• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi geceler arkadaslar ya bnm inanilmaz derecede bacaklrm agriyor dayanamiyorum uykuya dalamiyorum agriyo🙄🙄🙄
Ailende varis var mi? Benim de bacaklarim cok agriyor ama varis var bende. Ailemde vardi genetik yatkinliğim var yani, ilk hamileligimde varisim artti. Hamilelikte kan yogunlugu arttığından hamilelik varisi tetikliyor. Su an varis corabi kullaniyorum rahat ediyorum yoksa benim de cok agriyor. Tabi diz kapaklarin eklemlerin agriyorsa magnezyum eksikligi de olabilir. Bacak derken nerde nasil bir agri oldugu onemli

Bizde bugün 2li test yaptırdık bakalım sonuçları haftaya çıkacakmış ense kalınlığı çok güzel ve bir hafta önde gözüküyor SAT a göre... Bizden haberler böyle dr cinsiyet tahmini yapmıyoruz yanıltıcı oluyor dedi sanırım erkek olsa görürdü kızıma kız kardeş geliyor olsa gerek diye düşündük biz de

Merhaba arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim 38 yaşındayım ikili test doktorum yapmadı ense kalınlığı burun ölçümü normal yaştan dolayı riskli çıkar gerek yok dedi ama içşm hiç rahat değil

Merhaba arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim 38 yaşındayım ikili test doktorum yapmadı ense kalınlığı burun ölçümü normal yaştan dolayı riskli çıkar gerek yok dedi ama içşm hiç rahat değil
Baska bir doktora yaptirsaydin canim aklina takiliyorsa ama zamani dolmus artik

Aslında iki doktora gittim ama yaşdan dolayı kafanız karışır dediler risk mutlaka çıkar dediler bilmiyorum ki olmadı üçlü için ısrarcı olayım ya da nifty testi en güzeli

Aslında iki doktora gittim ama yaşdan dolayı kafanız karışır dediler risk mutlaka çıkar dediler bilmiyorum ki olmadı üçlü için ısrarcı olayım ya da nifty testi en güzeli
3lu test yapilmiyor demisti birkac arkadas 4 lu yapiliyormus onun yerine. Sonuc kotu cikarsa aldirmayacaksaniz nifty e o kadar para vermeyin bence

Eşimde bütün testler nifty de olsa olasılıklar üzerine sonuç veriyor olasılık üzerine aldırmayacapımıza göre gerek yok diyor işte annelik farklı ama ya acabalar hep var
Bunlar kesin sonuc degil zaten riske göre amniyosentez ya da dna testi yapiliyor onlarda kesine yakin sonuc cikiyor

Back
X