2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Amh baktırırken derken anlamadım. Amh kanda bakılıyor orası ne alaka canım
Kuzum karıştırmış olabilirim test isimlerini.Swap alıyorlar ya afedersin vajinadan menapoz yakınmı diye bakılıyor.o zamanki test.isim karışıklığı yapmışımdır :olamaz:
Benim yaş 37 o yüzden rahim ağzına falan da bakıldı. Testler ayrintiliydi

Değerim yükselmişş 80.53 olmuş haftaya ilk kontrol için gidicem ☺️
Günaydın arkadaslar bende kısmetse 3 Nisan gibi bebeğimi kucağıma alicam. Bu süreci sizlerle geçirmek güzel olacak :)
MERHABa kızlar araniza yeni katildim yeni doktordan geliyorum yaptigim testin bi kac saat sonra silik cikmasi üzerine test yaptirmaya kostum aslında adetim sadece 1 gun gecmisti ama icime dogdu diyelim beta hcg 316 cikti insallah cok guzel bir surec bizi bekliyor hepinizi sevgi ile kucakliyorum Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah
hayırlı olsun. Sağlıkla kucaginiza aldığınız günleri de görün insallah. ❤❤❤👶👶👶

Kuzum karıştırmış olabilirim test isimlerini.Swap alıyorlar ya afedersin vajinadan menapoz yakınmı diye bakılıyor.o zamanki test.isim karışıklığı yapmışımdır :olamaz:
Benim yaş 37 o yüzden rahim ağzına falan da bakıldı. Testler ayrintiliydi
Anladım canım. Bende o aleti sevmiyorum doğumdan sonra kürtaj sırasında onun yüzünden parçalanmış vajinam😥 dikiş atıldı bir kaç tane. Kaç sefer kullanıldı haddi hesabı yok. Hayırlısıyla nasip olur inşaallah mecbur katlanıyoruz işte.
Aşılama denemek istersen dene bence bir kere evet ilişkinin aynısı biraz daha ileri bırakılıyor biz denedik tutmadı ama tutan var yani

Anladım canım. Bende o aleti sevmiyorum doğumdan sonra kürtaj sırasında onun yüzünden parçalanmış vajinam😥 dikiş atıldı bir kaç tane. Kaç sefer kullanıldı haddi hesabı yok. Hayırlısıyla nasip olur inşaallah mecbur katlanıyoruz işte.
Aşılama denemek istersen dene bence bir kere evet ilişkinin aynısı biraz daha ileri bırakılıyor biz denedik tutmadı ama tutan var yani
Ben aslında tup bebeği denemek istiyorum.Kisa kadar böyle bi geçsin olmazsa tüp deneyeceğim. Hiç sorun olmadan olmaması garip oluyor.Tedavilik bir şey olsa tamam.Her ay acaba kaldimmi telaşı çok yoruyor.
Allah bizim için en güzel yazıları yazmış olsun inşallah

Ben aslında tup bebeği denemek istiyorum.Kisa kadar böyle bi geçsin olmazsa tüp deneyeceğim. Hiç sorun olmadan olmaması garip oluyor.Tedavilik bir şey olsa tamam.Her ay acaba kaldimmi telaşı çok yoruyor.
Allah bizim için en güzel yazıları yazmış olsun inşallah
Amin amin. Sen nerde oturuyordun? İnşaallah o zamana kadar nasip olur olmazsada iyi bir dr bulursun

Mcz09 Mcz09 Osmaniye'de oturuyorum canım.
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun hamile kalmakta artık çok önmli değil önemli olan sağlıklı geçirim sağ salim kucağına almak. Benim durumları biliyorsun. 😑 bende bugün yani cumartesi günü ilaca başladım inşaallah Allah nasip eder 🙏 hayırlı sağlıklı evlatlar

Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun hamile kalmakta artık çok önmli değil önemli olan sağlıklı geçirim sağ salim kucağına almak. Benim durumları biliyorsun. 😑 bende bugün yani cumartesi günü ilaca başladım inşaallah Allah nasip eder 🙏 hayırlı sağlıklı evlatlar
Amin canım inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip olur tüm isteyenlere

İyi akşamlar kızlar herkese merhaba Bende bugün sabah test yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim beta hcgm 158 di 2 gün sonra tekrar baktıracağım hayırlısı olur inşallah:KK36:
Merhaba, hayırlı olsun bende iki gün arayla 3 kan testi yaptırdım. Şimdi salı gününü bekliyorum. Bebeği görmek için sabırsızlanıyorum. Bu dönemde zaman gecmiyo cidden.. herkese hayırlı gebelikler diliyorum.. :)

Merhaba, hayırlı olsun bende iki gün arayla 3 kan testi yaptırdım. Şimdi salı gününü bekliyorum. Bebeği görmek için sabırsızlanıyorum. Bu dönemde zaman gecmiyo cidden.. herkese hayırlı gebelikler diliyorum.. :)
Bende cuma görecem zaman geçmiyor 😳

İnş gösterir cnm bişey sorcam sana folikasit içiyomusun doktor verdimi
Canım ben 3 ay önce düşük yasadım o gunden berı folbıal 5 mg kullanıyordum hamıle kalınca doktorum ikiye kor kullan dedı kullanıyorum yanı zaten gebelikten önce başlamak gerek

Bende cuma görecem inşallah Allah izin verirse bakalım bebişler kendını gösterecek mi bize 🙏🤗
İkimizin doğumu aynı görünüyor :) doktorum salı günü ultrasona çağırdı.umarim dış gebelik boş gebelik gibi olumsuz birseyle karşılaşmayız.

İkimizin doğumu aynı görünüyor :) doktorum salı günü ultrasona çağırdı.umarim dış gebelik boş gebelik gibi olumsuz birseyle karşılaşmayız.
İnşâllah canım benım de en korktugum o 🙏

X