• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bizim de 14 haftamiz bitti bugün. Ikili tarama testimiz temiz çıktı cok şükür. Cinsiyeti söylemedi. Yan oturuyordu hic bozmadi pozisyonu. Başka bir doktor 2 hafta once erkek gibi demisti. Erkek olsa şimdiye netlesir miydi acaba diye düşünüyorum? Sanki erkekler genelde erken netlesiyor degil mi

Hayırlı olsun cinsiyet bıcır bıcır kız geliyor👧 ben büyüyen beşik ve normal çift taraflı kullanılan bebek arabası düşünüyorum travel sevmiyorum pusette 3 4 ay yatıyorlar ancak diğer bebeportu malesef 1 yasından sonra genelde küçük geliyor çocuk için o yüzden yenidoğandan itibaren kullanılan bebek arabaları en guzeli benım fikrim tabi 👍😊
Park yatak bana da en mantikli gelen seçenek açıkçası kış bebeği olunca pusetle arabaya koy çıkar rahat olur diye düşünüyorum ben o yuzden pusetli bakıyorum arabayı kisin sadece puset yaza da araba daha sık kullanılır diye düşündüm

H Hercai14 yukarda alintiladim cevap yazmamisim :) ben ikinci cocugun tadini çıkarıyorum alisveris konusunda. Araba besik vs icin. Cinsiyet belli olunca kiyafet durumuna bakacagim artik. Erkek olursa benden rahati yok :) araba ben kraft twist air bebek arabasi almistim oglum iyice yuruyup arabayi birakana kadar isimi gordu. Alt sepeti cok genis isime yaradi. Ama araba cok genis tekerleri falan. Hem kullanimi rahat oluyor hic zorlanmadan guc sarf etmeden surdum hem de araba bagajin kucukse sorun oluyor. Hem arti hem eksi yon yani. Kraft’in yeni yeni modelleri cikmis hepsi boyle buyuk.
Kisa mesafeler icin de oglum biraz buyuyunce baston puset aldim. O da kucuk pratik her yere sigiyo ama normal bebek arabasinin konforu yok cok zor suruluyor vs
Ikinci çocuksa sizin deneyimlerinizi dinlemek lazim ben aslında kraft pocket diye bir model beğendim hem puset takılıyor hem de katlandığında bayaa küçük bir bakabilirmisin kullanışlı mi anlarsınız bence

Ben cinsiyet öğrenmeden başlamak istemiyorum. Gerçi oğlumdan kalan park beşik var onu kullanacağım inş. Kardeşim küçük sallanan minik beşik verecek, ben otomatik sallanan salıncak almayı düşünüyorum hani yemek yaparken iş yaparken dursun diye. Bebek arabamız yenidoğandan beri kullanılandan vardi travel de cok merağım vardı ama bu sefer sling ve ergonomik kanguru alıcam inş. Bebek arabasını daha az kullanırım.
Sling bende düşünüyorum almayı çok kullanışlı görünüyor. Ilk bebek olunca bizde hiç eşya yok herşey baştan alınacak kafam o yuzden fena karisik

Kızlar merhaba ben kromozom testi ile cinsiyetini öğrendim ama henüz ultrasonda net bir şey söylemedi doktor ısrarla görmek istediğim için eşimin radyoloji uzmanı arkadaşına gidiyorum iki defadır ve dün bana cinsiyet net söylemek doğru değil çünkü ultrasonda oran yüzde 87 doğruluk payı varmış. Ve dün biraz araştırdım çok fazla erkek denilip kızı olanlar kız denilip oğlu olanlar olmuş. Ama dedi en net yani doğruluk oranı en yüksek ayrıntılı ultrasonda görünüyor dedi bu yüzden aklınızın bir köşesinde olsun tabi ki her zaman değil ama yanılmalar oluyoruz

Back
X