- 9 Nisan 2019
- 477
- 539
- 23
evet canımSenin ki Erkek mi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canımSenin ki Erkek mi canım
ayy doğru o da var.. ben de ne yaparım bilemedimŞimdi sipariş falan vercem herşey pembe sonradan değişirse yıkılırımmmm![]()
Başka yok canm malesefBaska var mi canim ben kafasina bakiyorum ceneye falan bunda belli değil
Çenesini falan goremedim ama cok narin duruyor kiz gibi :)Başka yok canm malesef![]()
Dimii çok kibar pıtırcık duruyor bana mı öyle geliyor acaba dıyordm sende narin dedinÇenesini falan goremedim ama cok narin duruyor kiz gibi :)
Benimkinde bu :)Dimii çok kibar pıtırcık duruyor bana mı öyle geliyor acaba dıyordm sende narin dedin![]()
Cinsiyeti bellii miiiBenimkinde bu :) Eki Görüntüle 2289792
Oy maşallah sağlıkla doğsun kendine tahminin nedirBenimkinde bu :) Eki Görüntüle 2289792
Cinsiyeti bellii miii
Cinsiyetini daha soylemedi doktor benimki de 3 gun onden gidiyordu bana sanki erkek gibi geliyor ama arkasi biraz dönük gibi o yuzden emin degilim :)Oy maşallah sağlıkla doğsun kendine tahminin nedirbende ikili teste gittiğimde 12+3 cıkmıştı bugün 14+0 cıktı hemencik büyüyorlar yaa ben iki doktora takıp yapıyorm da ondan bu kadar kısa süre
![]()
ZiAilende varis var mi? Benim de bacaklarim cok agriyor ama varis var bende. Ailemde vardi genetik yatkinliğim var yani, ilk hamileligimde varisim artti. Hamilelikte kan yogunlugu arttığından hamilelik varisi tetikliyor. Su an varis corabi kullaniyorum rahat ediyorum yoksa benim de cok agriyor. Tabi diz kapaklarin eklemlerin agriyorsa magnezyum eksikligi de olabilir. Bacak derken nerde nasil bir agri oldugu onemli
Bende erkeğe benzettimBenimkinde bu :) Eki Görüntüle 2289792
Aslinda ilk nuba gore kiz dedik ama sonra arkasi dönük oldugunu farkettik :) simdi erkek diye dusunuyoruz doktor da bir soylese rahatlasak gerci once ikili testi dusunuyorum benBende erkeğe benzettim![]()
Magnezyum eksikliginde oluyormus malesefgebelikte hic boyle birsey duymadim canim
Ayni bnmde erken dedi ama cook rahatsz ediyor bn limon suruyorm biraz aliyo agriyi oseiklde daliyormmm yarnn kismetse kontrolm var yinr sorcmm1 aydır çekiyorum ben de, normalde 6.ayda falan başlar doktora söyledim çok erken dedi magnezyum bulantı yaptığı için sabret bulantılar geçince vereyim dedi, bazen yastık koyuyorum birkaç tane ayağımın altına biraz ile yarıyor bazen yaramıyor, sıcak duş tutuyorum bacaklarıma 10-15 dakikada duşun etkisi sürerken daldım daldım yoksa sabahlar olmasın
Aynen ben de :)Kalanlar gidenler diye bir şey yok ki. Misal, ben iki tarafı da takip ediyorum.
bende agri degil kasılma oluyordu kramp giriyordu.oda gebeligin 7. aylarinda basliyor diye biliyorum. agri desiginiz icin duymadigimi soyledimMagnezyum eksikliginde oluyormus malesef![]()
Sevindim canim benimki 5te gelecekmis daha iki saatim varistedim ciktisini verdi hemsiresi. ciktiyiEki Görüntüle 2289818 kendi dr gonderdim. gayet iyi sıkıntı yok yazmış
doktoruna guveniyorsan kafana takma derim.Aslında iki doktora gittim ama yaşdan dolayı kafanız karışır dediler risk mutlaka çıkar dediler bilmiyorum ki olmadı üçlü için ısrarcı olayım ya da nifty testi en güzeli