• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dimii çok kibar pıtırcık duruyor bana mı öyle geliyor acaba dıyordm sende narin dedin 😍😍
Benimkinde bu :)
IMG_20190708_174141.webp

Cinsiyeti bellii miii
Oy maşallah sağlıkla doğsun kendine tahminin nedir😉😊 bende ikili teste gittiğimde 12+3 cıkmıştı bugün 14+0 cıktı hemencik büyüyorlar yaa ben iki doktora takıp yapıyorm da ondan bu kadar kısa süre😀
Cinsiyetini daha soylemedi doktor benimki de 3 gun onden gidiyordu bana sanki erkek gibi geliyor ama arkasi biraz dönük gibi o yuzden emin degilim :)

Varis yok ailemdede yok sizi gibi butun heryeri agriooo magnezyumm eksikligi demsti doktor sormstm ilac verckti unuttm sonra dursu yine basladi yarn gidicm istycm yine asiri uyutmuuo gece
Ailende varis var mi? Benim de bacaklarim cok agriyor ama varis var bende. Ailemde vardi genetik yatkinliğim var yani, ilk hamileligimde varisim artti. Hamilelikte kan yogunlugu arttığından hamilelik varisi tetikliyor. Su an varis corabi kullaniyorum rahat ediyorum yoksa benim de cok agriyor. Tabi diz kapaklarin eklemlerin agriyorsa magnezyum eksikligi de olabilir. Bacak derken nerde nasil bir agri oldugu onemli
Zi

1 aydır çekiyorum ben de, normalde 6.ayda falan başlar doktora söyledim çok erken dedi magnezyum bulantı yaptığı için sabret bulantılar geçince vereyim dedi, bazen yastık koyuyorum birkaç tane ayağımın altına biraz ile yarıyor bazen yaramıyor, sıcak duş tutuyorum bacaklarıma 10-15 dakikada duşun etkisi sürerken daldım daldım yoksa sabahlar olmasın
Ayni bnmde erken dedi ama cook rahatsz ediyor bn limon suruyorm biraz aliyo agriyi oseiklde daliyormmm yarnn kismetse kontrolm var yinr sorcmm

Back
X