2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oto koltugu isini nasil çözdünüz ben ilk 9 ay oto koltugu olarak kullanirim diye travel sistem aliycam
Aynen canım oto koltuğu işini bebeğin oturana kadar puset kurtarıyor sonra
oto koltuğu maxi cosi tobi almıştım ben 9/18 kg o kurtardı sonra kızımda suan yükseltici kullanıyor 7 yaşında

Aynen canım oto koltuğu işini bebeğin oturana kadar puset kurtarıyor sonra
oto koltuğu maxi cosi tobi almıştım ben 9/18 kg o kurtardı sonra kızımda suan yükseltici kullanıyor 7 yaşında
Evet oto koltugu şart zaten benim esim kucakta falan asla bindirmez arabaya

Benim de gözüm babynestlerde alıcam a.a bi yandan da acaba gereksiz mi diye düşünüyorum.

Selam.. bir suru sayfa okudum yine bide ben gun icinde girip bakmama ragmen.. yarin aksam kontrol var benimde cinsiyet zaten ogrenmistik simdi kontrol. Benim doktor 10 gunde bir gel severiz diyor gidiyorum..

Dis konusunda bizim ailede ve arkadaslarda bol bol dis hekimi ve tip hekimi oldugundan onlar 12. Haftadan sonra tedavi yaptirabilirsin ama rontgen ameliyat uzun islem degil sadece gebeligi rahat gecirmen enfeksiyon falan olmamasi icin demisti. Bide olurda 5. Aydan sonra dis dis etiyle ilgili bi durum olursa onunla ilgilenen ozel bir bolum var.

Yatak konusunda ikeadan besik dusunuyorum ama yan yatagim var o yuzden acele etmiyorum. Araba konusunda tek favorim silver cross spirit indirimdeyken almadigima cok pismanim simdide asiri artti fiyati.. arkadasimin travel sistem arabasini kullanmayi planliyorum tertemiz duruyor. Sonra guzel bir baston alirim.. alisverise nifty test sonucum gelince basliycam zaten.

Bu arada kedili arkadaslar bende de 2 tane var. Sokaktan sahiplendim kotu durumdayken bi oglum bi kizm var. Cok aşıkım...

İlk 7-8 ay anakucağı vardı abimden kalan onu kullandım sonra normal oto koltuğu aldım benim kız ince uzun 6,5 yaşında hala koltuğunu kullanıyor 9-36 almıştım, letgoda tutumlu annede 2.el anakucakları var yepyeni çok iyi markaların 200-300e tertemizler bir de kullanmamışlar pek onlara da bakabilirsin ben 2.el seviyorum kızıma çoook almışımdır tutumlu anneden marka ve taş gibi ayakkabı kıyafet yarı fiyattan aza hem de azukullanılıyor eskimiyor

Evet oto koltugu şart zaten benim esim kucakta falan asla bindirmez arabaya
GÜVENLİK ÇOK ÖNEMLİ :)
aynen oto koltuğu kullanmayan aileleri ben kınıyorum şahsen birde ön koltukta annesinin kucağı üzerinde olanlar var
ben araç kullanırken bile kızımı arkada dikiz aynasından kontrol ediyorum kemerini takıyorum o rahat ben rahat yoksa durmaz yerinde benim dikkatim dağılır

Kız bence bu kilona boyun ıyı bende okadarım çünkü zayıf minnoş hatunlarız işte
aynen :)) inşallah aralık sonu aynı şeyleri söyleyebiliz
60 kg göbek 30 kg burun 20 kg kol olmazsak :))))
en cokta kilo alınca büyüyen burunlar sinir olduklarım 56 ile kapatırsam öyle olmaz ama olur da 65 70 olursam vay halime

Ben mesela bugun ögle yemeğinden önce mini bir öğle yemegi yedim 1 kase kadar sebze yemeği ama ekmeksiz yapamıyorum. Biraz toparlanayım, tam buğdayunundan ekmek yapıyordum devam edicem. 1 dilimi bile tok tutuyordu.

evet bende maxi cosiyi sahibinden de çok temiz yakaladım aldım şimdi sıfırı 1500 tl oo
ben 300 e almıştım 2014de

Ben mesela bugun ögle yemeğinden önce mini bir öğle yemegi yedim 1 kase kadar sebze yemeği ama ekmeksiz yapamıyorum. Biraz toparlanayım, tam buğdayunundan ekmek yapıyordum devam edicem. 1 dilimi bile tok tutuyordu.
Valla makarnayı , ekmeği böyle şeyleri bile tam buğday ve kepekli alıyorum. Hani canım çekerse filan diye ama yok anacım yok 2 saat o da maksimum. Allahtan şekerli şeylerden tiksindim de pastaya tatlıya düşmüyorum.

kızlar ben işyerinde vakit bulamadığım için yoğurdu hazır yiyorum
etrafımdan kendin mayalasan diyorlar sizler ne yapıyorsunuz yoğrt işini ?

Benim de gözüm babynestlerde alıcam a.a bi yandan da acaba gereksiz mi diye düşünüyorum.
bende istiyorum ama bilmiyorum arabada puset var oto koltuğu var annem küçük beşik alıyor memlekete fln gittiğinde götür diyor yatak odasına park yatak koyacağım kışın soğuk dışarı çıkarken lahana gibi giydircem babynestler dışarı çıkartamam pusetler anca nerde kullancam acaba bilmiyorum
40ı çıkınca mevlütte yatırılır anca salona:))

Çok geçmiş olsun.

Oto koltugu isini nasil çözdünüz ben ilk 9 ay oto koltugu olarak kullanirim diye travel sistem aliycam
Benim de almam gerekli, ama çok ta pahalılar. Anakucağı vardı onun uyup uymadığını nereden anlayabilirim acaba ?
Ben tatlıyı çok severim ama canım hiç istemiyor sadece yeterki aç kalmiyim ve peynir e taktım. Bir ara limonataya takmıştım. Ay kız mı acaba

E bebekte altında eğimli süngerli olanları var reflü yatağı diye geçiyor belki ondan alırım. Yan yatırma yastığımdan çok memnundum kim bilir kime verdim yeniden almam gerekecek.

Kizimda almistik.arabasi nuna pepp oto koltugu da joie ikisinden de memnundum bunda da onlari kullanacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…