2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eh işte değerlendirdik sayılır,regliden hemen sonra değerlendirdik ovü günleri salladık birazmartta kürataj olmuştm
Hadi bakalım hayırlısı birlikte bekleyelim :) niye kürtaj oldun canım geçmiş olsun ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım kürtaja gerek olmadı kendi düştü

Yine aynısı olur diye korkularımda var ama artık yaşımda daha fazla ilerlemeden istiyoruz,geçen ayda denedik olmadı sanki bu ay olacak gibiBu arada 2 çocuğum daha var

Hadi bakalım hayırlısı birlikte bekleyelim :) niye kürtaj oldun canım geçmiş olsun ben de geçen ay kimyasal gebelik yaşadım kürtaja gerek olmadı kendi düştü
Sebebi yoktu yani dr öyle döyledi,birden kalbi durdu zaten geç attı ve yavaş atıyordu sağlıklı dğil dedi doktorum,10.haftada olmama rağmen bebek 6+4te kalmış gelişmemişti,sen nasıl anladın kimyasalı canım

Kıyamam ben ona Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin sana canım. Valla ben çok bilgisizdim doktor hamilesin hadi müjdeyi ver dedi ben de aptal gibi herkese söyledim bir hafta sonra beta hcg değerim yarıya düştü doktor da haa düşük yapıyorsun olabilir dedi. Yanı ilk gebeliğim sonuçta insan bi uyarmaz mı bak böyle böyle olabilir kimyasal gebelik diye birşey var sonuçta çok sık rastlanıyor. Hiç uyarmadı eşimin yaşadığı hayal kırıklığını anlatamam. Şu an ona hicbir şey söylemiyorum olursa da kalp atışını duymadan paylaşmam

Evet canım doktorunda acele etmiş en azından kalp atışını duymadan bende kimseye söylemek istemiyorum,inş vardır tabi

Selam kızlar adetıme 3 gun kala hamıle oldugumu öğrendım degerım 79.4 sanırım nisanın başında dogum yapıyorum benı de aranıza alın

Selam aleyküm hanımlar benim adetim biraz düzensiz gibi yumurtlama gününü uzayan akıntıyla takip etmeye çalışıyorum bazen geç bazen erken oluyor ama hep ondan 15 16 gün sonra adet oluyorum o akıntıya bakarsam bugün 15 gün olmuş bu sabah dayanmadım idrar testi yaptım çıkmadı olsaydı çıkardı gibi geliyor yine hayal kırıklığı bugün gelmedi yarin kesin gelir

Ben bugün adet oldum ağustos23 bat günü Allah ım hepimize nasip etsin inşaallah hayırlı sağlıklı evlatlar...
Bu durumda ben nisan annesi olabilirim demi
Meleğime ağustosta hamile kalmıştım eylülde öğrenmiştim mayıs başıydı.

Aramızda 1 gün varmış
Aynen gecen adet tarihim 26 hazıran normalde bat 26 temmuzu gösteriyor ama ben hıc 30 gunde adet olmam hep 32 33 34 o yuzden tahmini 5 gun var adete canım hıc belırtın var mı

Aynen gecen adet tarihim 26 hazıran normalde bat 26 temmuzu gösteriyor ama ben hıc 30 gunde adet olmam hep 32 33 34 o yuzden tahmini 5 gun var adete canım hıc belırtın var mı
Benimki tüp bebek canım transfer sonrası 11. Günümdeyim. şuanlık 2 ye katlanıyo değerim bakalım perşembe tekrarlicam testi inşallah katlanmaya devam eder. Mide bulantısı oluyo arada bi de adet ağrısı gibi Ağrım oluyo göğüslerim sızlıyo şuan başka bişey yok. Sende varmı belirti peki

Yanı benı sadece bir kac kere batma oldu akıntı var sık idrar ve koyu renk idrar var sivilceler cıktı su ana kadar bel agrısı gogus agrısı yoktu ama bugun hafıf başlıyo sanırım

Yanı benı sadece bir kac kere batma oldu akıntı var sık idrar ve koyu renk idrar var sivilceler cıktı su ana kadar bel agrısı gogus agrısı yoktu ama bugun hafıf başlıyo sanırım
Bide karnımda seyirme gibi oluyo bulantım pisikolojik olabilir bilmiyom Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

Bide karnımda seyirme gibi oluyo bulantım pisikolojik olabilir bilmiyom☺ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
İnşâllah canım sende benım daha yogun belirtilerim yok maalesef sanırım daha başlamadı

Evet canım inşallah nasip olur..
Benimde 2-3 güne regl gelecek Nisan sonundan yakalıyorum.
İnşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…