2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Diyafram fıtığı..
Diyafram dediğimiz organ göğüs ve karın içi organları birbirinden ayırıyor canım. Farketmesekte çok hayati bir organ.
Bizim diyafram zarımız kapanması gereken haftada kapanmamış, delik kalmış orada. Karın içi organlar bu boşluktan yukarı çıkıyor kalbi sağa itiyor, organlar yukarı çıkınca akciğer gelişimi olumsuz etkileniyor canım.
Oğlum doğduğunda organlar soldan yukarı çıktığı için sol akciğeri hiç yoktu.
Sağ akciğeri ise yarımdı. Bu yüzden bu bebekleri direk solunuma bağlıyorlar vs.
Bu rahatsızlığın sebebi yok. Diyafram zarının neden kapanmadığı hakkında bilgiye ulaşılamamış.
Bunun haricinde oğlum gayet sağlıklıydı. Ama kader...
Anladım canım. Hayat işte kader. Keşke elimizden bir şey gelse. Ben hamileliği sakınarak geçiriyordum. Şekerim var diye ekmek ve daha bir sürü şey yasaktı. Bebeğim için yemedim.
Ama bazı kadınlar sigara içki aklına ne gelirse kullanıyor yinede sağlıklı bebekleri. Allah korusun sağlıklı olsunlar inşaallah ama kıymet bilmiyorlar.
Yiyecek ekmekleri olmayınca olmuyır işte
Bunu farkettim :KK43:

Anladım canım. Hayat işte kader. Keşke elimizden bir şey gelse. Ben hamileliği sakınarak geçiriyordum. Şekerim var diye ekmek ve daha bir sürü şey yasaktı. Bebeğim için yemedim.
Ama bazı kadınlar sigara içki aklına ne gelirse kullanıyor yinede sağlıklı bebekleri. Allah korusun sağlıklı olsunlar inşaallah ama kıymet bilmiyorlar.
Yiyecek ekmekleri olmayınca olmuyır işte
Bunu farkettim :KK43:
Öyle canım gerçektende bir şekilde kendimizi teselli ediyoruz napalım 😔

bugun adetime 5 gun var dayanamayip erken gebelik testi yaptim sonuc koca bir negatif bu ay da olmadi yani :silah:

bugun adetime 5 gun var dayanamayip erken gebelik testi yaptim sonuc koca bir negatif bu ay da olmadi yani :silah:
Ağustos’ta öğrenenler Nisan annesi olacak zaten panik yok ☺️
Benimde 24 Temmuz bat ondan sonra çalışma olacak. Nisanın sonunu yakalıyorum.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏
Stres yapmayın, akışına bırakın..

Selam kızlar,martta kürtaj oldum,tekrar düşünüyoruz dün ovü günümdü ilişki olmadı ama önceki gün olmuştu nasip artık,bi önceki ayda korunmadık ama zor yolda tatile gitmiştik ovü gününü yine kaçırmıştık,2ağustos batım bekliyorum bugünü yarınıda değerlendiririz heralde🤓bu arada alt kasık bölgemde bi tuhaflık var bi doluluk hissi var sanki regli olacakmış gibiyim🤷🏻‍♀️

Selam kızlar,martta kürtaj oldum,tekrar düşünüyoruz dün ovü günümdü ilişki olmadı ama önceki gün olmuştu nasip artık,bi önceki ayda korunmadık ama zor yolda tatile gitmiştik ovü gününü yine kaçırmıştık,2ağustos batım bekliyorum bugünü yarınıda değerlendiririz heralde🤓bu arada alt kasık bölgemde bi tuhaflık var bi doluluk hissi var sanki regli olacakmış gibiyim🤷🏻‍♀️

Benim de bat 3 Ağustos. Kimyasaldan sonra daha bilinçliyim tabi ama insan sabredemiyor :)
Benimde 2ağustos,beklemedeyim nasip artık,dün bi yakınımın düğününde 3ayak oynadım inşallah varsa bişey olmaz ya bir de çsalışıyorum hep ayaktayım,arada da motora biniyorum🙈 eğer hamileysem daha dikkat edicem🤲🏻

Benimde 2ağustos,beklemedeyim nasip artık,dün bi yakınımın düğününde 3ayak oynadım inşallah varsa bişey olmaz ya bir de çsalışıyorum hep ayaktayım,arada da motora biniyorum🙈 eğer hamileysem daha dikkat edicem🤲🏻
Bisey olmaz canım yeter ki olsun da iyi değerlendirebildin mi biz valla ovülasyona kadar iyiydik yumurtlama gününü de değerlendirdim ama sonrasında hiç olmadı eşim şehir dışına gitti valla bi gün daha yapsak daha iyi olacaktı ama 😂😂

Bisey olmaz canım yeter ki olsun da iyi değerlendirebildin mi biz valla ovülasyona kadar iyiydik yumurtlama gününü de değerlendirdim ama sonrasında hiç olmadı eşim şehir dışına gitti valla bi gün daha yapsak daha iyi olacaktı ama 😂😂
Eh işte değerlendirdik sayılır,regliden hemen sonra değerlendirdik ovü günleri salladık biraz🙈martta kürataj olmuştm

X