• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

16 nisan regli günümdü. ovü testiyle yumurtlamamı takip etmiştim :KK200: reglimden 2 gün önce idrarda silik çizgiyle, kan 68 değeriyle öğrendim hamile olduğumu:anneadayı: 2 gün sonra yani 16 mayıs regli günümde kanı tekrarladım 262 ye çıkmıştı çok şükür tuttu bu ay:21: ptesi keseyi görmeye gideceğiz nasipse:KK22:

Benim bi kızım var 2.çocuğu Bayadır düşünüyordum fakat eşim işi gereği 3ayda bir filan gelebiliyordu bu ay hiç ümidim yoktu çünkü hemen adetin peşine gelmişti ve yumurtlama döneminde burada değildi son ilişkim 27nisandaydı adet peşine erkek oluyor derler var mı bu konuda tahmini olan 😁tabii öncelikle allahtan sağlık ve sıhhat diliyorum ama cinsiyetinizde çok merak ediyorum

16 nisan regli günümdü. ovü testiyle yumurtlamamı takip etmiştim :KK200: reglimden 2 gün önce idrarda silik çizgiyle, kan 68 değeriyle öğrendim hamile olduğumu:anneadayı: 2 gün sonra yani 16 mayıs regli günümde kanı tekrarladım 262 ye çıkmıştı çok şükür tuttu bu ay:21: ptesi keseyi görmeye gideceğiz nasipse:KK22:
allah tamamına erdirsin aramıza hoş geldin sizinle aramda iki gün var 😊

kızlar merhaba 5+0 bugün yarın gitsem kese görünür mü acaba . keseyi görüp kalp atısını görmeden hamile gibi hissedemiyorum 5+1 de kesesi görünen var mı :)

kızlar merhaba 5+0 bugün yarın gitsem kese görünür mü acaba . keseyi görüp kalp atısını görmeden hamile gibi hissedemiyorum 5+1 de kesesi görünen var mı :)
vallahi bende aynı durumdayım :KK3: doktor 27 mayısta gel dedi sabredemiyorum birtürlü sanki yokmuş gibi :-) senin belirtilerinvarmı hiç?

vallahi bende aynı durumdayım :KK3: doktor 27 mayısta gel dedi sabredemiyorum birtürlü sanki yokmuş gibi :-) senin belirtilerinvarmı hiç?
inşallah görürüz biran önce.mide bulantım falan yok kızımda 4. hafta baslayıp 6 ay sürmüştü. bel ve kasık agrım var birde gögüslerim yakında agzıma girecek kadar şişti :)

folik asit Folidoce (folik asit + b12 )kullanıyorum

Benim kese gozuktu sadece bebek gozukmedi onun icin 2 hafta sonra gel dedi
ayyy vallahi keseyi görsem rahatlıcam, sonra bebeği görsem rahatlıcam, kalbi duysam rahatlıcam, testleri düzgün çıksın rahatlıcam, doğursam rahatlıcam diye diye bir türlü rahatlıyamıyoruz:ukala:

Benim bu gün 4+6 günlük keseyi gördük gitsen görürsün bence

Back
X