2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah ne güzel 3.cocuk.insallah nasip olur.bizde eşimle flört zamanı 3 kız çocuğun hayalini kurardık.Cok şükür Rabbim hemde süpriz olarak birini nasip ettik.Ama ev alalım iş kuralım araba bilmem ne erteledik durduk.Tam artık olsun derken şimdide nasip olmuyor işte.Kizim o kadar çok istiyor ki en çok ona üzülüyorum ben.
Ama nasipten ötesi yok.
Biz bilemeyiz Rabbim bilir verecek mi vermeyecekmi

Öyle tabi canım,aslında ilk çocuktan sonra bir daha istemedim düşünmedim bile çocuk ama eşimin yıllarca çocuk aşkından 2.yi de yaptık Rabbime şükür iyi ki de doğmuş oğlum,neyse yine geçen yıldan beri aynı muhabbet bu sefer ev araba iş hepsi halloldu çok şükür yeni evimize bir bebek daha dedik ama verecek olan Allah nasip artık

İnşaallah canım. Peki sebep ney acaba? Dr bir şey demedi mi? Femara ile yumurta oluştu mu? Bende femarayla hamile kalmıştım yarın yine başlicam nasipse inşaallah.
Çok istiyorum oğlumu kaybettikten sonra bir boşluğa düştüm Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizide unutmasın

Amin canım.Femara ile 2 yumurtam oluştu.catlatma iğnesini o yüzden yaptım zaten.Zaten benim yumurtlama ve çatlama problemim yok.Tum tahlillerim temiz.Esimde gerekli tahlilleri yaptırdı.Ama sonuç yok.ben amh falanda baktirdim.
Rabbim bilir zamanını. Vakti değil demekki.Yasim çok geçmeden olsun istiyorum.Zaten 37 oldum bile :)
Akşam üstü regl olacakmışım gibi sancılarım başladı.Gogus agrım şiddetli değil ama devam ediyor.Sol tarafimdan yumurtluyorum hep zaten yine o tarafta sancim var.Sanirim yine olmadı ve 1 hafta erken geliyor reglim.
Sağlık olsun.

Peki çatlatmadan önce ilişki oluyormuydu?
Ben 2 defa kullandım 2sindede hamile kaldım. Doğumdan sonra 3 ay kullandım olmadı hsgden sonra yapışıklık olduğunu öğrendik işte açıldı falan. Bugün adetin 4.günü yarın yine femara kullanıcam inşaallah nasip olur. Ovulasyonla takip ediyordun sen bildiğim kadarıyla. Peki yaşlı teyze fikirlerini denedin mi? Mesela göbek düşmesi diyorlar bazıları eşi çıkmış diyor duydun mu hiç? Öyleykende hamile kalınmıyo. Birde macun falan denedin mi?

Çatlamadan önce de ilişki oldu ama sık değildi.Gobek çekmeyi geçen yaz ağustos ayında denedim.Ayni ay ovu testi de kullandım.Eylul ayinda öyle sancılı regl oldum ki hastanelik oldum:)
Femara hakkatten çok kaliteli bir ilaç.Ama benim zaten problemim stres sanırım.Kafandan at diyorlar ama nasıl atacağım.Cok istediğim bir şey var sonuçta.
Inşallah senin tedavin olumlu sonuçlanır canım. Ben kırmızıları görene kadar umudumu kesmeyeceğim elbette ama kesin olacağım

Umudunu kesme tabiki. Nasıl hastanelik oldun çektirdiğinden mi evet çok iyi benim tek yumurta oluyor. Takmıyorum diyen nasıl beceriyor bilmiyorum ama bende yapamıyorum. Allah büyük inşaallah hamilesindir ve adet olmazsın. Ne zaman dedin bat?

Zaten ben aşırı sancılı geçiriyorum regl dönemini.Ilk 2 gün facia oluyor. Ama o ay daha olmadan o kadar sancim oldu ki eşimi arayıp isten cagirdim acilde aldım soluğu.
Ben göbek cektirmwme bağladım ama o şekilde göbek çektirip olumlu sonuç alan çok kişi var.
Inşallah olmam bu ay.Normalde 28 gün dongum. Ama havalardan mı bilmiyorum son 4 aydır bir erken bir geç olmaya başladım.4 ağustosu bekliyordum ama erken gelecek gibi.gecen ayda 5 gün erken oldum. Ç life macun istemiştim.Erken olunca geç başladım macuna ve düzenli kullanmadım.Gelecek ay hem macunu hem ovu testini düzenli yapacağım inşallah.Elimde hem test hem macun var

Anladım canım inşaallah kısmet olur. Stresten prolaktin yüksekti benimde 15 günde adet oluyordum. İlaç kullandım düzeldi. Ne kadar zor ya bu kadar uğraşıyoruz. Çok imreniyorum hamilelik düşünüyorum dedikten sonra hamileyim diyenlere.
Bende yanlışlıkla hamile kalmak istiyorum :)
İnşaallah kırmızılar gelmez gelirsede önümzdeki ay olur inşallah. Macunuda öven çok

Kuzum ben kızıma hamile kaldığımı hiç anlamadim.Hic şaşmayan reglim 3 gün gecikince test aldım sonucu görünce bayılmıştım:)O kadar sürprizdi yani.Oyle sıkıntılı gebelik ve doğum geçirdim ki doktorlar tutunması imkansız diyorlardı kucağıma aldım.Simdi şükür sağlıklı bir kızım var.Rabbim ol derse oluyor.Insallah bizimde vaktimiz gelmiştir.ben 2.de hemen olur diye düşünüyordum. Birde biz doğurgan bir sulaleyiz.Bizde hiç tedavi gören falan yok.Ama demek nasip olmayınca olmuyor işte.

Doğurganlığa baksa kaynana 11 tane annem 7 tane doğurmuş. Ama biz becetemedik hayırlısı inşaallah gönlünden geçen hayırlısıyla nasip olur

Canım öncelikle inşallah hiçbir tedaviye gerek kalmadan kucağına alma nasip olur.ama aşılamadan korkmana gerek yok çok kolay bi işlem ben sadece aşılamadan sonra 5 dakika bile dayanamadan tuvalete gitmiştim.ve aşılama önermiyorum bence boş yere zaman ve maddi kayıp normal ilişkiden bi farkı yok ve tutma oranıda malesef çok az.

Bend e aynı şeyi düşünüyorum aşılama için.normal ilişkiden farklı değil bencede.Ben o vajinayı genişletmek için kullandıkları aletten korkuyorum.Amh baktirirkenresmen ağladım o alet yüzünden
Yoksa yine de denemiş olmak için denerdim

Allah isteyen herkese versin sana da tez zamanda bir bebek verir inşallah..

MERHABa kızlar araniza yeni katildim yeni doktordan geliyorum yaptigim testin bi kac saat sonra silik cikmasi üzerine test yaptirmaya kostum aslında adetim sadece 1 gun gecmisti ama icime dogdu diyelim beta hcg 316 cikti insallah cok guzel bir surec bizi bekliyor hepinizi sevgi ile kucakliyorum Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

Amh baktırırken derken anlamadım. Amh kanda bakılıyor orası ne alaka canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…