Anladım canım. Hayat işte kader. Keşke elimizden bir şey gelse. Ben hamileliği sakınarak geçiriyordum. Şekerim var diye ekmek ve daha bir sürü şey yasaktı. Bebeğim için yemedim.Diyafram fıtığı..
Diyafram dediğimiz organ göğüs ve karın içi organları birbirinden ayırıyor canım. Farketmesekte çok hayati bir organ.
Bizim diyafram zarımız kapanması gereken haftada kapanmamış, delik kalmış orada. Karın içi organlar bu boşluktan yukarı çıkıyor kalbi sağa itiyor, organlar yukarı çıkınca akciğer gelişimi olumsuz etkileniyor canım.
Oğlum doğduğunda organlar soldan yukarı çıktığı için sol akciğeri hiç yoktu.
Sağ akciğeri ise yarımdı. Bu yüzden bu bebekleri direk solunuma bağlıyorlar vs.
Bu rahatsızlığın sebebi yok. Diyafram zarının neden kapanmadığı hakkında bilgiye ulaşılamamış.
Bunun haricinde oğlum gayet sağlıklıydı. Ama kader...
Öyle canım gerçektende bir şekilde kendimizi teselli ediyoruz napalımAnladım canım. Hayat işte kader. Keşke elimizden bir şey gelse. Ben hamileliği sakınarak geçiriyordum. Şekerim var diye ekmek ve daha bir sürü şey yasaktı. Bebeğim için yemedim.
Ama bazı kadınlar sigara içki aklına ne gelirse kullanıyor yinede sağlıklı bebekleri. Allah korusun sağlıklı olsunlar inşaallah ama kıymet bilmiyorlar.
Yiyecek ekmekleri olmayınca olmuyır işte
Bunu farkettim
Ağustos’ta öğrenenler Nisan annesi olacak zaten panik yokbugun adetime 5 gun var dayanamayip erken gebelik testi yaptim sonuc koca bir negatif bu ay da olmadi yani
HAyırlı olsun canım belirtilerin var mıydı? Bat günü öncesi mi yoksa sonrası mı öğrendiniz?Hayırlı olsun. Bende dün öğrendim
Hayırlı olsun canım, erken genlik testi mi yaptın yoksa normal mi?
Tesekkur ederim canım. Yoktu bende hiç belirtiler..HAyırlı olsun canım belirtilerin var mıydı? Bat günü öncesi mi yoksa sonrası mı öğrendiniz?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTesekkur ederim canım. Yoktu bende hiç belirtiler..
Bat 2 gün geçince yaptım testi
Amin canim insallah Allah razı olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺
Çok teşekkür ederim
Benimde 2ağustos,beklemedeyim nasip artık,dün bi yakınımın düğününde 3ayak oynadım inşallah varsa bişey olmaz ya bir de çsalışıyorum hep ayaktayım,arada da motora biniyorumBenim de bat 3 Ağustos. Kimyasaldan sonra daha bilinçliyim tabi ama insan sabredemiyor :)
Bisey olmaz canım yeter ki olsun da iyi değerlendirebildin mi biz valla ovülasyona kadar iyiydik yumurtlama gününü de değerlendirdim ama sonrasında hiç olmadı eşim şehir dışına gitti valla bi gün daha yapsak daha iyi olacaktı amaBenimde 2ağustos,beklemedeyim nasip artık,dün bi yakınımın düğününde 3ayak oynadım inşallah varsa bişey olmaz ya bir de çsalışıyorum hep ayaktayım,arada da motora biniyorumeğer hamileysem daha dikkat edicem
Eh işte değerlendirdik sayılır,regliden hemen sonra değerlendirdik ovü günleri salladık birazBisey olmaz canım yeter ki olsun da iyi değerlendirebildin mi biz valla ovülasyona kadar iyiydik yumurtlama gününü de değerlendirdim ama sonrasında hiç olmadı eşim şehir dışına gitti valla bi gün daha yapsak daha iyi olacaktı ama