vardi eve gelince basladi sansima ne yapacagimi sasirdim temizligime dikkat ediyorum.yine de olusuyor bir sekilde sen doktorunla gorus bakalim ne diyecek
Oyy masallah sana kuzu. Ayni poz bizde de var ama yukleyemedim boyutu buyuk dedi:) Cok guzel bir duygu ekranda onlari izlemek. Ama 1 ay cok uzun komtrol icin ya ozluyor merak ediyor insan:) Masallah hepsine de. Saglikla gelsinler ins.Teyzeleri küçücüğüm size el sallıyorbende bi cinsiyet yorumu alırım sizlerden ☺
Alerjik bi durumum vardi o yuzden kullandim baska turlu bastiramadik... ama.zaten tup bebek tedavisinde de baslarda veriliyor. Bakalim simdilik biraktim ama gerekirse tekrar basliycamNeden kortizon kullanıyorsunuz ? Bende kullanıyorum şuan 4 mg prednol. Ben gebeliğin başından beri 1.5-2 kilo aldım
Benim gobek deligim cukur hic bi yere bakmiyor. Tutmadi yaniKızlar yeni bi cinsiyet belirleme yöntemi duydum yok okudumgöbek deliğiniz aşağıya bakıyosa erkek yukarıya bakıyosa kızmış bebiş
Cinsiyeti belli olanlar baksın bakıyım doğru mu
Hayirlisi olsun canim benim. Benimkinde de kordon var belli degilCAnım dogru etıketledinanlamsız birşey erkek çıkıntısı var gibi kordon da ola bilir dedi ama erkek gibide dedi bir ay sonra kesinleştiririz dedi 13+1 ve emin olmadan böyle bir konusma yaptı
Of of aynen cnm nasil bir illet resmen psikolojimi bozdu uaBende de oluyor sürekli tekrar ediyo idrar yolu enfeksiyonu + mantar enfeksiyonu 6 haftalıkken antibiyotik kullandım geçti gibi oldu sonra yine başladı dedim sürekli antibiyotik kullanmak iyi değil bol su ile atmaya çalışıyorum bende
Cnm iki haftadir hic gitmedin mi? Bu haftalarda grlen lekelenmeler onemlidir ama ins inemli birseyin yokturGünaydın arkadaşlar .benim 2 haftadır kahve akıntım var hala devam ediyor korkuyorumdua edin bana bugün doktoruma gitmeyi düşünüyorum inşallah bir sıkıntı yoktur
Allah yardimcin olsun umarim bir sorun cikmaz canimGünaydın arkadaşlar .benim 2 haftadır kahve akıntım var hala devam ediyor korkuyorumdua edin bana bugün doktoruma gitmeyi düşünüyorum inşallah bir sıkıntı yoktur
Doktoruma mesaj atmistim bu haftalarda normal dedi. Eski kan atılıyor olabilir dedi gel bakayım dedi. Yani acil bir durum olmadığını söyledi ama bennrahat edemedim. Kontrolüm yarını bugün gitmis olacagim . İlk bebegimi kaybedince iyice pimpirikli oldum . Doktorum da sağolsun anlayış gösteriyorOf of aynen cnm nasil bir illet resmen psikolojimi bozdu ua
Cnm iki haftadir hic gitmedin mi? Bu haftalarda grlen lekelenmeler onemlidir ama ins inemli birseyin yoktur
Anladim cnm doktorun dedigide olabilir hic panik yapma bende lekelenmelerden korkuyorum 9. Jaftadan beri dusuk tehlikem vardi sukur dunki kontrolde doktor iceride kan var ama rahim kapali risk yok dedi allaha emanetlerDoktoruma mesaj atmistim bu haftalarda normal dedi. Eski kan atılıyor olabilir dedi gel bakayım dedi. Yani acil bir durum olmadığını söyledi ama bennrahat edemedim. Kontrolüm yarını bugün gitmis olacagim . İlk bebegimi kaybedince iyice pimpirikli oldum . Doktorum da sağolsun anlayış gösteriyor
Canim goruntu hic net degil kafasini bulamadim bile :)Kızlar bana büyük ihtimal erkek dedi doktor ama kızımda da öyle demişti detaylı ultrason da kız çıktı o yüzden çok da güvenemedim CharlesDarwin canım Bi de bize el atsan sence nasıl görüntü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?