- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Benimde gozuktu kese canim az once geldim doktordan 2 hafta sonra cagirdiGörünür bence canım. Ben dün gittim. Dün 5+2 idim ama ultrasona göre 4+5 çıktı. Çok minnaktı ama göründü kese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde gozuktu kese canim az once geldim doktordan 2 hafta sonra cagirdiGörünür bence canım. Ben dün gittim. Dün 5+2 idim ama ultrasona göre 4+5 çıktı. Çok minnaktı ama göründü kese
Az once geldim doktordan kese gozuktu vajinal olarak hcg baktirmadi kese gozuktu gerek yok dediSizin de görünür büyük ihtimal
Ben de internetten, oradan buradan okudum genelde 2000lerde falan görünüyormuş ama belki görünmeme ihtimali de vardır.
Eğer erken randevu alabiliyorsanız hemen doktora gidin bence
Hadi bakalım, darısı kalp atışına inşallah! :) Bizim seninle çok yakın tarihlerimiz, benzer gidicek muhtemelen sürecimiz :)Benimde gozuktu kese canim az once geldim doktordan 2 hafta sonra cagirdi
Benim 5+2 canim ama 4 haftayla uyumlu kese dedi sorun olur mu acabaHadi bakalım, darısı kalp atışına inşallah! :) Bizim seninle çok yakın tarihlerimiz, benzer gidicek muhtemelen sürecimiz :)
Benim de 5+2 ama 4+5 dedi dün. Birkaç günden birşey olmaz dedi. Ben de biraz endişelendim dün (bir de progesteronum düşük çıktı çünkü). Kalbi attıktan sonra ve devamında düzgün gelişim gösterdiği sürece bir sıkıntı olmaz sanırım canım. Sabır edip umutlu olup bekliycez, başka yapcak bişi yok :) Kalp atışı için ne zaman çağırdı?Benim 5+2 canim ama 4 haftayla uyumlu kese dedi sorun olur mu acaba
Benim de 5+2 ama 4+5 dedi dün. Birkaç günden birşey olmaz dedi. Ben de biraz endişelendim dün (bir de progesteronum düşük çıktı çünkü). Kalbi attıktan sonra ve devamında düzgün gelişim gösterdiği sürece bir sıkıntı olmaz sanırım canım. Sabır edip umutlu olup bekliycez, başka yapcak bişi yok :) Kalp atışı için ne zaman çağırdı?
2 hafta sonra gel dedi ama bayrama denk geliyo mayisin sonunda giderim 30 31 gibiBenim de 5+2 ama 4+5 dedi dün. Birkaç günden birşey olmaz dedi. Ben de biraz endişelendim dün (bir de progesteronum düşük çıktı çünkü). Kalbi attıktan ve devamında düzegün gelişim gösterdiği sürece bir sıkıntı olmaz sanırım canım. Sabır edip umutlu olup bekliycez, başka yapcak bişi yok :) Kalp atışı için ne zaman çağırdı?
Az once geldim doktordan kese gozuktu vajinal olarak hcg baktirmadi kese gozuktu gerek yok dedi
Aynısı oldu :) 2 hafta sonra gel dedi. Bayrama denk geliyor, öncesinde geleyim 30unda dedim. Muhtemelen erken olucak ama gel bakalım 30unda dedi. Hayırlısıyla duyalım inşallah2 hafta sonra gel dedi ama bayrama denk geliyo mayisin sonunda giderim 30 31 gibi
Ama kese 5+2 olmasi gerekirken 4 haftayla uyumlu cikti bisey soylemedi ama aklima takıldıÇok sevindim:) Benimki de istemedi :) Kese göründükten sonra artık ultrasondan takip ediyorlar sanırım.
Ben cok zor randevu buluyorum artik ne zaman bulursam :)Aynısı oldu :) 2 hafta sonra gel dedi. Bayrama denk geliyor, öncesinde geleyim 30unda dedim. Muhtemelen erken olucak ama gel bakalım 30unda dedi. Hayırlısıyla duyalım inşallah
Ama kese 5+2 olmasi gerekirken 4 haftayla uyumlu cikti bisey soylemedi ama aklima takıldı
Seninle aynıyız bugün benim de 7+5Merhaba hanımlar ben de ikinci kez ocak annesi olacağım kısmetse. Bugün 7+5
folden qfKizlar hangi folik asiti kullaniyorsunuz
Falottro benimkiKizlar hangi folik asiti kullaniyorsunuz
Ben de folattro kullaniyorum canmKizlar hangi folik asiti kullaniyorsunuz