• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim 38 yaşındayım ikili test doktorum yapmadı ense kalınlığı burun ölçümü normal yaştan dolayı riskli çıkar gerek yok dedi ama içşm hiç rahat değil
Yaştan dolayı sıkıntı yoksa bile yüksek çıkacak ben de o yüzden yaptırmadım doktorla konuşup, kan testini önerdi doğruluk oranı yüksek diye o da çok pahalı ve kürtaj düşünmediğimden yaptırmadım, doktor ultradonla baktı enseye buruna iyi dedi, detaylı ultrason yaptırıcam 22-33. Haftalarda

Yaştan dolayı sıkıntı yoksa bile yüksek çıkacak ben de o yüzden yaptırmadım doktorla konuşup, kan testini önerdi doğruluk oranı yüksek diye o da çok pahalı ve kürtaj düşünmediğimden yaptırmadım, doktor ultradonla baktı enseye buruna iyi dedi, detaylı ultrason yaptırıcam 22-33. Haftalarda
Aldırmak gibi bir düşünceniz yoksa hiçbirini yaptırmamak en güzeli. Bana sorsa ben yaptırmazdım bile. Çünkü boşuna stres sinir. Ne yapalım kabul diyeceksek doğunca ne gerek var aylarca stres yapmaya.

newmum34 newmum34
Merhaba , nifty testimin sonucu temiz çıktı 🙏 cinsiyetini de öğrenmiş olduk böylece😊 erkekmiş bir kızım vardı yine kız istiyorduk ama böyle de bir kız bir oğlumuzu olacak diye sevindik😊
çok sevindim sizin adınıza sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlarrr merhaba, 13+4te cinsiyeti öğrendim şuan 15+1 , haftaya cinsiyet partisi yapıcam ama tedirginim 13+4 çok mu erkendi bir kez daha gitsem mi vajinal ultrasonla da bakıp söylemişti.... Fikirlerinizi bekliyorum

Kızlarrr merhaba, 13+4te cinsiyeti öğrendim şuan 15+1 , haftaya cinsiyet partisi yapıcam ama tedirginim 13+4 çok mu erkendi bir kez daha gitsem mi vajinal ultrasonla da bakıp söylemişti.... Fikirlerinizi bekliyorum
benim 12+1 de cinsiyeti söyledi canım net şekilde. Net olmasa söylemezdi heralde..

Şimdi sipariş falan vercem herşey pembe sonradan değişirse yıkılırımmmm :KK17:

Benim doktor çok meraklıydı yaaa her gittiğimde cinsiyet söyledi 12. haftadan başladı kız demeye

Merhaba , nifty testimin sonucu temiz çıktı 🙏 cinsiyetini de öğrenmiş olduk böylece😊 erkekmiş bir kızım vardı yine kız istiyorduk ama böyle de bir kız bir oğlumuzu olacak diye sevindik😊
Çok sevindim inşallah hepimizin bebişleri sağ salim doğar

Bakarim canim ama tahmin ediyorum ben sadece :)
Olsun canm maksat heyecan olsun heves işte insan tahmin bile duysa hoşuna gidiyor bu zamanlarda tek uğraşımız bunlar😍
2289787

Back
X