Aynen canım oto koltuğu işini bebeğin oturana kadar puset kurtarıyor sonraOto koltugu isini nasil çözdünüz ben ilk 9 ay oto koltugu olarak kullanirim diye travel sistem aliycam
Evet oto koltugu şart zaten benim esim kucakta falan asla bindirmez arabayaAynen canım oto koltuğu işini bebeğin oturana kadar puset kurtarıyor sonra
oto koltuğu maxi cosi tobi almıştım ben 9/18 kg o kurtardı sonra kızımda suan yükseltici kullanıyor 7 yaşında
inşallah bakalım 30 haftadan sonrası korkutuyor artık o soğuklarda bol yürüyüş bizi beklerİncecikmişsin ne güzel, hiç de almamışsın ilkinde dert etme
Benim de gözüm babynestlerde alıcam a.a bi yandan da acaba gereksiz mi diye düşünüyorum.Ben kızımda park yatak kullanmıştım memnun kalmıştım
hamak salıncak chicco liteway baston pusetimiz var evde
oto koltuğu vs mevcut
sadece travel sistem bebek arabası ile park yatak alacağım
annemde anne yanı küçük beşik alacak brde gözüm babynestlerde çok şık ama kullnışlı olurmu bilemedim
Kız bence bu kilona boyun ıyı bende okadarım çünkü1.58boy kısa gönül isterdi 1.75
GÜVENLİK ÇOK ÖNEMLİ :)Evet oto koltugu şart zaten benim esim kucakta falan asla bindirmez arabaya
Anamm bende 1 58 m ama 59 ile hamile kaldim ne güzel inceciksin dogumdan sonra hedefim 53 .d1.58boy kısa gönül isterdi 1.75
aynen :))Kız bence bu kilona boyun ıyı bende okadarım çünküzayıf minnoş hatunlarız işte
Ben mesela bugun ögle yemeğinden önce mini bir öğle yemegi yedim 1 kase kadar sebze yemeği ama ekmeksiz yapamıyorum. Biraz toparlanayım, tam buğdayunundan ekmek yapıyordum devam edicem. 1 dilimi bile tok tutuyordu.Saat tuttum tam 1.5 - 2 saatte bir acıkıyorum. Hamurişi yemiyorum protein bile alsam aynı. Kafayı yiyeceğim. Doktor da çok alıyorsun dikkat et demez mi bir de. Sadece 2 kilo aldım bu arada o da sigarayı bıraktığım için. Valla psikolojim bozulmaya başladı kilo alma diyenleri duyunca ve acıkınca.
İNŞALLAH DOĞUMDAN SONRA hedefleri yakalarız tekrarAnamm bende 1 58 m ama 59 ile hamile kaldim ne güzel inceciksin dogumdan sonra hedefim 53 .d
evet bende maxi cosiyi sahibinden de çok temiz yakaladım aldım şimdi sıfırı 1500 tl ooİlk 7-8 ay anakucağı vardı abimden kalan onu kullandım sonra normal oto koltuğu aldım benim kız ince uzun 6,5 yaşında hala koltuğunu kullanıyor 9-36 almıştım, letgoda tutumlu annede 2.el anakucakları var yepyeni çok iyi markaların 200-300e tertemizler bir de kullanmamışlar pek onlara da bakabilirsin ben 2.el seviyorum kızıma çoook almışımdır tutumlu anneden marka ve taş gibi ayakkabı kıyafet yarı fiyattan aza hem de azukullanılıyor eskimiyor
Valla makarnayı , ekmeği böyle şeyleri bile tam buğday ve kepekli alıyorum. Hani canım çekerse filan diye ama yok anacım yok 2 saat o da maksimum. Allahtan şekerli şeylerden tiksindim de pastaya tatlıya düşmüyorum.Ben mesela bugun ögle yemeğinden önce mini bir öğle yemegi yedim 1 kase kadar sebze yemeği ama ekmeksiz yapamıyorum. Biraz toparlanayım, tam buğdayunundan ekmek yapıyordum devam edicem. 1 dilimi bile tok tutuyordu.
bende istiyorum ama bilmiyorum arabada puset var oto koltuğu var annem küçük beşik alıyor memlekete fln gittiğinde götür diyor yatak odasına park yatak koyacağım kışın soğuk dışarı çıkarken lahana gibi giydircem babynestler dışarı çıkartamam pusetler anca nerde kullancam acaba bilmiyorumBenim de gözüm babynestlerde alıcam a.a bi yandan da acaba gereksiz mi diye düşünüyorum.
Ben evde mayalıyorum sütte bildik yerden yengemin ineği var o konuda sıkıntım yok çok şükür hazır yoğurtları iyi demiyorlarkızlar ben işyerinde vakit bulamadığım için yoğurdu hazır yiyorum
etrafımdan kendin mayalasan diyorlar sizler ne yapıyorsunuz yoğrt işini ?
Çok geçmiş olsun.Kızlar merhaba malesef 20lik dişim çok acı vermeye başladıdoktora danıştım film çektirmeden adrenalinsiz olarak cekim uygundur dedi ama yine de korkuyorum hamilelikte diş çektireniniz oldu mu lütfen yardımcı olun bana
Benim de almam gerekli, ama çok ta pahalılar. Anakucağı vardı onun uyup uymadığını nereden anlayabilirim acaba ?Oto koltugu isini nasil çözdünüz ben ilk 9 ay oto koltugu olarak kullanirim diye travel sistem aliycam
Ben tatlıyı çok severim ama canım hiç istemiyor sadece yeterki aç kalmiyim ve peynir e taktım. Bir ara limonataya takmıştım. Ay kız mı acabaValla makarnayı , ekmeği böyle şeyleri bile tam buğday ve kepekli alıyorum. Hani canım çekerse filan diye ama yok anacım yok 2 saat o da maksimum. Allahtan şekerli şeylerden tiksindim de pastaya tatlıya düşmüyorum.
E bebekte altında eğimli süngerli olanları var reflü yatağı diye geçiyor belki ondan alırım. Yan yatırma yastığımdan çok memnundum kim bilir kime verdim yeniden almam gerekecek.bende istiyorum ama bilmiyorum arabada puset var oto koltuğu var annem küçük beşik alıyor memlekete fln gittiğinde götür diyor yatak odasına park yatak koyacağım kışın soğuk dışarı çıkarken lahana gibi giydircem babynestler dışarı çıkartamam pusetler anca nerde kullancam acaba bilmiyorum
40ı çıkınca mevlütte yatırılır anca salona:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?