Kalanlar gidenler diye bir şey yok ki. Misal, ben iki tarafı da takip ediyorum.Ben de oyle dusunuyorum. Bu kadar bayanin oldugu yerde grup tehlikeli olablr:) Sonrasinda ikili konusmalara donebilir. Neyse herkesin kendi tercihi tabii ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalanlar gidenler diye bir şey yok ki. Misal, ben iki tarafı da takip ediyorum.Ben de oyle dusunuyorum. Bu kadar bayanin oldugu yerde grup tehlikeli olablr:) Sonrasinda ikili konusmalara donebilir. Neyse herkesin kendi tercihi tabii ki.
Bende ogleden sonra gidicem sonuclara o zaman bakiyolardi sen ozele mi goturdunNaberr gunaydin dr ile gorustum gragik istiyor. baada hastane yolu göründü
Senin sonuc tabloluydu demi canımSonuclarımı gösterdim sıkıntı yok dedi doktor![]()
ben sabah ozel dr aradim grafigi al dedi. bende mecbur devlet hastanesine gidip alicam.ben devlet hastanesinde yaptiriyorum tahlillerimi.Bende ogleden sonra gidicem sonuclara o zaman bakiyolardi sen ozele mi goturdun
Umarim iyi cikar sonuçlarımızben sabah ozel dr aradim grafigi al dedi. bende mecbur devlet hastanesine gidip alicam.ben devlet hastanesinde yaptiriyorum tahlillerimi.
Ailende varis var mi? Benim de bacaklarim cok agriyor ama varis var bende. Ailemde vardi genetik yatkinliğim var yani, ilk hamileligimde varisim artti. Hamilelikte kan yogunlugu arttığından hamilelik varisi tetikliyor. Su an varis corabi kullaniyorum rahat ediyorum yoksa benim de cok agriyor. Tabi diz kapaklarin eklemlerin agriyorsa magnezyum eksikligi de olabilir. Bacak derken nerde nasil bir agri oldugu onemliIyi geceler arkadaslar ya bnm inanilmaz derecede bacaklrm agriyor dayanamiyorum uykuya dalamiyorum agriyo![]()
Evet canm grafikli 1:1000. Değeerli herşey gösteriyorSenin sonuc tabloluydu demi canım
Tablonu verdi misu devlet dr ilgisinden bogulacagimmmm.
iyi dedi baska bisey cikmadi ağzından.
Baska bir doktora yaptirsaydin canim aklina takiliyorsa ama zamani dolmus artikMerhaba arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim 38 yaşındayım ikili test doktorum yapmadı ense kalınlığı burun ölçümü normal yaştan dolayı riskli çıkar gerek yok dedi ama içşm hiç rahat değil
3lu test yapilmiyor demisti birkac arkadas 4 lu yapiliyormus onun yerine. Sonuc kotu cikarsa aldirmayacaksaniz nifty e o kadar para vermeyin benceAslında iki doktora gittim ama yaşdan dolayı kafanız karışır dediler risk mutlaka çıkar dediler bilmiyorum ki olmadı üçlü için ısrarcı olayım ya da nifty testi en güzeli
Bunlar kesin sonuc degil zaten riske göre amniyosentez ya da dna testi yapiliyor onlarda kesine yakin sonuc cikiyorEşimde bütün testler nifty de olsa olasılıklar üzerine sonuç veriyor olasılık üzerine aldırmayacapımıza göre gerek yok diyor işte annelik farklı ama ya acabalar hep var
Benim ilk zamanlarda hic yoktu 12.haftadan sonra basladi nerdeyse hergun cikariyorumİnşallah hepimizsağ salim kucağımıza alırız benim bulantılar çok kötü 8 yaşında kızım var onda çok rahattım