• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kendi dr yRim saattem fazla ugrasti olcumleri yapabilmek icin devlet dr 1 dk yapti gecti nasil is bu ya
Evet benim de cok kisa surdu hemen olcuverdi
Peki sizlerin devlette kadın dog.dok mu ölçtü bana radyoloji den sıra al dedi radyoloji uzmanı ölçtü yine heryerine baktı güzelce evet kısaydı 5 10 dk arası ama zaten yarım saat bakılacak birşeyde yoktu boyu ve ense kalınlığı zaten bebek pozisyonu uygunsa ölçülüyor

Peki sizlerin devlette kadın dog.dok mu ölçtü bana radyoloji den sıra al dedi radyoloji uzmanı ölçtü yine heryerine baktı güzelce evet kısaydı 5 10 dk arası ama zaten yarım saat bakılacak birşeyde yoktu boyu ve ense kalınlığı zaten bebek pozisyonu uygunsa ölçülüyor
pozisyon uygun degildi.baya hareketliydi onun icin okadar uzun surdu

Evet kadin dogum doktoru bakti

Back
X