• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nekadar gec okadar iyi. kafan karisiyor.

@narantben devlet hastanesinde de pozisyonun cok uygun oldugunu dusunmuyorum.ekranda hateketli görünüyordu. ama iste dr yogunlugu oldugu icin drlarda istedikleri gibi ilgilenemiyorlardi.
Anladım canm hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar inşallah

Iyi geceler arkadaslar ya bnm inanilmaz derecede bacaklrm agriyor dayanamiyorum uykuya dalamiyorum agriyo🙄🙄🙄

Iyi geceler arkadaslar ya bnm inanilmaz derecede bacaklrm agriyor dayanamiyorum uykuya dalamiyorum agriyo🙄🙄🙄
1 aydır çekiyorum ben de, normalde 6.ayda falan başlar doktora söyledim çok erken dedi magnezyum bulantı yaptığı için sabret bulantılar geçince vereyim dedi, bazen yastık koyuyorum birkaç tane ayağımın altına biraz ile yarıyor bazen yaramıyor, sıcak duş tutuyorum bacaklarıma 10-15 dakikada duşun etkisi sürerken daldım daldım yoksa sabahlar olmasın

Magnezyum.eksikligi cnm.doktorunla konus ben sol bacagimin ustune basamazdim hic gunluk maden suyu tuketmeye.baslamistim ilk kizimda gecmisti onu da dene

Merhaba kızlar, biz geçen gün gittim Dr a yazamadım, cenazemiz vardı. 11+2de gittik, kıpır kıpırdı, herşeyimiz çok iyi çok şükür, 1 hafta öndeymiş gelişimi. Bulantı için hap, kan ilacı ve vitamin verdi. Cinsiyet ben sormadım Dr direk aaa çok belli cinsiyeti açık bacakları söyliyimmi dedi söyledi 😊 %80 kız bebiş dedi 🙏 3 hafta sonra bir daha gideceğim.. Sağlıkla gelsin hepsi🙏🙏

Hanımlar benım ikili test soncumda böyle edevlette grafik ve yüzdelik riskler cıkmıyor demekki ama devlet hast.grafikli verıyorlar doktora göstereceğim bakalm😊

Eklentiler

• 15633439471221668637129.webp
    15633439471221668637129.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 1563343972502154011310.webp
    1563343972502154011310.webp
    29 KB · Görüntüleme: 49
benim oglum kiz kardes istiyordu o biraz uzuldu.
yoksa ben hic kizim oglum olsun demedim hep hayirlisini istedim.ama esimin ailesi hep erkek onlar kiz bekloyorlar.
erkek olursa isim konu cok zor oluyor. 😊😊
Benim oğlumda kız kardeş istiyor😊 benim icin de farketmez sağlıklı olsun yeter.

bizbize kalanlar yeteriz diyelim.
benim oglumun grubunda yaşanılan kotu seylersen dolayi özele girmek kolay olmuyor.herkesin tercihi farkli tabi
Ben de oyle dusunuyorum. Bu kadar bayanin oldugu yerde grup tehlikeli olablr:) Sonrasinda ikili konusmalara donebilir. Neyse herkesin kendi tercihi tabii ki.

Back
X