10 gun gecmediyse kontrol diye sira numarssi alabiliyorsunRandevum yok ama yarin sabah gidicem sonuc gostericem dicem gun icinde cikan sonuclari aralarda aliyolar belki beni de alır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gun gecmediyse kontrol diye sira numarssi alabiliyorsunRandevum yok ama yarin sabah gidicem sonuc gostericem dicem gun icinde cikan sonuclari aralarda aliyolar belki beni de alır
Bilemiyorum bende meraklandim iyice ense kalinligi benim normal cikmisti senin nasildudeger farkliliklari yaşla alakali olsa gerek
Devlette mi? Hic duymadim10 gun gecmediyse kontrol diye sira numarssi alabiliyorsun
Alırlar sonuç kaydı açıyorlar genelde öğleden sonra bakarlar sonuclara ama rica edincede alabilir doktorunRandevum yok ama yarin sabah gidicem sonuc gostericem dicem gun icinde cikan sonuclari aralarda aliyolar belki beni de alır
ense 1.30 burun 1.74 mmBilemiyorum bende meraklandim iyice ense kalinligi benim normal cikmisti senin nasildu
iceri girmeden sira nosu aldigin bilgisayarda muayne ve kontrol secenekleri var ordan alabiliyorsun.benim gittigim yerde oyle.sanirim komtrolu ogleden sonrayada atmiyor.Devlette mi? Hic duymadim
Bana ense 1 dedi burunu soylemediense 1.30 burun 1.74 mm
Bizim burda danisma da sekreter var o numara veriyoriceri girmeden sira nosu aldigin bilgisayarda muayne ve kontrol secenekleri var ordan alabiliyorsun.benim gittigim yerde oyle.sanirim komtrolu ogleden sonrayada atmiyor.
Banada burun söylemedi 0.8 mm ense kalınlığıBana ense 1 dedi burunu soylemedi
Senin burunda ölçmüşler her doktor farklı işte bende sadece görünüyor mu burun kemiği o işaretliysi ölçü yokense 1.30 burun 1.74 mm
Ensenin 2.5 dan az olmasi iyi biseyBanada burun söylemedi 0.8 mm ense kalınlığı
Senin burunda ölçmüşler her doktor farklı işte bende sadece görünüyor mu burun kemiği o işaretliysi ölçü yok
Aynen inşallah kan sonuçlarıda güzel çıkarEnsenin 2.5 dan az olmasi iyi bisey
Evet benim de cok kisa surdu hemen olcuverdikendi dr yRim saattem fazla ugrasti olcumleri yapabilmek icin devlet dr 1 dk yapti gecti nasil is bu ya
kendi dr yRim saattem fazla ugrasti olcumleri yapabilmek icin devlet dr 1 dk yapti gecti nasil is bu ya
Peki sizlerin devlette kadın dog.dok mu ölçtü bana radyoloji den sıra al dedi radyoloji uzmanı ölçtü yine heryerine baktı güzelce evet kısaydı 5 10 dk arası ama zaten yarım saat bakılacak birşeyde yoktu boyu ve ense kalınlığı zaten bebek pozisyonu uygunsa ölçülüyorEvet benim de cok kisa surdu hemen olcuverdi
ozele gitmiyormusun.ben testler icin devlete gidiyorum.Evet benim de cok kisa surdu hemen olcuverdi
pozisyon uygun degildi.baya hareketliydi onun icin okadar uzun surduPeki sizlerin devlette kadın dog.dok mu ölçtü bana radyoloji den sıra al dedi radyoloji uzmanı ölçtü yine heryerine baktı güzelce evet kısaydı 5 10 dk arası ama zaten yarım saat bakılacak birşeyde yoktu boyu ve ense kalınlığı zaten bebek pozisyonu uygunsa ölçülüyor
Evet kadin dogum doktoru baktiPeki sizlerin devlette kadın dog.dok mu ölçtü bana radyoloji den sıra al dedi radyoloji uzmanı ölçtü yine heryerine baktı güzelce evet kısaydı 5 10 dk arası ama zaten yarım saat bakılacak birşeyde yoktu boyu ve ense kalınlığı zaten bebek pozisyonu uygunsa ölçülüyor