Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaştan dolayı sıkıntı yoksa bile yüksek çıkacak ben de o yüzden yaptırmadım doktorla konuşup, kan testini önerdi doğruluk oranı yüksek diye o da çok pahalı ve kürtaj düşünmediğimden yaptırmadım, doktor ultradonla baktı enseye buruna iyi dedi, detaylı ultrason yaptırıcam 22-33. HaftalardaMerhaba arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim 38 yaşındayım ikili test doktorum yapmadı ense kalınlığı burun ölçümü normal yaştan dolayı riskli çıkar gerek yok dedi ama içşm hiç rahat değil
Aldırmak gibi bir düşünceniz yoksa hiçbirini yaptırmamak en güzeli. Bana sorsa ben yaptırmazdım bile. Çünkü boşuna stres sinir. Ne yapalım kabul diyeceksek doğunca ne gerek var aylarca stres yapmaya.Yaştan dolayı sıkıntı yoksa bile yüksek çıkacak ben de o yüzden yaptırmadım doktorla konuşup, kan testini önerdi doğruluk oranı yüksek diye o da çok pahalı ve kürtaj düşünmediğimden yaptırmadım, doktor ultradonla baktı enseye buruna iyi dedi, detaylı ultrason yaptırıcam 22-33. Haftalarda
çok sevindim sizin adınıza sağlıklıca kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba , nifty testimin sonucu temiz çıktıcinsiyetini de öğrenmiş olduk böylece
erkekmiş bir kızım vardı yine kız istiyorduk ama böyle de bir kız bir oğlumuzu olacak diye sevindik
![]()
benim de aynıııBenim ilk zamanlarda hic yoktu 12.haftadan sonra basladi nerdeyse hergun cikariyorum
benim 12+1 de cinsiyeti söyledi canım net şekilde. Net olmasa söylemezdi heralde..Kızlarrr merhaba, 13+4te cinsiyeti öğrendim şuan 15+1 , haftaya cinsiyet partisi yapıcam ama tedirginim 13+4 çok mu erkendi bir kez daha gitsem mi vajinal ultrasonla da bakıp söylemişti.... Fikirlerinizi bekliyorum
Senin ki Erkek mi canımbenim 12+1 de cinsiyeti söyledi canım net şekilde. Net olmasa söylemezdi heralde..
Bugun sonucu gösterirken doktora onu da sorucam stresten unutmazsambenim de aynııı
Vajinal söylemiş canım net oluyor o değişen var mı sanmıyorum ben hala öğrenemedim 13+6Şimdi sipariş falan vercem herşey pembe sonradan değişirse yıkılırımmmm![]()
Bizde 13+2 ama bizde ogrenemedik :)Vajinal söylemiş canım net oluyor o değişen var mı sanmıyorum ben hala öğrenemedim 13+6![]()
Sen cinsiyet tahmini yapıyordun dimi yeni resmimizi atsak bakar mısınBizde 13+2 ama bizde ogrenemedik :)
Merhaba , nifty testimin sonucu temiz çıktıcinsiyetini de öğrenmiş olduk böylece
erkekmiş bir kızım vardı yine kız istiyorduk ama böyle de bir kız bir oğlumuzu olacak diye sevindik
![]()
Bakarim canim ama tahmin ediyorum ben sadece :)Sen cinsiyet tahmini yapıyordun dimi yeni resmimizi atsak bakar mısın![]()
Çok sevindim inşallah hepimizin bebişleri sağ salim doğarMerhaba , nifty testimin sonucu temiz çıktıcinsiyetini de öğrenmiş olduk böylece
![]()
Olsun canm maksat heyecan olsun heves işte insan tahmin bile duysa hoşuna gidiyor bu zamanlarda tek uğraşımız bunlarBakarim canim ama tahmin ediyorum ben sadece :)
Baska var mi canim ben kafasina bakiyorum ceneye falan bunda belli değilOlsun canm maksat heyecan olsun heves işte insan tahmin bile duysa hoşuna gidiyor bu zamanlarda tek uğraşımız bunlarEki Görüntüle 2289787