2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle öyle. Gebelikten sonra zaman Ağır çekimde devam ediyor. Hiç geçmiyor zaman keşke bi gözümü kapatsam açsam 5 aylık olmuş, sonra yine gözümü kapatıp açsam doğumdayım gibi olsa

Bir de hepimiz şu kalp atışı duyma gibi kritik süreleri sağlıkla geçsek o zaman tadına varacağız:)
Aslında işler yolunda giderse çok işim var en önemlisi aslında taşınmamız lazım

Günaydın herkese, nasılsınız:)
Hamilelik haberinden sonra bana günler daha yavaş geçiyor gibi gelmeye başladı ya :)
merhaba ;
ben dayanamadım keseyi görmek için 5+0 gittim 7 mm görünüyor ama şuan bişey söyleyemem kan degerlerin çıksın kalp atısını duyalım öyle dedi 2 hafta daha gercekten varmı yokmu diye düşüncem

Kesinlikle öyle. Gebelikten sonra zaman Ağır çekimde devam ediyor. Hiç geçmiyor zaman keşke bi gözümü kapatsam açsam 5 aylık olmuş, sonra yine gözümü kapatıp açsam doğumdayım gibi olsa
:))) sonrasında çok arıyoruz o günleri

Devletteki aletler ozeldeki kadar gelismis degil o yuzden gorememis olabilirler

Çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Bikaç doktora gitmeden asla böyle kararlar vermemek lazım umarım devamı sorunsuz geçer ❤

Günaydın herkese, nasılsınız:)
Hamilelik haberinden sonra bana günler daha yavaş geçiyor gibi gelmeye başladı ya :)
Aynen aşırı ağır çekim yaşıyorum bi 6. Haftaya gelemedik sanki 2 ay falan geçmiş gibi geliyor bana hayırlısıyla kalbini duyaydım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…