• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba 2020 Ocak anneleri sayfamız hayırlı olsun benim son tarih 16/01/2019 idi 28/12/2018 de doğum yaptım benim küçük erkek aralık ayında 34. Haftada erken gelmeye çalıştı durduruldu ama 28 Aralık günü artık Dr gelmesine karar verdi

Hepinize sağlıklı güzel bir gebelik diliyorum Rabbimden biz nerdeyse 5 aylık olduk zaman hızla geçiyor tadını çıkarın her anın soracaginiz sorular olursa bilgim ölçüsünde yardıma hazırım

Kızlar haftanıza gore beta hcg degerin kac ben ilk defa dun ölçtürdüm henüz doktora göstermedim 30 mayısta ilk randevum o zaman gosterecegm insallah
Beta hcg 5+6 da 973,8 çıktı nasl sizce
Maşallah degeriniz iyi sanırım geç döllenme olmuş sağlıkla gelişsin kuzun inşallah

Arkadaşlar mide bulantısının yanı sıra bağırsaklarınız da bozuldu mu , yoksa sadece benimki mi bozuldu? Bazen mide bulantım olmuyor basende çok kötü oluyorum. Sizinde öyle mi yani ara ara mı oluyor yoksa her gün mide bulantınız var mı ? Mesela dün yoktu mide bulantım şimdi var 🥺 çalışıyorum da 🥺

Amin canm Allah razı olsun 🙏
Gec dollenme mi bilmiyorum canm ama sat 10 nisan.
Benim 11 Nisan'da 16 Mayıs'ta keseyi gördük HCG yüksekti benim 11 Mayıs'ta 1211 HCG ile öğrendim hamile olduğumu
24 Mayıs'ta ekrandan kalp atışı 2 Haziran'da duyarak kalp atışı duyduk darısı sana olsun

Merhaba kızlar bende hamile olduğumu dün keşfettim adetim 3 gündür gecikmişti oruçtandır diyordum, testte çok belirgin çift çizgi çıktı. Bugün kan verdim sabahtan öğlenden sonrada dr randevum var. Bakalım ne diyecek. Hayırlısı olsun hepimiz için. SAT 21 Nisandı

Benim 11 Nisan'da 16 Mayıs'ta keseyi gördük HCG yüksekti benim 11 Mayıs'ta 1211 HCG ile öğrendim hamile olduğumu
24 Mayıs'ta ekrandan kalp atışı 2 Haziran'da duyarak kalp atışı duyduk darısı sana olsun
Aminn canm insallah sanrm gecen sene dogum yaptn sen canm ?
Bir de benim şöyle bi skntm vardi gecen ayda hamileydim ama 10 nisanda kimyasalla sonuclandi 17 nisanda kanamam bitti ondan sonra hic adet olmadan tekrar hamile oldugumu ogrendm muhtemelen gec dolldnme olabilir bu nedenlerden dolayi

Merhaba kızlar bende hamile olduğumu dün keşfettim adetim 3 gündür gecikmişti oruçtandır diyordum, testte çok belirgin çift çizgi çıktı. Bugün kan verdim sabahtan öğlenden sonrada dr randevum var. Bakalım ne diyecek. Hayırlısı olsun hepimiz için. SAT 21 Nisandı

Merhaba benim de SAT 21 Nisan:)

Bir de benim şöyle bi skntm vardi gecen ayda hamileydim ama 10 nisanda kimyasalla sonuclandi 17 nisanda kanamam bitti ondan sonra hic adet olmadan tekrar hamile oldugumu ogrendm muhtemelen gec dolldnme olabilir bu nedenlerden dolayi

Benimde ilkinde öyle olmuştu kimyasal üstüne hamile kalmışım.
Hatta kimyasaldan dolayı adet gecikiyor diyerek test bile yapmamıştım kızımı da baya geç öğrenmiştim neredeyse 6 haftalıktı öğrendiğimde :D

Arkadaşlar mide bulantısının yanı sıra bağırsaklarınız da bozuldu mu , yoksa sadece benimki mi bozuldu? Bazen mide bulantım olmuyor basende çok kötü oluyorum. Sizinde öyle mi yani ara ara mı oluyor yoksa her gün mide bulantınız var mı ? Mesela dün yoktu mide bulantım şimdi var 🥺 çalışıyorum da 🥺
benim bulantım yok ama midem bozulmuş sanki hep zeherlenmiş hissi var

Benimde ilkinde öyle olmuştu kimyasal üstüne hamile kalmışım.
Hatta kimyasaldan dolayı adet gecikiyor diyerek test bile yapmamıştım kızımı da baya geç öğrenmiştim neredeyse 6 haftalıktı öğrendiğimde :D
Sonra saglikli ilerledi mi peki değerleriniz çok endişeleniyorum yine aynı seyleri yasayacagm diye umarm bu saglkla ilerler. Ben de test yapmayi dusunmuyordum ama malum oruc tutuyoruz diye yaptm ona gore kendimi ayarlamak icin yoksa pek umitli yapmadm bende canm :)
Rabbim hepimize saglkli gebelikler nasip etsin insallah

Sonra saglikli ilerledi mi peki değerleriniz çok endişeleniyorum yine aynı seyleri yasayacagm diye umarm bu saglkla ilerler. Ben de test yapmayi dusunmuyordum ama malum oruc tutuyoruz diye yaptm ona gore kendimi ayarlamak icin yoksa pek umitli yapmadm bende canm :)
Rabbim hepimize saglkli gebelikler nasip etsin insallah

Evet bir kızım oldu:)
Bence doktor için 30 Mayıs'a kadar bekleme, daha öncesinde gitme şansın varsa tarihi değiştir.
Amin hepimize.

Evet bir kızım oldu:)
Bence doktor için 30 Mayıs'a kadar bekleme, daha öncesinde gitme şansın varsa tarihi değiştir.
Amin hepimize.
Kimyasal gebeligim olunca ozel dahil bir suru doktor gezdim hic birinden memnun kalmadm bu doktor icin herkes cok iyi diyor o nedenle bekliyorum canm sknti olur mu ya 30 mayisa kadar
Zaten 30 mayisa kadar 2 veya 3 gunde bir beta takibi yapacagm

Kimyasal gebeligim olunca ozel dahil bir suru doktor gezdim hic birinden memnun kalmadm bu doktor icin herkes cok iyi diyor o nedenle bekliyorum canm sknti olur mu ya 30 mayisa kadar
Zaten 30 mayisa kadar 2 veya 3 gunde bir beta takibi yapacagm

Bence kan değerinde hamilelik çıkınca doktora hemen görünmek gerekiyor
Allah korusun ama olası kötü bir durumda doktora erken müdahale şansı veriyor.

Bence kan değerinde hamilelik çıkınca doktora hemen görünmek gerekiyor
Allah korusun ama olası kötü bir durumda doktora erken müdahale şansı veriyor.
Anladm haklsnz ama ddigim gibi diger doktorlar beni cok korkuttu kimyasal olmasna ragmen kurtaj olman gerek diyen bile ckti o yuzden bekliyorm bu doktoru

Evet canım ben 2019 Ocak grubundayim 28 Aralık'ta doğum yaptım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın meleğini

Back
X